urfaya tasinma konusunda yardim

drderma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
7
0
86
Manisa
Arkadaşlar aranıza yeni katildim daha once forumu takip ediyordum hep de yardimci oldunuz suanda cok kararsiz kaldigim bi konu hakkinda fikir verebilirmisiniz .esim doktor uzmanlik sonrasi mecburi atamasi urfa Siverek e cikti bende doktor um ama dogum iznindeyim suanda calismiyorum 5 yasinda da bi oglm var annemlerle kaliyorum ama eylulden sonra annem yegenime bakmaya gidecek ben yalnız kalacağım esimin daha 8 ayi var bitse de tayin olmadan donemicek yani en az 1 yil ayriyiz bu kadar sure 2 cocukla yapabilirmiyim yoksa sivereke mi gitsem genelde mecburi ye doktor lar eslerini goturmuyor ama tek başına yapamam gibi geliyor bana fikir verebilirmisiniz siz olsaniz napardiniz

bende giderim cnm... eşim nerde,ben orda :16: evlenikten sonra babamın evinde dahi kalsam huzursuz olurum

bir yıl az bi zaman değil ki cnm..

Esyali ev sordum yokmus esya alayim diorum 3 5 tane annemler yanima gel dior aksamlari yaninda oluruz dio ama sanirim en mantiklisi gitmek bu arada esim gelmemi istemio bu da beni üzüyor neymis adapte olamazmisim ayda 10 gun nobet izni alip geliyor sanirim ben gelirsem urfadan dışarı cikamicak ondan gelmemi istemiyor
gicik oluyorum

Son düzenleme:
yani bu konulardan pek anlamıyorum ama eşin sen gidersen neden urfa' dan çıkamasın ki ? sen orada çalışacak mısın ? bence çoluk çocuk düzeninizi bozmayın zaten eşin geliyormuş yanınıza biraz daha dişinizi sıkıp bekleyin derim ben.

Valla tek basina iki cocukla zor bunun gecesi de var urfadan cikma konusunda da esim cocuklarla zor olur die diyor cook kararsizim

çalışacak olsaydım gitmezdim, tayin iste sonra tekrar geri dön vs zor işler.. ama çalışmıycaksanız bence gidin, peki 1 yıl sonra eşiniz tekrar sizin bulunduğunuz şehire tayin isteyebilecekmi?? sağlıkçılarda eş durumu tayini daha zor oluyor ya, kıdem üstünlüğüne falan bakıyorlar..

Es durumu suanda olmuyor bende uzmanligi kazanırsam ancak gelebilio o da zor calisamiyorum ders; ( bi kac ay olsa idare ederim diyorum ama mart 2014 den sonra ne zaman gelebilcek mechul bizim arkadaslardsn mecburi si bittigi halde 2 yil donemeyen var

Es durumu suanda olmuyor bende uzmanligi kazanırsam ancak gelebilio o da zor calisamiyorum ders; ( bi kac ay olsa idare ederim diyorum ama mart 2014 den sonra ne zaman gelebilcek mechul bizim arkadaslardsn mecburi si bittigi halde 2 yil donemeyen var
vala 2 cocukla tek basına cok zor hem esinden bu kadar uzun süre ayrı kalman bana dogru gelmiyo, en mantıklısı gitmek..

Back
X