Unutulmaz olmak iin byle mi olmak gerekir?

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
benm bi arkadasım var en iyi arkadasım ama en iyi arkadas ozelliklerine pek uydugu söylenemz yani kendisi populer olmak için herseyi yapıyor beni satıyor bile en havalı sımarık kızlarla onlarla takılıp beni unutuyor sonra ben baska birinin yanında takılınca bana kızıyor biraz cocukca yazdıklarım farkındayım ama bisey yapamıyorum
arkasından or....pu dediklerinin bile yanına gidip kanka gibi davranıyor kimesorsan birsürü macera yasamıslardır herkesle yani herkesin onla bi macerası var unutulmaz olmak icin bole mi olmak lazım havalı kızların arasınagirmek için bole yapıyor gecenlerde bi olay olmustu bi erkek meselesi vardı ve duymaması gerekn biri duymustu bunu sonunda bütün havalı kızlar kızlar tuvaletine gitti ben girmek istediimde beni içeri almamıslardı insan boyle biseyi en iyi arkadasıyla paylasmazmı acaba herkesle çok samimi buna bisey demiyorum ama beni satıyo hani derler ya bana vakit ayırmıyo die ole iste ben haric herkes kankası

biraz uzun yazdım ama okuduğunuz için teşekkürler

bu dediklerini lise dönemindeki ergenler yapar canım
sende biliyorsun bunların ne kadar çocukça olduğunu
bu kişiler belli bir dönem yıldız olduklarını sanırlar herkes onlarla ilgilenir gibi görünür
ama okul bitince ortak bir ortam olmayınca unutulup giderler
bu söylediklerin kalıcılık değil ancak çocukluk olabilir
olgun insanlar böyle davranmaz

Tatlım havalı olmak demek,kendine ait bir havan olması gerek demek.
Onun bunun havasıyla yola çıkarsan çok çabuk savrulursun.
Hava ne giyimdir ne kuşam,yada ne kadar tiki olduğundur hava
Bana göre havalı insan konuştuğunda karşısındakine kendini dinlettirebilen,karşısındaki konuşurken onu anlamaya çalışan,girdiği toplumda saygınlık kazanmış,herkese hanım kızdır bu dedirtebilendir.
Yoksa havadada hava var ama esiyo
Esen şeyler yer tutmaz canım
Hep uçuşmaya mahkumdurlar
Bence kendin ol,en havalı sensin ozamanŞeniz

bunun adı arkadaşlık degil ki...........
hem kendi satıyor ......sende başka arkadaşlara gidince kızıyor.......peki bu hakkı nerden alıyor........
sende rahatsızsın bu durumdan........
o zaman bu arkadaşlıgı bırak........ne sıkıntı et nede dert et.......
böyle dengesiz tutarsız arkadaşlıkta olmaz.........
seninde dedigin gibi .....çocukca hareketler....
...

böyle birinden hayatın boyunca UZAK ol ve ASLA böylelerini hayatına alma.her anlamda sana sadece zararı dokunur böylelerinin

çocukca evet ama yinede güzel vakitler geçiriyor ben arkamdan konusan biriyle samimi olamam o olduğu için herkes taafından seviliyor yada onunla vakit geçirmek istiyolar çünk çok espri yapıyor eğlendiriyo bende sevilmek istiyorum ama bu sekilde değil ben de espri zekasına sahibim o insanlarla dalga geçiyo ben geçmiyorum benlede çok dalga geçerdi sizce sevilen olma için daha ne yapmak gerek heralde hiç boyle bi insan olamam

boşver canım ya,

o kişiden uzak dur. o senin için gerçek bir arkadaş değil. onun yüzünden kendini üzdüğüne değmez. sanırım arkadaşının psikolojik sorunları var ya da kişiliği tam oturmamış ve o yüzden de birtakım arayışlar içinde. seni de birtakım maceralar içine sürüklemesine izin verme. kendine daha aklı başında arkadaşlar edin ve o kişiyle de merhabadan öteye gitme. inan o zaman senin de kafan rahat olacaktır.

Arkadaşınla ilişkiniz pek sağlıklı gibi görünmüyor.Bana kalırsa böyle insanlara hayatında en iyi arkadaş rütbesini vermemelisin sonuçta arkadaşlık sadece birlikte eğlenmek değil birşeyler paylaşmak destek olmaktır..Bence onlar havalı değil kalitesiz görünüyorlar anlattıkların lise çağındaki gençler için bile çok çocukça ve saçma..Böyle bir ortamda bulunmazsan ve herkesin popüler saydığı insanların aslında çok basit olduklarını farkedebilirsen ne mutlu sana..Asla bunlar için kendini değiştirme ayrıca kaç yaşındasın?

