sadece benden sonra tipini baya değiştirmiş bu aklımı karıştırdı
unutmuş bence..o fotolarlada mutlu oldugunu göstermeye calısıor..merhaba arkadaşlar. sevgilimden ayrılalı 4 ay oluyor. biz aslında severek ayrıldık. ailem öğrendi ve istemedi abim onu arayıp benimle ayrılmamı birdaha yakınıma yaklaşmamasını söyledi. ve benim hattımı kırdı facemi kapattırdı. ondan sonra hiç konuşmadık. ben baya üzüldüm. bazen faceden fln bakıyorum baya bi tipini değiştirmiş ilk baktıgımda tanıyamadım o derece. genelde barda içki içerken yada kızlarla fotolar koymuş. anlayamadım beni unutmuşmu yoksa unutmaya mı çalışıyor ? sizce ?
Bunun neresine takıldın ki:44: Kızlarla olan kısım daha takınılacak bi'kısım bence:26:
Ne kadardır birlikteydiniz, yaşlar kaç?
Bitti denildikten sonra hiç mi aramadı diyeceğim ama 4 ayda bu moda girdiyse önüne bakıyo besbelli.
merhaba arkadaşlar. sevgilimden ayrılalı 4 ay oluyor. biz aslında severek ayrıldık. ailem öğrendi ve istemedi abim onu arayıp benimle ayrılmamı birdaha yakınıma yaklaşmamasını söyledi. ve benim hattımı kırdı facemi kapattırdı. ondan sonra hiç konuşmadık. ben baya üzüldüm. bazen faceden fln bakıyorum baya bi tipini değiştirmiş ilk baktıgımda tanıyamadım o derece. genelde barda içki içerken yada kızlarla fotolar koymuş. anlayamadım beni unutmuşmu yoksa unutmaya mı çalışıyor ? sizce ?
Seni unutmaya çalıştığı bariz belli. Ailen ona hiç açık kapı bırakmamış sana ulaşılan yolları kapatmışlar. Ki en zor zamanında sen onu terketmiş gibi olmuş. Bence o seni çok sevmiş sen yeterince sevmemişsin üzgünüm ama o sana ulaşamamış sen ulaşabilirdin. Pes etmişsin zor bir durum erkek arkadaşın için. Şuan yaptığı başka kişilerle seni unutmaya çalışmak. Başarıyorda. Hayırlısı olsun canım bence sende takma artık.
emin ol o anlattıgın kadar kolay değil. ulaşabilirdim evet ama ailemi ezip geçemezdim. onlar en kötü günümde benim yanımda oldular ve bnde o sırada kaza geçirdigim için onun beni unutmasını istiyordum . çok travmatik bir olaydı yaşadığım. umarım unutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?