• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutursun demek nekadar basit bir kelime.

amadaclarke

ATATÜRK..
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
1.194
241
173
Normalde bu tür şeyler için konu açmadım, hiçte açmıcam geriye dönüp baktığımda böyle bi konu görmek istemiyorum derdim ama şuanda okadar kötüyüm ki yazmadan edemedim..

5 yıllık ilişkimizin sonucunda 1-2 senedir farklı farklı kişilerle aldatıldığımı bütün bunların yanındaysa salak yerine konduğumu ve birsürü yalanlarını öğrendiğimi gördüğüm gün benim için çok acı berbattı. Bunların hepsi yüzeysel tabi,detaylarda ne pislik olaylar var.

5 senedir tanıdığımı sandığım insan yalanların içinde kendine rahat ve sapıkça bir hayat kurmuş benide o hayatının piyonu yapmışta haberim yokmuş. Okadar çok güvenirdim ki ailem gibi ve beni sevdiğinden öyle emindim ki adım gibi. Öğrendikten sonra tartıştık bana tehditler savurdu ve bitti. Geri dönmeyeceğini biliyorum, dönse zaten geri dönmem biten bitmiştr benm için ama dönmeyi bırak bi helallik bile istemicek biliyorum. Allahıma şükürler olsunki gerçek yüzünü gördüm, Allah daha büyük dertlerden korusun beni.

8-9 aydır ayrıyız, bana 8-9 gün gibi gelirken onun şimdi başka bi kızla birlikte oldğunu öğrendim, foto falan deiştirmiş yani hayatından okadar memnun okadar yolunda ki herşey. Bunca acıyı ben çekmişken hala onun mutlu olması canımı dahada acıtıyo. Sürekli geçicek,unutucam o daha çok sürünecek derken böyle şeyleri görmek tarif edilemeyen bir duygu. Bukadar acıyı o yaşatmışken benm gözyaşlarımın bedelini ödemeden rahatça hayatını sürmesini hazmedemiyorum.

Başkasına öğüt vermek, bak bende yaşadım şöyle böyle yap zamanla unutrsun demek nekadar kolaymış. Onunla ilgili şeylere bakma, hatırlama onu demek ne kadar basitmiş.

O hayatımda görebileceğim en iğrenç kişiliğe sahip bi insan ama bazı şarkıları duyduğumda hala aklıma o geliyo elimde olmadan. O şimdi başkasıyla, onun umrunda bile değilim bunu biliyorum Ve onu sevdiğimi hatrladıkça, ole birini hala düşündüğüm için kendimden nefret etmekten vazgeçemiyorum. canımın acıdığını hissedebiliyorum.

Bi insandan nefret etmek kolayda , insanın kendinden nefret etmesi.. Çok zor be

Son düzenleme:
üzülmemek imkansız zaten
5 yıl evde köpek beslesen o evden gitse bile bunalıma giriyosun.
hayatta iyi insanlar da var kötüler de
insanlar yeri geliyo 20 yıllık eşlerinin 20 yıl sonra hiç görmedikleri bir yönlerini görüyolar
hayat sürprizlerle dolu
bu zamana kadar yaşadıklarımdan şunu söyleyebilirim ki
insanın ailesinden başka kimse kimseyi gerçekten sevmiyor
kimse güvenilir değil
kimseye güvenmemen gerektiğini öğrenmek can yakıyor
böyle geçip gidiyo işte hayat
hep yarım kalanlar, içimizde kalanlarla..

Normalde bu tür şeyler için konu açmadım, hiçte açmıcam geriye dönüp baktığımda böyle bi konu görmek istemiyorum derdim ama şuanda okadar kötüyüm ki yazmadan edemedim..

5 yıllık ilişkimizin sonucunda 1-2 senedir farklı farklı kişilerle aldatıldığımı bütün bunların yanındaysa salak yerine konduğumu ve birsürü yalanlarını öğrendiğimi gördüğüm gün benim için çok acı berbattı. Bunların hepsi yüzeysel tabi,detaylarda ne pislik olaylar var.

