- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
Merhaba arkadaslar ilk defa eşim ürolog kontrolüne gidecek. Kontrol oncesi yapilmasi dikkat edilmesi gerekenler var mi? Giden arkadaşlar fikir verebilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ilk defa gidecek bir yil oldu evleneli bende birşey cikmadi olumsuz.Sperm testi için mi
Muayne etmiyor dr soru soruyor sadece zaten 1 yıl olduğu için sizi androloji ye yollayacak orası da gün verecek o günden önce 3 gün ilişki olmayacakEvet ilk defa gidecek bir yil oldu evleneli bende birşey cikmadi olumsuz.
Direk o bolumden randevu alinmiyor mu peki. Once urologa mi gitmeliMuayne etmiyor dr soru soruyor sadece zaten 1 yıl olduğu için sizi androloji ye yollayacak orası da gün verecek o günden önce 3 gün ilişki olmayacak
O bölüme direk randevu yok üroloji yolluyorDirek o bolumden randevu alinmiyor mu peki. Once urologa mi gitmeli
Eşimi muayne etmediler androloji ye yolladı orası gün verdi o gün gidip testi yaptırdıkMuayene etmiyor olur mu benim esimde gitti yumurtaliklarina kadar bakmis doktor hersey normalde sperm testine yolluyor
Eşimi muayne etmediler androloji ye yolladı orası gün verdi o gün gidip testi yaptırdık
Sperm testi gününü biz belirliyorsak iyi aslında devlette ileriye atma olur diye düşünmüştümEşimi direk muayene etti. Testis muayenesi varikosel için sonra spermiogram verdik. 3 gün perhizle gitsin o gün yapılsın bari testi
Anladim cok teşekkür ederim insallah sonucunuz guzel cikmistirEşimi muayne etmediler androloji ye yolladı orası gün verdi o gün gidip testi yaptırdık
Anladim teşekkür ederim inşallah kotu birşey cikmamistirDemek her doktor farkli muayene ediyor ben girmedim muayeneye ama doktor eliyle yumurtaliklari kontrol etmis sonrada sperm testine yollamis
Devlette yapılıyor mu o test fakulte hastanesi mi? Gün belirleme değil de üç gün perhizliyken yapılıyor diye ddmSperm testi gününü biz belirliyorsak iyi aslında devlette ileriye atma olur diye düşünmüştüm