Urla'da plaj var da ben mi bilmiyorum:(

guneykarimkure

Cevizin o kekremsi tadı ve keçilerin sempatik...
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
5.141
7.348
198
merhaba
Yarin arkadasimla Urla'ya gideceğiz
Gelinkaya, Tcddy kampüsü, altinkum önerdim, pek beğenmedi galiba, yolda karar veririz dedi.
Beach club nanesinden hoslanmiyoruz, rota Çeşmeye kaymaz, kalabalık elbette olacak haftasonu, lakin iki kadin basbasa denize girip şemsiye altinda kahve tavla yapacağız, bu durumda iyi vakit geçirebileceğimiz plaj oneriniz var mi?

Mune Mune sizce benim basliga kv, aldatma, surtunme, bitti, bosaniyom, aldatildim, kustum, bagirdim cagirdim, sinirimden camasir 10 milyarlik camasir kuruma makinası kırdım vs eklesem mi? :) haksiz miyim sen söyle? Dert mi plaj bulamamak? Evet dert.

İyi de canım bilmiyorsak ne yazalım.hatta kıskandım bile ufaktan şu an.ankara yanıyor ya

urlada polis yeri var şimdi tam adini cikartamadim polis kampi miydi neydi.ama disaridan insanlar gelebiliyor 12 tl ucreti vardi plaj guzel yalniz direk kum-taştan giriş yok merdivenlerden veya iskeleden giriliyor 3-4 tane dubasi var uzerine cikip guneslenilecek. ayri olarak kafeteryasi var yemek icmek icin.karisan gorusen yok gayet guzeldi. yalniz biraz ruzgarli

Back
X