Saç Bakım Ürünleri uslanmaz saçlarim

aysglgl

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
41
6
13
Merhaba.benim saclarim çok inatci düzleştirerek kullaniyorum fönde oluyo arada ućlari dogal olarak hemen kiriliyor ve su an hani blendax reklamlarinda vardiya önceden parmaklarimi saçlarimin arasina koydugum zaman orda takilip kaliyo:).bide omuz hizasindan baska uzamiyo bakim önerileriniz mutlaka vardir bir ürün almiştim saçi uzatiyormus diye arkadaştan duyup netten sipariß etmistim ćogu kişi bilir hic bir işe yaramadi saclarim ćok kuru yardimci olursaniz çok sevinirim

Merhaba.benim saclarim çok inatci düzleştirerek kullaniyorum fönde oluyo arada ućlari dogal olarak hemen kiriliyor ve su an hani blendax reklamlarinda vardiya önceden parmaklarimi saçlarimin arasina koydugum zaman orda takilip kaliyo:).bide omuz hizasindan baska uzamiyo bakim önerileriniz mutlaka vardir bir ürün almiştim saçi uzatiyormus diye arkadaştan duyup netten sipariß etmistim ćogu kişi bilir hic bir işe yaramadi saclarim ćok kuru yardimci olursaniz çok sevinirim
bu arada saçlarini düzleştirmekten uzak dur demeyin ne olur

bepantol ve bemiks serum derim susarım :D yazılışları yanlış olabilir ama ben o serumları alıyorum içine bağdem yağı vs koyup maske yapıyorum bebiş saçı gibi oluyor :) eczanelerde satılıyor ikisi toplam 7,5 tl mutlaka dene benim saçlarım da aynen öleydi iki haftada kırık falan kalmadı hiç..

Eczacıya sorduğum da saçıma bi zarar vermez değil mi diye, bana ordan 75 tl lik bi bitkisel şampuan gösterdi ve içinde bepantol ve bemiks in olduğunu söyledi bence on numara serumlar,hemde çok ucuzlar.

bepantol ve bemiks serum derim susarım :D yazılışları yanlış olabilir ama ben o serumları alıyorum içine bağdem yağı vs koyup maske yapıyorum bebiş saçı gibi oluyor :) eczanelerde satılıyor ikisi toplam 7,5 tl mutlaka dene benim saçlarım da aynen öleydi iki haftada kırık falan kalmadı hiç..
ciddimisin ayyy denesemmi

bide ben çam ve karanfil esansı katıyorum bazen saçlarım amazon ormanları gibi kokuyor :D onu deneme o kalsın :D

bu arada saçlarini düzleştirmekten uzak dur demeyin ne olur

Saclarini illa düz diyorsaniz en iyi duzlestirici ve en iyi ısı koruyucu spreyi edinmelisiniz. Koruyucu sürmeden duzlestirmemelisiniz.

Duzlestirici kuru saci daha da kuru hale getirir. Benim kuru saclarima en iyi gelen head and shoulders badem yagli nem terapisi şampuan krem ve maskesi oldu. Ve wella pro sseries nem terapisi harika...saclarim resmen akiyor bunu kullanip ciktigimda..

Ve haftada bir hindistan cevizi yagni tüm saca surup strecle kaplayip, fon ile isitip 2 saat bekletiyorum..

(Ne çok şey yapiyormusum :)

Son düzenleme:
Maskeye tam olarak ne koyuyor ve ne sıklıkta yapıyorsunuz acaba

dene tabi zararı yok faydası var emin olabilirsin içim rahat etsin dersen eczacıyada sor ama ben ne zaman bemiks ve bepantol desem saç için dimi deyip gülümsüyolar :)
Ben bi kere kasaba gidip ilik almaya kalkmiştim saç içinmi abla dediler megersem benden başka bir sürü kişi soruyormuş ama uygulamasi çok zor

Saclarini illa düz diyorsaniz en iyi duzlestirici ve en iyi ısı koruyucu spreyi edinmelisiniz. Koruyucu sürmeden duzlestirmemelisiniz.

Duzlestirici kuru saci daha da kuru hale getirir. Benim kuru saclarima en iyi gelen head and shoulders badem yagli nem terapisi şampuan krem ve maskesi oldu. Ve wella pro sseries nem terapisi harika saclarim resmen akiyor bunu kullanip ciktigimda..

Ve haftada bir hindistan cevizi yagni tüm saca surup strecle kaplayip, fon ile isitip 2 saat bekletiyorum..

EVet ama o kadarda zor degilmiş

Duzlestirici kuru saci daha da kuru hale getirir. Benim kuru saclarima en iyi gelen head and shoulders badem yagli nem terapisi şampuan krem ve maskesi oldu. Ve wella pro sseries nem terapisi harika saclarim resmen akiyor bunu kullanip ciktigimda..

ElseVe hiç kullandinizmi

Tatlim ben saclarima eskiden yani 4 yil once asla duzlestirici kullanmazdim sanada kullanma demiycem kullan soyle bir bakim yap her banyodan once zeytin yagi sur beklet masaj yap sonra yika en son sampuanla yika sac kremi sur ama sadece wac uclarina gor bak saglikli yumusacik saclara sahip olacaksin enazindan kiriklar azalacak duzlestirici kullandiginda belli olmayacak kiriklarin birde saglikli daha guclu sac elde etmis olacaksin

Tatlim ben saclarima eskiden yani 4 yil once asla duzlestirici kullanmazdim sanada kullanma demiycem kullan soyle bir bakim yap her banyodan once zeytin yagi sur beklet masaj yap sonra yika en son sampuanla yika sac kremi sur ama sadece wac uclarina gor bak saglikli yumusacik saclara sahip olacaksin enazindan kiriklar azalacak duzlestirici kullandiginda belli olmayacak kiriklarin birde saglikli daha guclu sac elde etmis olacaksin
AsliNda bu aralar daha çok fönü tercih ediyorum ama kırıliyor zeytinyagini gecende denedim ama henüz bir kez

iki defa denedim ve etkisini gordum sacima badem yagi sürüp 2 3 saat beklettim 2 hafta yaptım bunu birer kez yumuşacık parlak saclarrr :)

serumlari sampuana katarim bende arada
yumusaklik degil ama dokulmeyi durduruyor ve saclar cikiyor :)

Maskeye tam olarak ne koyuyor ve ne sıklıkta yapıyorsunuz acaba
valla ben baya gelişigüzel uyguluyorum eczacı bana şamuanınızın içine de koyabilirsiniz dedi bu serumları bende duş öncesi karıştırıyorum bunlara şampuanı badem yağıda ekliyorum saçımda duştayken bi on dk bekletiyorum ama gerçekten ipek gibi yumuşacık oluyolar :)

Back
X