- Konu Sahibi diclem3555
Iyi geceler bayanlar... esimle sevgiliyken,sozluyken,nisanliyken hep bizimleydi annemle oturur muhabbet sohbet ederdi . Gezmelere giderdik. Ama evlendikten sonra esim ne kendi ailesine ne de benim aileme gitmemeye basladi. Annem gecen hafta esimi cagirmis bir konu icin. Buda tamam gelcem demis. 1 haftadir gitmiyor. Ama konu mac olunca birtek bi kuzeni var ona gider bu kadar. Bugun anneme gittim ve aksam gel yemek yeriz sonra hastaneye gidelim amcam ve kuzenim ameliyat oldu dedim. Bakariz gelirim belki dedi. Aksam ustu beni ariyor eve git ben eve gelcem diyor.. ee sabah sen boyle boyle dedin diyorum ben eve gelcem yorgunum diyip kapatti.. nisanliyken annem esime cok destek cikti.. maddi ve manevi...esim ameliyat oldu ardindan ayagini kirdi annem kostu hastane isine,cebinde sigara parasi olmuyordu annem alip koyuyordu.. her yonden manevi maddi hic farketmez. Bazen diyorumki gel babanin yanina gidelim yorgunum diyor bende bunaldim herkesten laf isitmekten arada kalmaktan cok bunaldim boyle bu gitmeme konusu acilinca soguyrum esimden.. 4 aylik evliyim daha hic bi akrabamin evine el opmeye gitmedim
( ne yapmaliyim sizce bayanlar su esimi artik duzeltmem ve aile ortamlarina sohbetlerine sokmak istiyorum.. ki bende konusmayi gezmeyi seven biriyim.. ama esim....