Yok canim o olcu hatti oyle dusmus icine kirik kirikÜçüz mu ne kız o içindekiler ne
Ay valla heyecan yapmıştım üçüz ilk ben gördüm diye Rabbim hayırlısını versin canımYok canim o olcu hatti oyle dusmus icine kirik kirik
Ay valla heyecan yapmıştım üçüz ilk ben gördüm diye Rabbim hayırlısını versin canım
Kan değerin kaç çıktıAmin canim hepimize insAllah
650dendemi bi hafta sonra canim? Peki resimdeki o zaman ne olabilir?canım o değerle kese gözükmez ki benimde 281 çıktı iki gün sonra 650 küsür çıktı doktor bi hafta sonrasında keseyi gördü
evet canım 650den bir hafta sonra çağırdı 5+0'dı o zaman gördü keseyi görünen şey hakkında hiçbir fikrim yok650dendemi bi hafta sonra canim? Peki resimdeki o zaman ne olabilir?
evet canım 650den bir hafta sonra çağırdı 5+0'dı o zaman gördü keseyi görünen şey hakkında hiçbir fikrim yok
teşekkür ederim canım seninde inşallah güzel devam eder sende kucağına alırsınAnladim canim tesekkur ederim insAllah saglikla kucagina alirsin
Beni 1000 üstü olunca çağırmıştı doktor o zaman net gözükür demişti. İnsallah hayırlısıyla kucağına alırsın
Benim de geç döllenmeydi oradan biliyorum. Sağlık ocağında tahlil yaptır iki üç günde bir takip ettirtmişti bana öyle gel demişti öyle yapıp gittim. Sen de bir danış doktoruna istersen o şekilde onaylarsa öyle yap net olur senin için...
InsAllah canim cok tesekkur ederimİnşallah güzel haberler alırsın. Benim de ilk değer 232 idi:))benzer yani...2017 bebeğinle senin yılın olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?