Üst göz kapağı estetiği oldum

sercenin_gozyasi

Iyiler her zaman kazanir.
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
4.985
5.014
773
38
Antalya
Merhabalar üst göz kapagı estetigi oldum 2 aralıkta
Sorulariniz merak ettikleriniz olursa cevaplayabilirim

Operasyon lokal yapildı oldukca rahattı ağrı sızı olmadı evime rahatca dönebildim
Bugun 2.günüm şişliklerim ,morluklarim var iyileşme sürecim devam ediyor

4.günum hala şişlik ve morluklarim var herkeste böyle olmuyor benim hassas yapim oldugundan böyle ilerliyor süreç dün banyomu yüzume su değdirmeden yaptim sonuclar icin birkac gün sonra daha net olacak görünüyor

Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce toparlanır ve istediğiniz sonuca ulaşırsınız

doktorunuz kimdi acaba

bir de özelden fotoğraf paylaşma imkanınız var mı? Öncesi nasıldı, günlere göre şişlik durumu nasıl merak ediyorum da :)

Benim doktorum emir doğan antalyadan
Cilt yapisina göre değişiyor siskinlik.morluk bende cok fazla oldu size özelden göndereyim

Merhabalar, ben de Alanya'dayım bu operasyonu uzun zamandır araştırıyorum ama doktor konusunda kararsızım. Estetik cerrahı mı göz doktoru mu hangisini tercih etmeliyim bilemedim. Şu ana kadar estetik doktoruyla görüştüm sadece. Basit bir ameliyat olduğu söyleniyor ama asimetri ya da fazla doku alınması gibi komplikasyonlar korkutuyor açıkçası. Sizin doktorunuzun branşı neydi?

Merhaba gecmiş olsun
Ben de olmak istiyorum bu operasyonu.Dr seciminde cok kararsizim.Estetik cerrah mi yoksa göz doktorumu seçilmeli

Her iki alanda da yapılan bi ameliyat, sanırım en önemlisi doktorun tecrübesi.
Odin merhaba bahsettigin ayni korkular bende de var..sanirim tercihimi plastik cerrahtan yana kullanacagim ben.

merak eden olur ise bende yardımcı olabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…