15 yaşındayım daha küçüğüm ama pek de öyle göstermiyorum

o insanla bi daha samimi olmamaya karar vardim hepinize teşekkürler...

bunları ilk okul çocukları yapar anca!
o adının ismini onlara kendi vermiş elleriyle!
bırak bu tür arkadaşları inan ne sana hayrı olur nede sana hayrı dokunur bu tür heyelanların.
hava atmaya çalışan sadece havalı olur, ama kimi insanların ruhunda asortiklik vardır ki bu hava değil sdece dikkat çekmektir.
iinan en kolay unutulan o olur.

boşver canım öyle insanlarada pek sırrını verme bak sen en iyi arkadaşım diyorsun ama durum onun için öyle değil hatta o en iyi arkadaş arayışında bile değil..sen boşver ve kendinle ilgilen cnm

bence uzak dur herseyını paylasam kendınde ezdırme kolesı değil arkadasısın ıstedıgın gıbı davranabılırsın ıstedıgınle takılabılırsın o karısamaz ayrıca unutulmaz olmak ıcın herkesle gezıp bişi yasamıs olman gerekmıoo bı laf vardır herkesle dost olanın dostu yoktur o oyle bırı bence agızda sakız olmayı sevıo o bence gonulde olmayı değil sen degerını koru bırzman sonra baska ark.olcak emınım dahada ıyılerı kaydirigubbakcemile5

küçükken benimde böyle bir arkadaşım vardı sonradan anladım beni ne kadar salak yerie koyduğunu sonra onunla görüşmemeye başladım aeadan 10 yıl geçti facebook an bulmuş beni arkadaşlık teklifi gönderdi onaylamadım. başka arkadaşlar bul kendine havalı kızların havası söner büyüdüğün zaman sen daha havalı olursun iyi okulları kazanmaya bak... bahtın açık olsun

bizim okulda da var öyle çok kişi bazen böyle herkesle yakın herkele arkadaş gibi görünüyolar ne güzel diyosun keşke ben de böyle olabilsem ama belli bi süre sonra anlıyosun ki onunla arkadaş olanlarala arası bozulmuş herkes birbirinin bi kötü yanını anlatıyo 1 gün arkadaş olduklarıya öbürgün konuşmuyolar bile sende anlıyosunki aslında hepsi sahte
hatta bazen arkasından neler neler diyenlerle can ciğer bile olabiliyo böyleleri

caım ben lise sondayaım o dönemleri yeni geçirdim
sana hemen tecrubemden bahsediorum lise 1e başladımızda 11 yıllık arkadaşımla
aynı okula dek geldik oda çok havalı olmahya çalışan ama guzel bi kızdı ama herkes beni daha çok sever begenirdi ve okulun idolüydüm çok kıskanırdı beni ben iyiydim ama o kötüydü herkesi küçümser falan nese
kıskancından arrkamdan nler yaptı çevirdi kızları bana düşman etti 1 sene sonra noldu bılıomsn ?
herkesn onun ne oldunu anlayp bana geldi şuan yapa yalnız nerde o eski populerlik havalılık
sana dicem şu kendin ol iyi ol ozaman sevılen sen olucaksın ama sakın onun gibi olma uzak dur ondan herşey istedğin gibi olcak:)

Of nasıl sinir oluyorum öyle tiplere varya,elimin tersiyle güzelce çarpmak geliyor.Bizim okuldada son sınıftan bi kızlar grubu vardı,hepsinin saçları dümdüzdür.Bildiğin baloda takılcak ufak çantalarla okula gelirler,okuldaki tüm erkeklerle konuştukları için "Biz okulun en popüler kızlarıyız" derler.Bende lisede okuyorum çok tanıyorum böylelerini,birde çekemezler seni görünce öyle bi süzerler yanındaki tikinin kulağına bak şunu giymiş falan diye fısıldar.Aman valla yazarken bile sinir oldum.Bence o arkadaşını bırakmalısın ki o arkadaş bile değil.Sözde popoüler olucam diye seni satıyor.Emin olki bigün aklı başına gelicek ama eskisi gibi olmayacak.Benzer bi durumum varda ordan biliyorum :) Sen sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…