Kardeş nasıl biryerde orasıYok ya çok korktum çok felaketti .
En son bi adam çıkıp Allah belanizi versin sizin gibilerin diye bagirdi
Benim kızda çok bağırır çok yaygara ı millet dövüyor sanar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardeş nasıl biryerde orasıYok ya çok korktum çok felaketti .
En son bi adam çıkıp Allah belanizi versin sizin gibilerin diye bagirdi
kesinlikle katılıyorumBence şiddet olsa da olmasa da büyük bağırışmalarda polisi arayın. Şiddet olmasa bile kimsenin bağırtı dinlemek mecburiyeti yok şiddet varsa da polis müdahale etmiş olur. Her türlü kazançlısınız.
Bence şiddet olsa da olmasa da büyük bağırışmalarda polisi arayın. Şiddet olmasa bile kimsenin bağırtı dinlemek mecburiyeti yok şiddet varsa da polis müdahale etmiş olur. Her türlü kazançlısınız.
Sadece bağırıyor olsa bile karşısındakini sindirmeye çalışıyor sonuçta bence bu da bir siddettir bu kadar rahat söylemesine ben de şaşırdımAynen katılıyorum yorumlara bak biz de bağırıyoruz demişler marifet gibi dinlemek zorundayım sanki
Sadece bağırıyor olsa bile karşısındakini sindirmeye çalışıyor sonuçta bence bu da bir siddettir bu kadar rahat söylemesine ben de şaşırdım
Aynen ya çok şaşırdım yorumları okuyunca, bir de fiziksel şiddet yok ama diye eklemişler.. Bağırıp çağırmak da bir şiddet değilmiş gibi..Aynen katılıyorum yorumlara bak biz de bağırıyoruz demişler marifet gibi dinlemek zorundayım sanki