5 senedir tanıdığımı sandığım insan yalanların içinde kendine rahat ve sapıkça bir hayat kurmuş benide o hayatının piyonu yapmışta haberim yokmuş. Okadar çok güvenirdim ki ailem gibi ve beni sevdiğinden öyle emindim ki adım gibi. Öğrendikten sonra tartıştık bana tehditler savurdu ve bitti. Geri dönmeyeceğini biliyorum, dönse zaten geri dönmem biten bitmiştr benm için ama dönmeyi bırak bi helallik bile istemicek biliyorum. Allahıma şükürler olsunki gerçek yüzünü gördüm, Allah daha büyük dertlerden korusun beni.

8-9 aydır ayrıyız, bana 8-9 gün gibi gelirken onun şimdi başka bi kızla birlikte oldğunu öğrendim, foto falan deiştirmiş yani hayatından okadar memnun okadar yolunda ki herşey. Bunca acıyı ben çekmişken hala onun mutlu olması canımı dahada acıtıyo. Sürekli geçicek,unutucam o daha çok sürünecek derken böyle şeyleri görmek tarif edilemeyen bir duygu. Bukadar acıyı o yaşatmışken benm gözyaşlarımın bedelini ödemeden rahatça hayatını sürmesini hazmedemiyorum.

Başkasına öğüt vermek, bak bende yaşadım şöyle böyle yap zamanla unutrsun demek nekadar kolaymış. Onunla ilgili şeylere bakma, hatırlama onu demek ne kadar basitmiş.

O hayatımda görebileceğim en iğrenç kişiliğe sahip bi insan ama bazı şarkıları duyduğumda hala aklıma o geliyo elimde olmadan. O şimdi başkasıyla, onun umrunda bile değilim bunu biliyorum Ve onu sevdiğimi hatrladıkça, ole birini hala düşündüğüm için kendimden nefret etmekten vazgeçemiyorum. canımın acıdığını hissedebiliyorum.

Bi insandan nefret etmek kolayda , insanın kendinden nefret etmesi.. Çok zor be
gün gelecek;
hayatından çıkıp gittiğinde , yerine gelen insana yer açtığı için teşekkür edeceksin ona.
ama şimdi bırak acısın canın, insanoğlu böyle böyle olgunlaşıyor....

O,senin gözyaşlarının bedelini ödemeyecek mi sanıyorsun?
seni,genç bir kızı oyaladı,kandırdı,sevildiğine inandırdı,günahına girdi..bedeli vardır elbet,ama bu dünyada ama öteki..

karşına senin değerini bilecek,senin için doğru insanın çıkmasını dilerim,bu insanı tamamen söküp attıktan sonra...

Sevmekten,aşktan ziyade 5 yılın alışkanlığı var,hiç bir şey kolay kolay unutulmuyor,unutulmazda...
Sen kalbinden söküp atmadıkça ,beyninde bitirmedikten sonra ne nefretin geçer ne de acın zaten nefrette aşktan doğmamış mı?
Zaman su gibi gelip geçiyor ama insan yapılanlara hazmedemiyor,unutamıyor seni çok iyi anlıyorum,şuanda ne desem sana faydasız gelecek,hayatı akışına bırakmaktan başka çare yok,zaman ne gösterecek kim bilebilir ki,o yüzden kafanı dağıtacak şeylerle meşgül olmaya çalış,kim bilir belki beyaz atlı prensin seni bekliyordur :)

Benim eski sevgilimde nişanlısıyla el-ele göz göze fotoları fln var sosyal ağlarda ama kızı istemeye giderken kapımda ağladığını bir ben bilirim.
Demem o ki hiç birşey göründüğü gibi değil.
Çivi çiviyi söker moduna girmiştir. Gerçekten de söker. Sen de denemelisin.

ne kadar basit bir kelime olsa da unutacaksın ömrünün sonuna kadar yaşayamazsın hiç bir acıyı

Anlamıyorum bu düşünce yapısını; bu çocuk seni aldatmış, ne pislikler var diyorsun daha; sana bunu reva gören senin yüzünden ne diye sürünsün ki?! Böyle bir şey yok! Acımasız bir şekilde ayrılık yaşayan her insanın dileği bu oluyor. Sürünsün, yalvarsın, üzülsün vs.
Seni sevmemiş ki yeteri kadar. Niye üzsün kendini seni düşünüp? Senden ayrılınca üzüleceğini bilse başkalarıyla olmazdı zaten.
Lütfen gerçekleri fark et artık. Ayrılığın yeni de değil ki. Hala nasıl bunları düşünebiliyorsun?
Aylar geçmiş üstünden. Ne bekliyorsun?
Zaten ilişkinde aldatmış, bir daha söylüyorum, sen de ifade ediyorsun?!
Şimdi neden onun mutlu olması tuhafına gidiyor?! Neye bu kadar sinirleniyorsun hala? Her şey ortada artık.
Bütün parçaları birleştir ve olası sonuçlarını gör. Ki görüyorsun da zaten fakat anlamıyorsun belli ki.
Hayallerini yeni hayatın, gelecek güzel günlerin üstüne kur. Bunun zamanı çoktan gelmiş.

