üşengeclik ve ev temizligi

bence sen baya bi karıştırıyosun çünkü ben hiç 2 çocugum var yazmadım evet çocugum yok ve 1 sene yapmayı düşünmüyorum yumurtlama problemim oldugu için oluruna bıraktık belki 2 ay sonra bile olabilir allah bilir. Bence sen konuşmadan önce bi aklını toparla öyle yaz çok okumaktan kişileri karıştırmışsın canım
Alıntılar karışmış canım o yüzden sen yazmışsın gibi çıkmış.:KK48:

Kizlar yaa ben cok usengecim ve hergub kendimi hasta hissediyorum bi gyn biyerim agriyor yarin baska yerim ayda bir heves gelir buyuk temizlik yaparim ama normal gunlerde uyanamiyorum esimi kahvalti ettirip ise gonderince bi yatip 1 de kalkiyorum sonra kahvalti edip yemek yapana kadar aksam oluyor evimiz duzenli tutamiyorum yani hergub temiz temiz olmuyor hep yarin dye erteliyorum kizlar tek benmi boyleyim yaa nasil cozum bulucam bu hastalik hastasi usengec hallerime

cnm ben seni çoooooook iyi anlıyorum. insan zaten uğraşıcak bişeyi olmadığı için uyuşuklaşıyo.çalışsan ve ya çocugun olsa daha planlı programlı olursun ama uğraşacağın bişey olmadığı için böylesi.

bende evdeyken aynen böyleydim öğlene kadar yatardım canım hiç bişey yapmak istemezdi saatlerce tv yada bsayar karşısından kalkmak istemezdim.eşimin en ufak bi hareketini kafamda kurardım.

senin ihtiyacın olan ya çalışmak yada sosyal bi çevre edinmek.evine gelen giden olduğu zaman ister istemez kendine çekidüzen veriyosun.ve arkadaşlara katılıyorum erken kalk gününü iyi değerlendirmeye çalış.çevren yoksa bile kurslara katıl illaki bi aktivite bulursun.

Kizlar yaa ben cok usengecim ve hergub kendimi hasta hissediyorum bi gyn biyerim agriyor yarin baska yerim ayda bir heves gelir buyuk temizlik yaparim ama normal gunlerde uyanamiyorum esimi kahvalti ettirip ise gonderince bi yatip 1 de kalkiyorum sonra kahvalti edip yemek yapana kadar aksam oluyor evimiz duzenli tutamiyorum yani hergub temiz temiz olmuyor hep yarin dye erteliyorum kizlar tek benmi boyleyim yaa nasil cozum bulucam bu hastalik hastasi usengec hallerime
Aaaaaa aynı ben canım benimde aynı belirtiler vardı tabi yanına başka şikayetlerde eklenince doktor yolu gözüktü troid bezlerim yüksek değerdeymis hızlı calisiyormus ilac verdi 3 hafta kullan sonra ameliyat dedi 2 haftadır kullanıyorum ama pek bir faydasını görmedim :KK54: bence sende bir test yaptirsan iyi olur eğer hep böyle değilsen. Sen öyle anlatnca kendimi gördüm ben.birde bebisliyim sen düşün:KK46::eek:

Bunun evde oturmakla falan ilgisi yok bence.
Annem çalışıyorken inanılmaz programlı ve her işini yetiştiren bir kadındı. Evde de sürekli pasta-börek atıştırmalık olurdu.
Emekli olunca fena saldı. Ne ev temizledi ne yemek yaptı. Çalışıyorken daha iyiydi diyerek geri dönmek istedi çalışma hayatına ama olmadı. Zaman az olunca planlı bir şekilde yapıyorsun ama fazla olunca "az sonra" diye diye günü bitiriyorsun.

Bunun evde oturmakla falan ilgisi yok bence.
Annem çalışıyorken inanılmaz programlı ve her işini yetiştiren bir kadındı. Evde de sürekli pasta-börek atıştırmalık olurdu.
Emekli olunca fena saldı. Ne ev temizledi ne yemek yaptı. Çalışıyorken daha iyiydi diyerek geri dönmek istedi çalışma hayatına ama olmadı. Zaman az olunca planlı bir şekilde yapıyorsun ama fazla olunca "az sonra" diye diye günü bitiriyorsun.

Ben o gunleri cok seviyorum.
Doya doya tembellik yapmayi ozledim.
Kizimla olmuyor evde olsam bile.
Onun universiteye gitmesini bekliyecegim artik :)

bence sen baya bi karıştırıyosun çünkü ben hiç 2 çocugum var yazmadım evet çocugum yok ve 1 sene yapmayı düşünmüyorum yumurtlama problemim oldugu için oluruna bıraktık belki 2 ay sonra bile olabilir allah bilir. Bence sen konuşmadan önce bi aklını toparla öyle yaz çok okumaktan kişileri karıştırmışsın canım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...er-ve-nfrt-ednlr.772864/page-16#post-37973313 bu linkte ki

Evlenmeden önce çalışan bir bayandım ama evlendikten sonra işi bıraktım ve şuan 2 tane dünyalar tatlısı evlatlara sahibim tamam kadının çalışması kendi parasını kazanması süper bişey ama ikisi bir arada olunca mutlaka bişeyler eksik kalıyo o bişeylerde genelde çocuklar oluyo malesef ve ev hanımlıgıda süper bişey en azından benim açımdam. Ben direk ne yazdıgını zorlanmadan anladım anlamayan arkadaşlar boşverin bu konuyu es geçin. Ben arkadaşın durduk yere kısaltarak yazmasını hoş karşılamadım ama dert başkayken kısa yazıyosun diye kaç sayfa aynı yorum olmasına üzüldüm yoksa avulkatı degilim. Bende bi konu açmıştım eşimin yaşını yanlış yazdm diye yok konu uydurma o bu diye saçma salak yorum yapan bi kaç kişi olmuştu komikk

Bu Linkteki bu açıklama kime ait acaba ???

çocuğun olunca böyle yatamazsın haberin olsun,

günde 3 kere bile süpürge açtığım oluyor

benim hayat işte , böyle devam edeceğini bilsem evlenirim . :)

Back
X