cevap verdıgınız cok tesekkur ederım , daha sonra urunun ıadesını yaptırabıldınız mı pekı ?Ben su sekilde yaptim:
E devletten tuketici mahkemesi uygulamasina girip online sikayet olusturdum.
Sonrasinda faturayi, servis formu iste elinizde ne gibi deliller varsa hepsinin fotokopisini cektiriyorsunuz. Online sikayetinizin ciktisini aliyorsunuz. Ikametgahinizin oldugu ilcedeki kaymakamliga gidiyorsunuz. Hakem heyeti orada oluyor. Orada da sizi yonlendiriyorlar. 15dk mi aldi
sız ne gıbı bır sorun yasadınız ?Ben su sekilde yaptim:
E devletten tuketici mahkemesi uygulamasina girip online sikayet olusturdum.
Sonrasinda faturayi, servis formu iste elinizde ne gibi deliller varsa hepsinin fotokopisini cektiriyorsunuz. Online sikayetinizin ciktisini aliyorsunuz. Ikametgahinizin oldugu ilcedeki kaymakamliga gidiyorsunuz. Hakem heyeti orada oluyor. Orada da sizi yonlendiriyorlar. 15dk mi aldi
sız ne gıbı bır sorun yasadınız ?
Bana ıadelı taahhutlu ıhtarname gonderın dedıler aynı zamanda e devletten de sıkayette bulunayım o zaman az bır mıktar degıl 3500 tl ye aldım ocak ayından berı paramla rezıl oldumGunes gozlugum sol sap kismindan kirildi. Servise gonderdim. 20 is gunu icerisinde bana olumlu ya da olumsuz sekilde haber vermeleri gerekiyorlardi. Haber alamadim. Gidip sikayet ettim ve para iadesi talep ettim. Karar lehime cikti. Parami iade edecekler
Bana ıadelı taahhutlu ıhtarname gonderın dedıler aynı zamanda e devletten de sıkayette bulunayım o zaman az bır mıktar degıl 3500 tl ye aldım ocak ayından berı paramla rezıl oldum
evet mıktar fazla oldugu ıcın konustugum bırım ılgılenıyormus once sız posta yoluyla bıldırım yapın cevap vermezlerse o zaman bıze gelın dedılerihtarnameyi firmaya mi gondereceksiniz?
Önce fırmaya ıhtarname gonderın cevap vermezlerse bıze donus yapın kurul karar verecek duruma gore cevap verılır dedıleraslında o ihtarnameyi tüketici derneğindekiler çekiyor..
ihtarname sonucunda firmalar zaten hemen ücret iadesi yapıyor ..
Önce fırmaya ıhtarname gonderın cevap vermezlerse bıze donus yapın kurul karar verecek duruma gore cevap verılır dedıler
evet mıktar fazla oldugu ıcın konustugum bırım ılgılenıyormus once sız posta yoluyla bıldırım yapın cevap vermezlerse o zaman bıze gelın dedıler
sizin rakam büyük olduğundan olabilir..
ben zaten tüketici derneğiyle halletmiştim..
kaymakamlığa falan gitmedim .. onlarda kendileri çekmişti ihtarnameyi firmada tutuşup ödemişti parayı..
sizinkinde sonuç alınamazsa dava açarlar herhalde ..
konustugum bey ınternetten cayma ıhtarnamesı bulabılırsınız kendınıze gore duzenleyın postane yoluyla karsı tarafa ıadelı taahhutlu gonderın bır kopyasınıda kendınıze saklayın onlar cevap vermezlerse o zaman kendınızdekı evrakla ve satıs sozlesmesıyle bıze gelın dedılerIhtarname adi altinda, erkek arkadasimin hazirladigi 4 sayfalik dilekceyi verdim ben. Noter onayi vs yoktu. Zaten masrafli bisey ihtarname. Firma avukati beni aradi siz kotu niyetlisiniz, kullanici hatasi var ama bi defaya mahsus ucretsiz onarim yapicaz dedi bana. Tepem atti madem kotu niyetliyim yasal sureyi astiginiz icin sikayet edicem dedim. Tamam edebilirsiniz haklisiniz cevabini aldimpesini sakin birakmayin derim
Tuketici dernegi ne oluyor? Ilk defa duydum. Tuketici hakem heyetinden farkli bir yer mi yoksa birbirine bagli kurumlar mi
Merhaba , evet paramı ve yaptığım tüm masrafları geri alabildim.Iade isini ne yaptiniz olumlu sonuclandi mi sizin adiniza?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?