- Konu Sahibi sercenin_gozyasi
-
Benim doktorum emir doğan antalyadanMerhabalar öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce toparlanır ve istediğiniz sonuca ulaşırsınız
doktorunuz kimdi acaba
bir de özelden fotoğraf paylaşma imkanınız var mı? Öncesi nasıldı, günlere göre şişlik durumu nasıl merak ediyorum da :)
Her iki alanda da yapılan bi ameliyat, sanırım en önemlisi doktorun tecrübesi.Merhaba gecmiş olsun
Ben de olmak istiyorum bu operasyonu.Dr seciminde cok kararsizim.Estetik cerrah mi yoksa göz doktorumu seçilmeli
Merhabalar, ben de Alanya'dayım bu operasyonu uzun zamandır araştırıyorum ama doktor konusunda kararsızım. Estetik cerrahı mı göz doktoru mu hangisini tercih etmeliyim bilemedim. Şu ana kadar estetik doktoruyla görüştüm sadece. Basit bir ameliyat olduğu söyleniyor ama asimetri ya da fazla doku alınması gibi komplikasyonlar korkutuyor açıkçası. Sizin doktorunuzun branşı neydi?
Odin merhabaHer iki alanda da yapılan bi ameliyat, sanırım en önemlisi doktorun tecrübesi.
merak eden olur ise bende yardımcı olabilirim :)Merhabalar üst göz kapagı estetigi oldum 2 aralıkta
Sorulariniz merak ettikleriniz olursa cevaplayabilirim
Operasyon lokal yapildı oldukca rahattı ağrı sızı olmadı evime rahatca dönebildim
Bugun 2.günüm şişliklerim ,morluklarim var iyileşme sürecim devam ediyor
Merhaba kime ameliyat oldunuz acaba memnunmusunuz, bende araştırma içindeyim şu anmerak eden olur ise bende yardımcı olabilirim :)
Cok gecmis olsun. Siz kime oldunuz öğrenebilirmiyim?İstanbulda olanlar için plastik cerrah Gürkan Kayabaşoğlunu öneririm, göz doktoru olsun diye karar vermeseydim ona olurdum bu operasyonu
Merhaba,merak eden olur ise bende yardımcı olabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?