Üsküdar Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Devlet Hastanesinde Aşılama Sürecim

Emosilee

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2023
121
15
18
29
SAT Tarihim: 04.07.2025

07.07.2025 - GONAL-F 75 CC kullanmaya başladım.
10.07.2025 - ishal ve bel ağrısı başladı. Yarın usg randevum var.
11.07.2025- yapılan usg de sağ yumurtalıkta 10 mm folikul mevcut, sol yumurtalık boş, Endometrium kalınlığı 8,5 mm. Gonal- F 75 cc kullanmaya devam, pazartesi günü kontrol usg randevum var.
14.07.2025- yapılan usg de solda tam gelişmeyen 2 adet folikul sağda 18 mm 1adet folikul goruldu. Aktif beyaz kokusuz akıntım ve hafıf alt karın agrısı başladı. Ultrason cihazının zorlamasından mı bilmiyorum ama bir kaç damla kanamam oldu.Bugün saat 23:00 'da ovitrelle çatlatma iğnesi vurulacak, çarşamba günü aşılama için randevu verildi.
16.07.2025- Saat 14:05 te aşılama işlemi yapıldı, yoğun akıntıya karışmış kanamam var. Yarına geçer diye düşünüyorum. Bir de kasık ağrım çok, işlemden dolayı. 15 gün sonrasına randevu alıp gideceğim. O güne kadar günde 8 saat arayla duspaston verdı .
22.07.2025- bugüne kadar; göğüslerimde aşırı hassasiyet ve yanma hissi yaşıyorum, bunlara ek olarak kabızlık, karın şişliği, kasık batma hissi yaşıyorum. Birde bugün başlayan akıntım var şeffaf akışkan kokusuz.
24.07.2025- göğüsteki yanma hissi hafifledi. genel olarak iyi hissediyorum sadece mide hassasiyeti başladı.
26.07.2025- kabızlık gaz sıkışması ve mide bulantısı hissi
28.07.2025- yüzde sivilcelenme ve deri döküntüsü saç diplerinde minik sivilceler çıktı
30.07.2025-Adet olacakmışım gibi ufak kanamam oldu. Akşama kadar kanama miktarı arttı regli oldum diyebilirim.
31.07.2025-Beta Hcg-negatif. 1 ay tedaviye ara verildi. Eylül ayı reglimde 2. aşılama yapılacak. Süreci takip ederiz :)

(Sürecimi takip etmek amaçlı buraya not alıyorum. Varsa aynı süreçte olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir. )

Son düzenleme:
Ben de o hastanede tedavi görmeye başladım ama daha var aşılama yapmasına ilk 3 klomen kullanmak zorunda mis ondan sonra aşılama yaptıracaklar ve ben birkere asilama yaptırdım özelde onunda kabul etmiyorlar sizde mi öyle yaptınız 3 klomende sonra mi aşılama aldılar mi

Merhaba bende orada aşılama sürecine girdim ama bana da direk gonalf verdiler. Sanırım klomen ilaç vermemeleri kist falan varsa o yüzden olabilir

Süreci çok güzel anlatmışsınız teşekkür ederim sizi takipte kalacağım. İnşallah gebelik olurus bir sonrakin de.her hangi bir hastalığınız varmıydı acaba pcos gibi.. neden aşılama tutmamıs acaba merak ettim Bugün bende Gonal f 75 cc kullanacağım. İlk günüm 5 gün sonra sabah kontrole gideceğim. Bakalım

Merhaba bende orada aşılama sürecine girdim ama bana da direk gonalf verdiler. Sanırım klomen ilaç vermemeleri kist falan varsa o yüzden olabilir
Merhaba ilk var dediler sonra yok dediler kist ve klomen verdiler yine muayene gittim sonra kistlerim var dediler ve çoğaldı sonra adette oldu gel dediler şimdi bekliyorum

Merhaba ilk var dediler sonra yok dediler kist ve klomen verdiler yine muayene gittim sonra kistlerim var dediler ve çoğaldı sonra adette oldu gel dediler şimdi bekliyorum
Hmm inşallah adette tüm kistlerini dökersin kist falan görünce süreci uzatıyorlar Allah şifa versin canım bende de genelde kist oluyor. Zaten kistin döküldüğünü şiddetli regli ağrından anlarsın ayaklarını karnını kasık rahim belgeni sıcak tut.

İnşallah dökülür ya canim inşallah Allah tez zamanda evlatlar nasip eder ve çok tşk ederim peki sende ne durumlar

İnşallah dökülür ya canim inşallah Allah tez zamanda evlatlar nasip eder ve çok tşk ederim peki sende ne durumlar
Allah razı olsun canım bende suan göbeğimden iğne vuruluyorum 4.günüm bu pazartesi kontrole gideceğim yumurtalar büyümüşmü diye bakılacak bakalım.Rabbim görüyor ya ugraslarımızı bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Amin inşallah güzel haberler alırsın bu ignelerde sonra ne işlem yapacaklar ki

Bende bu ay gitmeyi düşünüyorum zeynep kamile tedavi için umarım herkez icin süreç güzel işler güzel haberler alırız

Amin inşallah güzel haberler alırsın bu ignelerde sonra ne işlem yapacaklar ki
Ya süreç şöyle ilerliyor diye biliyorum sonra başka bi iğne var yumurtalar istenilen boyuta ulasmıssa gün saat veriyorlar o iğneyi vuruluyorsun o arada da sanırım eşinle gün aşırı ilişki istiyorlar sonra da bekliyoruz gebelik olacak mı olmayacak mı diye biliyorm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…