Usmden anlayanlar

iddiafi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
153
50
13
30
Kizlar bu 2 -3 haftalik gebelik kesesi ola bilirmi? Hcg 2 -3 haftaya uygun cikti doktor kese icin bi hafta sonra tekrar gel dedi

Eklentiler

• 2017-01-06 09.40.14.webp
    2017-01-06 09.40.14.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 95
Doktor kese olmasi icin etrafinda beyaz cizgi olmali dedi bu damar genislenmesi sonra testin sonucuna bakti ve kese ola bilir 1 hafta sonra tekrar bakalim rahimde kalinlasmis dedi anlamadim gitti :110:

canım o değerle kese gözükmez ki benimde 281 çıktı iki gün sonra 650 küsür çıktı doktor bi hafta sonrasında keseyi gördü

650dendemi bi hafta sonra canim? Peki resimdeki o zaman ne olabilir?
evet canım 650den bir hafta sonra çağırdı 5+0'dı o zaman gördü keseyi görünen şey hakkında hiçbir fikrim yok

o değerle imkansız gibi ama kese gibide duruyor bilemedim canım bekle bakalım bi süre daha

Beni 1000 üstü olunca çağırmıştı doktor o zaman net gözükür demişti. İnsallah hayırlısıyla kucağına alırsın:KK200:

Beni 1000 üstü olunca çağırmıştı doktor o zaman net gözükür demişti. İnsallah hayırlısıyla kucağına alırsın:KK200:
:KK200:insAllah,zaten bende gec dollenme oldu baya o zaman 2 hafta dahami beklesem dollenme adete cok yakin oldu

Benim de geç döllenmeydi oradan biliyorum. Sağlık ocağında tahlil yaptır iki üç günde bir takip ettirtmişti bana öyle gel demişti öyle yapıp gittim. Sen de bir danış doktoruna istersen o şekilde onaylarsa öyle yap net olur senin için...

Dun 289 cikti yarin yeniden yaptirmam gerek icimde bi korku var ya duzenli artmazsa diye, insAllah guzel haberler alirim
Benim de geç döllenmeydi oradan biliyorum. Sağlık ocağında tahlil yaptır iki üç günde bir takip ettirtmişti bana öyle gel demişti öyle yapıp gittim. Sen de bir danış doktoruna istersen o şekilde onaylarsa öyle yap net olur senin için...

İnşallah güzel haberler alırsın. Benim de ilk değer 232 idi:))benzer yani...2017 bebeğinle senin yılın olur inşallah:nazar:

Back
X