• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutuldum mu unutulmadım mı anlayamadım. yardım ?

krrszkz

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
12
0
6
35
İstanbul
merhaba arkadaşlar. sevgilimden ayrılalı 4 ay oluyor. biz aslında severek ayrıldık. ailem öğrendi ve istemedi abim onu arayıp benimle ayrılmamı birdaha yakınıma yaklaşmamasını söyledi. ve benim hattımı kırdı facemi kapattırdı. ondan sonra hiç konuşmadık. ben baya üzüldüm. bazen faceden fln bakıyorum baya bi tipini değiştirmiş ilk baktıgımda tanıyamadım o derece. genelde barda içki içerken yada kızlarla fotolar koymuş. anlayamadım beni unutmuşmu yoksa unutmaya mı çalışıyor ? sizce ?

Unutmak derken? Hayatina devam ediyor belli ki.. Sende bunu denemelisin. Unutsa ne olur, unutmasa ne olur? Ayrilmissiniz 4 ay gecmis, aramamis sormamis.. Demek ki mucadele etcek kadar deger verdigi bi beraberlik degilmis. Sende gecmise takili kalma. Hayatina devam et.

Eski sevgilin seni unutmuş,hayatına devam ediyor gibi.
Boşver düşünme artık,hayatına bak sende.

Hayatina devam ediyo sensiz , Zaten yurekten seven unutmadigini ve seni kazanmak icin mucadele verirdi...

Ama malesef isin kolayini secmis , yani unutmayi...
Sende aynen oyle yap ve hayatina devam et.

sadece benden sonra tipini baya değiştirmiş bu aklımı karıştırdı

Bunun neresine takıldın ki:44: Kızlarla olan kısım daha takınılacak bi'kısım bence:26:
Ne kadardır birlikteydiniz, yaşlar kaç?
Bitti denildikten sonra hiç mi aramadı diyeceğim ama 4 ayda bu moda girdiyse önüne bakıyo besbelli.

Unutmuş çoktan.Başlığı görünce tekrar aradı sandım.Sizin kadar fazla değilmiş sevgisi,üzgünüm..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar. sevgilimden ayrılalı 4 ay oluyor. biz aslında severek ayrıldık. ailem öğrendi ve istemedi abim onu arayıp benimle ayrılmamı birdaha yakınıma yaklaşmamasını söyledi. ve benim hattımı kırdı facemi kapattırdı. ondan sonra hiç konuşmadık. ben baya üzüldüm. bazen faceden fln bakıyorum baya bi tipini değiştirmiş ilk baktıgımda tanıyamadım o derece. genelde barda içki içerken yada kızlarla fotolar koymuş. anlayamadım beni unutmuşmu yoksa unutmaya mı çalışıyor ? sizce ?
unutmuş bence..o fotolarlada mutlu oldugunu göstermeye calısıor..

Unutmak bana Göre askin büyüklügüne bakar.
4 ay gibi sürede unuttuysa, zaten sevmemistir.

Ne kadar süre beraberdiniz

unutsa ne olur, unutmasa ne olur? senin için hiçbir çaba göstermeden, Hayatını bi şekilde yaşıyor ya sen ona bak.

Bunun neresine takıldın ki:44: Kızlarla olan kısım daha takınılacak bi'kısım bence:26:
Ne kadardır birlikteydiniz, yaşlar kaç?
Bitti denildikten sonra hiç mi aramadı diyeceğim ama 4 ayda bu moda girdiyse önüne bakıyo besbelli.

benim yaş 18 o 20 yaşında. 8 aydır birlikteydik. ya aslında durum şöyle oldu ben onunla beraberken ondan önceki eski sevgiliden zarar gördügümden dolayı mahkemelik oldum (nedenini sormamanızı rica ediyorum beni baya etkiliyo ) . kazadan dolayı ben konuşamadıgım iççin annem onu arayıp durumu anlatıp artık kızımı rahatsız etme bitti dedi tabi 2 ay boyunca çok aradı ama ben ona istemediğimi ssöyledim. başıma gelen olaydan hiç bahsetmedi hep destek oldu bana. ben sana güveniyorum beni bırakma gibi şeyler söyledi hep. bir gün dedesi ölmüş o gün beni aradı bana ihtiyacı oldugunu cenazeye gelmemi istedi ama ben evden çııkamıyordum ailem tek dışarı çıkmama izin vermiyordu. gelemeyeceğimi söyledim teselli ettim ama beni anlamadı kızdı. o akşam abim anladı onunla konuştuğumu ve aradı benden uzak durmasını söylemiş o da ben ne haldeyim dedem öldü çok kötüyüm abi fln demiş abim yine kardeşimin etrafımda görmicem demiş oda tmm diyip kapatmış. ondan sonra hattımı kırdı abim konuşmadık. anlayacagınız durum bu ilk önce detaya girmek istememiştim.

Seni unutmaya çalıştığı bariz belli. Ailen ona hiç açık kapı bırakmamış sana ulaşılan yolları kapatmışlar. Ki en zor zamanında sen onu terketmiş gibi olmuş. Bence o seni çok sevmiş sen yeterince sevmemişsin üzgünüm ama o sana ulaşamamış sen ulaşabilirdin. Pes etmişsin zor bir durum erkek arkadaşın için. Şuan yaptığı başka kişilerle seni unutmaya çalışmak. Başarıyorda. Hayırlısı olsun canım bence sende takma artık.

barışmayı düsünmüyor isen;
tipine, degisimine, unutup unutmamasına aldırıs etmemeye calısmanı ve onu takip etmemeni oneririm.

zaten degistiyse artık o eskiden sevdigin kisi olmaktan cıkmıs olacak...
unuttuysa da bakmanın bir anlamı yok, kendine acık cektirmekten baska.
unutmadıysa ve hala aynı ise... neden sana gelmiyor da baskaları ile avutmaya calısıyor kendini? kısa bir sure ugrasırsa tamam ama uzun suredir boyle ise bakmana degecek biri degil derim.

tabii ki unutamamış bariz belli yani. aşk acısından geberirken çok mutluyum takılıyorum eğleniyorum ayakları yapıyor ay bu erkekler hep aynı model :9:

Seni unutmaya çalıştığı bariz belli. Ailen ona hiç açık kapı bırakmamış sana ulaşılan yolları kapatmışlar. Ki en zor zamanında sen onu terketmiş gibi olmuş. Bence o seni çok sevmiş sen yeterince sevmemişsin üzgünüm ama o sana ulaşamamış sen ulaşabilirdin. Pes etmişsin zor bir durum erkek arkadaşın için. Şuan yaptığı başka kişilerle seni unutmaya çalışmak. Başarıyorda. Hayırlısı olsun canım bence sende takma artık.

emin ol o anlattıgın kadar kolay değil. ulaşabilirdim evet ama ailemi ezip geçemezdim. onlar en kötü günümde benim yanımda oldular ve bnde o sırada kaza geçirdigim için onun beni unutmasını istiyordum . çok travmatik bir olaydı yaşadığım. umarım unutmuştur

emin ol o anlattıgın kadar kolay değil. ulaşabilirdim evet ama ailemi ezip geçemezdim. onlar en kötü günümde benim yanımda oldular ve bnde o sırada kaza geçirdigim için onun beni unutmasını istiyordum . çok travmatik bir olaydı yaşadığım. umarım unutmuştur

Sende haklısın ben sorunun cevabını vermeye çalışdım. Sevgi emek ister. Neyse canım inşallah mutlu olursun ikinizinde hakkında hayırlısı olsun.

Back
X