Uskudar Hospital Turk'te burun ameliyati olann????

Arkadaslar bugun uskudar hospital turk'e gittim burun estetigi konusunda gorusmek uzere.. 1800 tl dedi doktor.. fiyat gayet makul.. daha once altunizadedeki este world'e gitmistim ve bana 4500 tl demislerdi..
Hospital turk'teki doktor "OP.DR ERDINC AK".. Taniyan,bilen,ona ameliyat olan ya da en azindan ona ameliyat olmus birini taniyaniniz var miii?????????? diger bir ihtimal olarak da medipol'u dusunuyorum..orayla ilgili bilgiisi olan arkadaslar varsa da yardimci olursaniz cokkk sevinirimm...

benim arkadaşım oldu erdinç bey e ameliyat çok iyi bir kulak burun boğaz doktoruymuş. Ama tabi estetikçi değil.. Arkadaşımın burnunda kemer vardı baya onu düzeltti bir de sinüzit i vardı işte deviasyon sebebiyle.. Şimdi hiç hasta olmuyorum diyor.. Ama burnu pek estetik gibi değil yani ama çok doğal kemersiz normal bir burun çok doğal hiç belli olmuyor hani sanki doğuştan burnu öyleymiş gibi.. Ama dediğim gibi kavis veya kalkıklık pek belli olmuyor.. Doğal düzgün bir burnu var.. Bir de arkadaşımdan dolayı mı bilmiyorum ama kendisi silikon tampon değil normal sargı bezi gibi tampon kullandı arkadaşım tamponlar alınırken tansiyonu düştü çok kötü acıdı.. Bunu özellikle sor tamponu bilemiyorum belki arkadasımın çok kanaması olmuştur o yuzden silikon koyamamıştır ama bence sormalısın bunu önceden konuş orada olacaksan.. Bunun dısında bir problemi olmadı arkadasımın o da senin dediğin gibi bir fiyata olmuştu..

ben 11ocakta ameliyat oldum yarın alçım alınıcak ben dr. memnunum guven veriyor.ilk görüşmemde ben daha söylemeden benim burnumla olan görsel şikayetlerimi söyledi bende onayladım bende istediklerimi anlattım ve gün aldık ameliyatım agrısız sızısız oldu yada benden kaynaklı bilemiyorum doktorumu cok seviyorum hem benim sinüzit şikayetimde vardı onuda söyledim ameliyat günü artık almiycak dedi :) ben görsel düzelsin derken sinüzitimde yok oldu :) kbb olması bu konuda çok iyi bizim aileden benimle birlikte 4 kişinin ameliyatını yaptı sadece ben estetik amaçlı oldum.. resim sorarsan sitede sadece cigdem_ece ve ozlem_05 in fotoğraflarını görebilirsin :) benim arkadaş listemde var.

slm canim bende 1 hafta sonra ameliyat olcam erdinc beye sen biraz korkumu aldin ama fotoraflari göremiyorum malesef
bana email adressimi versem yollarmisn foto cok sevinirim xxbaby_bahar_girl06xx@hotmail.de

arkadaşlar, ameliyat olanlar veya fiyat araştırması yapanlar bilgi verebilirler mi? kaç tl'ye yapıyorlar estetiği acaba

slm canim bende 1 hafta sonra ameliyat olcam erdinc beye sen biraz korkumu aldin ama fotoraflari göremiyorum malesef
bana email adressimi versem yollarmisn foto cok sevinirim xxbaby_bahar_girl06xx@hotmail.de

Korkulucak bişey yok emin olun. Sadece doktora iyice anlatin isteklerinizi ilk başlarda daha da güzel Olabilirdi desemde giderek daha begeniyorum daha 1,5 ay oldu eminim dahada güzel olucak

6 ay önce Erdniç Bey 'e estetik ameliyatı oldum . Kesinlikle MEMNUN DEĞİLİM ve kimseye tavsiye etmiyorum . Aşağıya doğru uzayan bir burnum vardı burnumu hafif kaldırdı ama küçültmeden kaldırdığı için artık dik uzun bir burnum var. Kesinlikle kavis falan yapmadı bu yüzden küt bir burnum oldu. ayrıca burun ucum zamanla aşağıya indi kendisi kabul etmese de ilk ay kesinlikle burnum böyle değildi zamanla oldu düşme .Derdinizi anlattığınızda kesinlikle sizi dinlemeyen ve söylediklerinizle alakası olmayan sizin içinizi rahatlatmayan cevaplar veriyor. Tekrar bir operasyon düzeltme vs. yapma gibi bir niyetini asla olmuyor . Kısacası tekrar uğraşmak istemiyor sizinle . Tüm bu sebeplerden dolayı kimseye tavsiye etmiyorum. Ameliyatta sizin istediğiniz burnu değil kendi hayal gücünde tasarladığı burnu yapıyor öncesinde photoshop programıyla vs tasarladığı burnu göstermiyor . .İnanın başka doktorlar böyle değil burnu tasarlayıp bilgisayar üzerinden size gösteriyor. Düşük fiyata aldanıp yaptırmaya kalkışmayın araştırın aynı fiyata Ümraniye civarında başka özel hastaelerde çok daha iyi doktorlar var ve size tasarladıkları burnu pc üzerinden gösteriyorlar. 2.Oprerasyonumu planlıyorum ve bu kişi asla Erdinç Bey olmayacak !!!

Keainlikle erdinc beyi dusunenler düşünmesin.yol yakinken donun.bende amaliyat oldum cok pismanim.burnumu yamuk yumuk yapti.eskisi gibi rahat nefes alamiyorum.sanki et var gibi.kesinlikle erdinc beye amaliyat olmayın. ..

arkadaşlar bende erdinç beyi düşünüyordum ancak kötü yorumlar aklımı karıştırıyor :(

Ameliyat olanlar memnun mu? Bende düşünüyorum bu doktora
Ben Erdinç bey’e ameliyat olalı 2 sene oldu hiç memnun kalmadım tekrar başka bir doktors ameliyat olmak zorunda kaldım şu an çok memnunum . Karar verirken acele etmeyin ve kesinlikle Erdinç Bey’e ameliyat olmayın . Başla doktorlarl da görüşün farkı anlayacaksınız

Ben Erdinç bey’e ameliyat olalı 2 sene oldu hiç memnun kalmadım tekrar başka bir doktors ameliyat olmak zorunda kaldım şu an çok memnunum . Karar verirken acele etmeyin ve kesinlikle Erdinç Bey’e ameliyat olmayın . Başla doktorlarl da görüşün farkı anlayacaksınız
m
Merhaba revizyon u kime oldunuz

Merhaba arkadaşlar 8 kasımda amelıyatım var benımde hospıtal türkte erdinç beye bir çok kişinin tavsiyesi üzerine gittim yakınıma olan bi çok arkadasımın burnunu yaptı gayet doğal ve güzel daha amelıyat olmadım ama tavsiye ederim en azından bi ön görüşme yapıp bılgı alabilirsin...Fiyat 1.800 tl herşey dahil...Ameliyat için bazı tahlıller isteniyor..eğer ssklıysanız 12 tl ucret ödüyorsunuz...
erdinç beye oldunuz mu ameliyat,?

Back
X