Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar bugun uskudar hospital turk'e gittim burun estetigi konusunda gorusmek uzere.. 1800 tl dedi doktor.. fiyat gayet makul.. daha once altunizadedeki este world'e gitmistim ve bana 4500 tl demislerdi..
Hospital turk'teki doktor "OP.DR ERDINC AK".. Taniyan,bilen,ona ameliyat olan ya da en azindan ona ameliyat olmus birini taniyaniniz var miii?????????? diger bir ihtimal olarak da medipol'u dusunuyorum..orayla ilgili bilgiisi olan arkadaslar varsa da yardimci olursaniz cokkk sevinirimm...
ben 11ocakta ameliyat oldum yarın alçım alınıcak ben dr. memnunum guven veriyor.ilk görüşmemde ben daha söylemeden benim burnumla olan görsel şikayetlerimi söyledi bende onayladım bende istediklerimi anlattım ve gün aldık ameliyatım agrısız sızısız oldu yada benden kaynaklı bilemiyorum doktorumu cok seviyorum hem benim sinüzit şikayetimde vardı onuda söyledim ameliyat günü artık almiycak dedi :) ben görsel düzelsin derken sinüzitimde yok oldu :) kbb olması bu konuda çok iyi bizim aileden benimle birlikte 4 kişinin ameliyatını yaptı sadece ben estetik amaçlı oldum.. resim sorarsan sitede sadece cigdem_ece ve ozlem_05 in fotoğraflarını görebilirsin :) benim arkadaş listemde var.
bende erdin beye ameliyat oldum çok memnunum.resimlerimde ekli bakmak istersen beni ekleyebilirsin
slm canim bende 1 hafta sonra ameliyat olcam erdinc beye sen biraz korkumu aldin ama fotoraflari göremiyorum malesef
bana email adressimi versem yollarmisn foto cok sevinirim xxbaby_bahar_girl06xx@hotmail.de
Ben Erdinç bey’e ameliyat olalı 2 sene oldu hiç memnun kalmadım tekrar başka bir doktors ameliyat olmak zorunda kaldım şu an çok memnunum . Karar verirken acele etmeyin ve kesinlikle Erdinç Bey’e ameliyat olmayın . Başla doktorlarl da görüşün farkı anlayacaksınızAmeliyat olanlar memnun mu? Bende düşünüyorum bu doktora
mBen Erdinç bey’e ameliyat olalı 2 sene oldu hiç memnun kalmadım tekrar başka bir doktors ameliyat olmak zorunda kaldım şu an çok memnunum . Karar verirken acele etmeyin ve kesinlikle Erdinç Bey’e ameliyat olmayın . Başla doktorlarl da görüşün farkı anlayacaksınız
erdinç beye oldunuz mu ameliyat,?Merhaba arkadaşlar 8 kasımda amelıyatım var benımde hospıtal türkte erdinç beye bir çok kişinin tavsiyesi üzerine gittim yakınıma olan bi çok arkadasımın burnunu yaptı gayet doğal ve güzel daha amelıyat olmadım ama tavsiye ederim en azından bi ön görüşme yapıp bılgı alabilirsin...Fiyat 1.800 tl herşey dahil...Ameliyat için bazı tahlıller isteniyor..eğer ssklıysanız 12 tl ucret ödüyorsunuz...