1- bu adam seni aldatmış sen hala ne için üzülüyorsun bu adama bırak kimle olursa olsun.
2-adamın hayatına biri girmiş mutlu ya da üzgün bırak artık onun hakkında bir şey duyma duysan da boşver
3 sen bu adamı sevmiyorsun sadece onun sana yaşattığın duyguları seviyorsun. Onlar geliyor aklına üzülüyorsun.
4- zamanla alışıyorsun karşına başka biri ya da birileri çıkıyor.boşuna üzüldüğünü görmüş oluyorsun.

Gün gelecek hayatından defolup gittiğine sevineceksin.Hatta ona belkide teşekkür edeceksin.Hayatın ne kadar acımasız insanların ne kadar karaktersiz,aşkların ne kadar basit ve sevgilerin(değecek innsaı bulduğundan bunu çok daha iyi anlayacaksın) ne kadar değerli olduğunu öğrettiği için.
Bırak o layığını bulmuş belkide kimbilir,kendine acımak üzülmek istiyorsan bolca vaktin var.Ama süreyi uzatma.Çünkü hayat başkalarının hayatını yaşamak,değmeyecek insanların acısını içinde büyütecek kadar uzun değil.

adamın sizden sonra ki hayata hemen alışması kız arkadaş bulması çok normal, siz varken de zaten öyle bir hayatı varmış yabancılık çekmemiş.
Sizden ayrılınca rahat rahat takılıyor işte erkek milleti değil mi :47:

Kendine yardim etmek istiyorsan, onun hayatini takip etmekten vazgec.. Hepimiz ayrildiktan sonra kahrolmus, pisman adamlar gormek istiyoruz ama sanki kaderde ogrenilecek agir bir ders varmiscasina, hep tersi oluyor. Takip etme, kendi hayatina yonel..

bundan seneler önce benim de 4 yıllık bir ilişkim oldu. beni başkasıyla aldatırken bastım ve benden defalarca özür diledi. o kadar seviyordum ki yine affettim. neyse doğum günü geldi çattı benden 400tl'lik ceket istedi ben de salak gibi gittim aldım ve ertesi günü ayrıldı benden... buna rağmen köpek gibi seviyordum nasıl unutcam asla unutamam imkansiz diyodum. ama karşıma öyle biri çıktı ki... gerçekten unuttum hani yüzünü görünce kusasım geliyor hala :) bence biraz sabret önüne gerçekten kimler çıkıcak

üzüntünüzün o şahısdan ayrı düştüğünüz için olduğunu sanmıyorum...
duygularınızı hak etmeyen bir insana açtığınız / yaşadığınız için...

insan ister ki bu temiz duygular müstakbel eş ile yaşansın...

ama maalesef bu dünyada her türlü kişiliğe sahip insanlarla karşılaşmak mümkün.

Allah iyilerle karşılaştırsın.

Geçmiş olsun... canınız sağolsun.

Hz Mevlana sözlerine kulak vermenizi tavsiye ederim

Selamlarla

biraz geçte olsa hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim bişeyleri benimle paylaştığınız için.. Bir süre girmedim siteye.. bazı arkadaşlarımın yazısına cevap olarak üzüntümün ve hazmedemediğim durumun kesinlikle o kişiden ayrı düştüğüm için olmadığını belirtmek isterim.

İnsan bazen öyle bir noktaya geliyo ki üstünden ne kadar zaman geçerse geçsin bazı şeyleri kaldıramıyabiliyor.. Şuanda durumum ne olursa olsun, dilerim ilerde bugünlerime dönüp baktığımda gülüp geçerim. Tekrardan her birinize teşekkür ederim.

Back
X