• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutuldum mu?

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
kaç gündür telefonuma msj falan atmıyor.telefonu bozulmuş fln diyorum ama msndede hiçbişey yazmıyo ben yazdım 1 kere,işim var sonra konuşalım dedi...bugünde hiç bişey yazmadı msnde bekledim yazmasını ama yok....umursamıyo beni..kızlar napıcamya çok kötüyüm sinirleniyorum hemde çoookkk...onunla konuşucam tabi msj atarsa...ona nasıl davranmalıyım bi akıl verin bana yoksa sinirden deliricemyaa off bu arada biz sevgili deiliz eskiden sevgiliydik şimdi beni tam sevmiyo ben onu seviyorum ama o beni biraz seviyo sanırım bu konu hakkında konuşmuyo hiç ben onunla uzun uzun bu konu hakkında konuşmak istiyorum kızlar yardım edin bannaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
üzerine gittikçe daha çok soğuyacaktır senden...

yapmak gereken hiç arayıp sormamak sms yağmuruna tutmamak ve sabırla beklemektir...

geleceği varsa gelir...sen üzerine gittikçe geleceği varsa da gelmez.

normal arkadaşı gibi davran ona. hiçbir konuda sıkboğaz etme. msn de de sms lerinde de havadan sudan matrak konulardan falan konuş. bayma çocuğu.
sonrasında da ona kanka gibi davran. derdini dinle. anlayış göster. kendini senin yanında huzurlu ve rahat hissetsin. bağımlılık geliştirsin sana karşı.
sonrasında da rotayı istediğin gibi tayin edebilirsin bir kere sana güvendi mi alıştı mı...

bana zaten güweniyor ama tek sorun sıcak dawranmıyo eskden çok sıcak dawranırdı zaten arayıp sormuyorum artık dediklerinizi yapıcam yakında geri döner umarım

eninde sonunda geri döner o sana eğer biraz olsun onun seni sevdiğini düşünüyor ve onu gerçekten seviyorsan yeniden dönecek o sana bence

kacan balık her zaman tatlı olur canım sen onun ne kadar pesınde olursun o zsedne kacar bırak ya eger senı gercekten ıstıyorsan zaten senle konusacaktık msnde

BugÜn bı kızla gÖrdÜm onu sordum sevgılınmı dıye yok dedı nıye peŞınden koŞuyo fln dedım napım fln dedı o kızın ÇıktıĞı bırının olduĞunu,tehlıkelı bı kız olduĞunu ve "senın gÖzÜn kÖr olmuŞ" fln dedım o kıza yaklaŞma dedım bıdaha kızı tenefÜslerde yanında gÖrmedım Şımdı msj beklıyorum msj atınca konuŞucaz uzun uzun umarım bana gerı dÖner dedıĞınız gıbı yapıcam peŞınden koŞar durumuna dÜŞmıcem o koŞsun peŞımden bıde uzun uzun baktı gÖzÜme bende baktım ben bakmayı bırakınca hala bakmaya devam ettı onla konuŞtuktan sonra o kızdan uzak durdu ayy umarım yenıden dÖner bana ıÇımden bı ses gerı dÖncek dıyor yazarım buraya dÖnerse

Back
X