- Konu Sahibi ilkbahar1982
hanımlar benim bir arkadaşımla kardeşim bir süre çıkmışlardı.kardeşim deli gibi aşıktı.annemin içi ısınmadı kıza.kız aşırı rahattı.kardeşimin yanaklarını mesela annemin bile gördüğü yerde bile sıktırırdı. lise son zamanları falandı.anneme neden bu kızı sevmiyorsun demiş.o da yok öyle bir şey demiş.sadece şimdi bu kadar hızlı gitmenizi doğru bulmuyorum.okulunuz falan bitsin .öyle bakalım demiş.annem öyle cadı kaynanalık yapacak biri değil.neyse kardeşim bu bilgisayar işlerinden anlıyor. meil hesabına giriyor.orada eski sevgilisiyle olan mesajlarını okuyunca ayrılıyor.sonra bizden habersiz bunlar tekrar görüşmeye başlamışlar.tam 8 sene sonra.bu görüşmelerinden dolayı biz çok çektik.çünkü sürekli bize karşı dolduruyordu çocuğu.yok aşkım bizi ayıracaklar şöyle böyle.annemle babam beyin kanaması geçirip yıyılıp kalacaklar diye kaç zaman endişe ettim. utanmaz birde evliymiş o zaman.size kısaca 2 olay anlatıcam durumu anlatabileyim diye.bir kere bunların teleffon konuşmalarını dinledim.olduğum yerde biraz gürültülüydü.dinlendiğini anladılar.sonra başım ağrımadı.yalnız tabii bu güya arkadaş olan yaratık baya korktu.çok eğlenceliydi.kuşum sana tel gönderdim.adımı farklı yazdım dedi.bizimkide çok zekisin falan diyor.o kadar zeki ki her zaman gönderdiği yerden göndermiş ve altına numarasını yazmış.(kargonun bilgi fişini hala saklıyorum)sonra bu evli hatunun tel faturası bizim eve geldi.isim soy isim(kocasının soyadıyla tabii)altında bizim adres.babsını aradım.annesi çıktı.kadıncağız şok oldu.kardeşiyle konuştum.görseniz nasıl pişkin pişkin konuşuyor.gelmişse gelmiş .ben mi ödüyormuşum.sa...k bahane bile bulamıyor.aklı sıra laf sokuyor.birde bunun üstüne dayak yedim düşünebiliyor musunuz.zaten ben ,babam,annem bunlar yüzünden kardeşimden ne laflar yedik.kardeşime kızmıyorum.çünkü belli bir hastalığı vardı.uzun süren bir ilaç tedavisinde şu anda hepimizin gözünün içine bakıyor.hastalığından dolayı okuyamadı bile o derece.
sonra ne oldu.bunlar ayrıldı.merak ettim faceden baktım bir sene kadara sonra.bu boşanmış.başkasıyla evlenmiş.birde bebeği var.yani anlaşılan bizimki varken başkası da varmış.%99 böyle.
6 sene falan geçmiştir.ne aileme yaptıklarını ne bana yaptıklarını içimden atamıyorum.gerçi herkes görmüş.rezil oldu herkese.ya telde annemi azarlıyormuş.
hırsımı almam için bana bir şey söyleyin.tekrardan bile bulaşır bunlar.bir araya geldiğimizde laf sokacaklardır.en azından gıcık bakış atacaklardır.susturacak bir iki şey saklıyorum.daha başka ne yapabilirim.
sonra ne oldu.bunlar ayrıldı.merak ettim faceden baktım bir sene kadara sonra.bu boşanmış.başkasıyla evlenmiş.birde bebeği var.yani anlaşılan bizimki varken başkası da varmış.%99 böyle.
6 sene falan geçmiştir.ne aileme yaptıklarını ne bana yaptıklarını içimden atamıyorum.gerçi herkes görmüş.rezil oldu herkese.ya telde annemi azarlıyormuş.
hırsımı almam için bana bir şey söyleyin.tekrardan bile bulaşır bunlar.bir araya geldiğimizde laf sokacaklardır.en azından gıcık bakış atacaklardır.susturacak bir iki şey saklıyorum.daha başka ne yapabilirim.