Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim o olcu hatti oyle dusmus icine kirik kirikÜçüz mu ne kız o içindekiler ne![]()
Ay valla heyecan yapmıştım üçüz ilk ben gördüm diye Rabbim hayırlısını versin canımYok canim o olcu hatti oyle dusmus icine kirik kirik![]()
Ay valla heyecan yapmıştım üçüz ilk ben gördüm diye Rabbim hayırlısını versin canım![]()
Kan değerin kaç çıktıAmin canim hepimize insAllah![]()
650dendemi bi hafta sonra canim? Peki resimdeki o zaman ne olabilir?canım o değerle kese gözükmez ki benimde 281 çıktı iki gün sonra 650 küsür çıktı doktor bi hafta sonrasında keseyi gördü
evet canım 650den bir hafta sonra çağırdı 5+0'dı o zaman gördü keseyi görünen şey hakkında hiçbir fikrim yok650dendemi bi hafta sonra canim? Peki resimdeki o zaman ne olabilir?
evet canım 650den bir hafta sonra çağırdı 5+0'dı o zaman gördü keseyi görünen şey hakkında hiçbir fikrim yok
teşekkür ederim canım seninde inşallah güzel devam eder sende kucağına alırsınAnladim canim tesekkur ederim insAllah saglikla kucagina alirsin![]()
Beni 1000 üstü olunca çağırmıştı doktor o zaman net gözükür demişti. İnsallah hayırlısıyla kucağına alırsın![]()
Benim de geç döllenmeydi oradan biliyorum. Sağlık ocağında tahlil yaptır iki üç günde bir takip ettirtmişti bana öyle gel demişti öyle yapıp gittim. Sen de bir danış doktoruna istersen o şekilde onaylarsa öyle yap net olur senin için...
InsAllah canim cok tesekkur ederimİnşallah güzel haberler alırsın. Benim de ilk değer 232 idi:))benzer yani...2017 bebeğinle senin yılın olur inşallah![]()