üsküdar yunus emre hastanesinde doğum yapan varmı????

ozum34

RABBİM SANA ŞÜKÜR.....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
2.446
12
71
İstanbul
üsküdar yunus emre hastanesinde doğum yapan varmıı ....nasıl bi hastaneeee....kadın doğum selma nihan karakaya nasıl bi doktorrr yardımcı olurmusunuz lütfen?????

ewet cnm ben yaptm 2008 de ama doktorum nazife hanımdı şimdi yok orda çok memnundum ama ebeler falan iyi muzaffer hanım var helede o denk gelirse iyi olur senin için hastanede iyi ben memnun kaldım yani kısacası...

muzafferrr ebeyii çok tavsiye eden gördüm artık umudum doktor değil muzaffer ebeeeeee .....kendisini tanımıorum amaaaa ismini çok duydummmm...hayırlısıııı

ya zaten en çok ebe ilgileniyo doktor son anda sadece Allah kolaylıklar versin tüm hamilelere.hayırlısıyla bebeklerinizi kucaanıza alırsınız inşallah:emir_bebek:

benim ilk doğumum yunus emre hastanesinde oldu,siz muzaffer ebeden bahsedince yazmadan geçemedim.5 sene öncede ordaydı şimdide hla orda muzaffer ebe ikinciye hamileyim 35 haftalık yine yunus emre hastanesinden çok memnun kaldığım için oraya gidiyorum.ebe hanım sanki bir melek,yılların tecrübesi olduu çok belli yaklaşımı çok iyi,sanki evladı gibi davranıyo.ilk doğumumda çok korkuyodum şimdi muzaffer ebenin hla orda olduğunu duyunca bir rahatlık geldi içime.tavsiye ederim.

benim ilk doğumum yunus emre hastanesinde oldu,siz muzaffer ebeden bahsedince yazmadan geçemedim.5 sene öncede ordaydı şimdide hla orda muzaffer ebe ikinciye hamileyim 35 haftalık yine yunus emre hastanesinden çok memnun kaldığım için oraya gidiyorum.ebe hanım sanki bir melek,yılların tecrübesi olduu çok belli yaklaşımı çok iyi,sanki evladı gibi davranıyo.ilk doğumumda çok korkuyodum şimdi muzaffer ebenin hla orda olduğunu duyunca bir rahatlık geldi içime.tavsiye ederim.

bende oraya gidiorummm doktorunuz kimmm???

Back
X