Üst bacak baldır liposuction

plasticwings

Aphel/die schwarze schlan
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
220
9
643
İstanbul
4 gün önce ameliyat oldum. Bacaklarım genetik olarak kalın. 5 sene önce alt bilek için liposuction yaptırmıştım(vaser) 52 kg olduğum zaman bile bacaklarım bıngıl bıngıldı hep kalındı aslında biraz geç kaldım bu ameliyata.
Bu sefer iyi ki kombine tüm bacak yaptırmamışım diyorum bu halimle bile inanılmaz acılı bir süreç geçiriyorum. Ameliyattan çıktığımda sadece üşümenin ve narkozunverdiği acı vardı bacaklarım iyiydi ama ne zaman taburcu olup eve geldim ödem alıp şişmeye başladılar bu da haliyle korseyi sıkıyor beni de sıkıyor oturup kalkmakta çok zorluk çekiyorum yürürken acıyor yani ben anlamıyorum doktorlar neden 3-4 gün içinde iş hayatına başlayabilirsiniz diye açıklama yapıyorlar. Bu ameliyatı kesinlikle çalışmıyorsanız ve çok çok çok istiyorsanız olun yoksa izdirap oluyor .
Şu an ödemli ve mor bacaklarım. Ödemin ne zaman indigini ara ara paylaşırım çünkü kimse düzenli bir paylaşım yapmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…