Üreaplazma

Bilseydim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2020
238
96
28
38
Arkadaşlar merhaba.Ben de geçmeyen candida var. beraberinde üreaplazma da varmış. Üreaplazma pozitif çıkan ve iyileşenler neler yaptığını paylaşabilir mi?

Canim benimde ureaplasma cikmisti monodoks kullandim gecti .. senin de akintin var mi bende sari akıntı yapiyordu.
Ben de tetradoks kullandım yeniden ureplazma kültür testi yaptırdım. Negatif çıktı. Ama içim rahat etmedi başka bir laboratuvara gidip daha kapsamlı bir test yaptırdım. O da negatif çıktı. Ancak sonrasında regl oldum reglim biterken idrarda yanma batma başladı. Acile gittim acıyo diye. İdrar verdim. İdrarda orta yoğunlukta bakteri çıktı. Sonra laboratuari aradım nasıl sizinki temiz çıkabilir diye. Onlarda biz ona bakmıyoruz sizinki sistit dediler. Biz cinsel yolla bulaşan hastalıklara bakıyoruz sadece. Yani benim anlamadığım ben iki yıldır sürekli bir enfeksiyona maruz kalıyorum geçiyor yenisi başlıyor. Neden iyilesemiyorum bilmiyorum.

Sistoskopi mi yaptirsaniz acaba ya bilemedim bende gercekten acil sifalar

Teşekkür ederim siz iyilestiniz mi
Valla tam iyilestim diyemiyorum idrar yolu sistit vardi gecti ama tekrarliyor arada sonra yenidne cikiyor kafasina gore takiliyor monodokstan snra toparladim ama... eskisi gbi deil sistoskopi yapildi hirde bana bisi cikmadi bnde takmamaya basladim ondan snra biraz da fazla kafaya takiyoruz surekli ondan galiba diye dusunmeye basladim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…