• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanakhanim0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2024
84
12
3

Ureaplazma olup atlatan​

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim vajina kültürüm de pozitifti. Antibiyotik kullandım. Negatife döndü ama ağrılarım şikayetlerim geçmedi . Şiddetli vajina içi karın ağrısı yanma vs var yedi aydır geçmedi. Şimdi tekrar tedaviye başladım . Antibiyotiği daha uzun kullanacağım. Sizde son durumlar nasıl

Yanma yaşıyorum akıntım var, tüplerim tıkandı sanırım siz baktırdınız mı rahim filmiyle ? Pidye sebep veriyomuş ne yapıcağımo bilemiyorum, evli değilim ben bakireyim üstelik Almanyada bir dr gidip tualetten kapmış olabilirsin dedi sizin eşiniz varsa o pozitif miydi ? Cipro yan etki yaptı mı ?

Merhaba,

Geçen sene bende baya uğraştım kültür almadan ilaç verdiler fayda etmedi. Kültür aldılar bu sefer verilen ilaç beni mahvetti yinede ısrarla kullandım tekrar kültür alındı ilaca karşı vucudum dirençli olduğu için ilaç fayda etmedi en son iğne tedavisi ile topladım kendimi. Öncelikle kültür yaptırın kültürde hangi ilaca karşı dirençli veya dirençsiz vucudunuz bu bilinir ona göre bir tedavi şekillenir. Midenizi mahvetmemek için en sağlıklısı iğne ile tedavi yöntemi vucuttan gitmeyecek bir enfeksiyon değil. S

Merhaba,

Geçen sene bende baya uğraştım kültür almadan ilaç verdiler fayda etmedi. Kültür aldılar bu sefer verilen ilaç beni mahvetti yine de ısrarla kullandım tekrar kültür alındı ilaca karşı vucudum dirençli olduğu için ilaç fayda etmedi en son iğne tedavisi ile topladım kendimi. Öncelikle kültür yaptırın kültürde hangi ilaca karşı dirençli veya dirençsiz vucudunuz bu bilinir ona göre bir tedavi şekillenir. Midenizi mahvetmemek için en sağlıklısı iğne ile tedavi yöntemi vucuttan gitmeyecek bir enfeksiyon değil. Sabırlı olun dışarda wc girmemeye çalışın ve temiz tutmaya çalışın kendinizi. herkeze şifalar diliyorum.

Back
X