Uşak Medikal Parkta Doğum yapan var mı?

ingilizceci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
567
3
96
42
Denizli
kızlar ben medikal park uşakta doğum yapmayı dusunuyorum ıns. hastane sartları falan nasıl daha once doğum yapan var mı ???

ben ilk doğumumu uşakda devlet hastanesinde yaptım çok kötüydü cidden 1 yıl sonra öztanda safra kesesi ameliyatı oldum çok memnun kaldım

lila içime kurt dusurdun ya neden kesınlıkle tavsıye etmıyorsun benım kısmetse doguma 7 hafta falan kaldı medıkal parkta yapmak ıstıyorum baya ılgılenıyorlar aslında

bence uşak ta ki en iyi hastane medical park
devlet hastanesi de hoşuma gitmiyor ilgi 0
hamileliğimde 1 kez gittim devlet hastanesine yüzüme bakmadı resmen dr
usg desen hiç bişey demiyorlar
öztan hastanesine gitmediğim için bilemiycem
medical parkın odasına da baktım tek kişilk gayet iyi
zaten sezeryanda bile 1 gece orda kalıyorsun
ben medical parktan çok memnunum
doğumumda güzel geçer inşllh
ama arkadaş neden tavsiye etmemiş merak ettim

saol tatlım ben ılgıden falan memnunum ama dogumu bılemıcem malum korkuda sardı bı de epıdurallı normal dogum dusunuom anestezı uzmanının ıyı olması gerekıyormus arastırıyorum ama medıkal parkta dogum yapan kımseyı bulamadım hayırlısı artık

evet medikal parkta sinan kızılkaya cok memnunum ama epıdural anestezıde anestezı uzmanı ıyı olmalı dıolar o yuzden arastırıom ama sanırım kımse yok :S

aynı dr a gıdıyoruz :D cesaretten degılde sezeryan sonucta bır amelıyat bana daha korkutucu gelıyor hem epıdurallı normal dogumda fazla agrı falanda olmuyormus yoksa bende korkuyorum :S

Back
X