Merhaba güzel annis ve annis adayları benim. 2 yaşında bir erkek evladım var ve 8+3 günlük hamileyim tabiki herşeyin hayırlısı Allah'tan cinsiyet konusunda eşim ve ben çok kız evlat istiyoruz rabbim herkesin gönlüne göre versin tabi her 2 cinsiyete de razıyız herşeyin başı sağlık ve hayırlı evlat olmakta benim duyduğuma. Göre Usg resminin 6.7.8 ci haftalarında kesenin yapısına ve bebeğin duruşuna göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş biz bi tahmin yaptık arkadaşlarla sizlerde katilirsaniz sevinirim
Bebis kesenin sag tarafina yerlesmisse kiz diyorlar, valla ben degil kk da cinsiyet bolumunde topik var orda yani :) bu teoriye gore kiz. Ama cabuk sekillenirse de oglanmis, eee bu da belirgin gibi, bu teoriye gore de erkek :) yani anlayacagin benden de fifty fifty....saglikli olsun oncelikle tabi de Allah gonlundekini nasip etsin ins :)
Amin canım inşallah etrafımda çoğu kişi kız c9gu kişi erkek diyor tabiki herşeyin başı sağlık ve hayırlı evlatda ama insanın gönlünde birşey oluncada keşke o olsa demeden edemiyor normalde 8haftalik ama 7+2 görünüyor bakalım rabbim herkese iki meyveyide tattirsin insallah
Bebis kesenin sag tarafina yerlesmisse kiz diyorlar, valla ben degil kk da cinsiyet bolumunde topik var orda yani :) bu teoriye gore kiz. Ama cabuk sekillenirse de oglanmis, eee bu da belirgin gibi, bu teoriye gore de erkek :) yani anlayacagin benden de fifty fifty....saglikli olsun oncelikle tabi de Allah gonlundekini nasip etsin ins :)