• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üst kat komşumun yatak odası seslerı odamdan duyuluyor..

tokyoo

kaçıncı sınavımda kucagımdasın???
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
2.502
440
128
meraba bayanlar...benım evmımın 4 yanıda dolu alt ust sag sol....

apartmanımız yalıtımsız..en ufak kapı sesı bıle duyulur..

ust kat komsumuzun yatak odasıyla benım yatak odam aynı yerde..sanırım yatakları eskı gıcırdıyor..

ve bunlar her ıkı veya 3 gunde bır yanılmıyorsam eger ılıskıye gırıyorlar...durmadan o gıcırtı seslerı gelıyor geceleri..

ılk yavas yavas gıcırdıyor daha sonra hızlanıyor bu gıcırdama sesı...:)Allahım anlatırken bıle komık yaaa.

neyse ben sımdı cıkıp bırseyde dıyemıyorum ama esımde bende cok rahatsısız..sınır oluyorum yanııı:(

nasıl bas edecem bunla ben yaa:( yukarı cıkıp kadına ne dıyımkı sımdı ben?

nasıl bas edecem bunla ben yaa:( yukarı cıkıp kadına ne dıyımkı sımdı ben?

canım zor bı duurum....gercekten.
ozellıkle bu yalıtımsız apartlar ınsnı olduruyooo eskı evım benımd eoyleydı sımdıı cok sukur sagım solum bos bı ust katın cocuk sesı oluyo oda hafta ıcı onada hamdolsun dıyorumm..eskı eve gore cok ı yıı

geelelım sanaa bence kadınla bı komsuluk kur derım sonrada anlat durumuu..
yada dre gıdıp catır catır anlatcan durumuu.aksamları cok ses geldını boyle gıcırtı gıbı dıyceksın esımde bende rahatsızı dıyceksın yadaa o ses gelınce duvara vurun sızde anlasınlar sesın gttınıı

canım zor bı duurum....gercekten.
ozellıkle bu yalıtımsız apartlar ınsnı olduruyooo eskı evım benımd eoyleydı sımdıı cok sukur sagım solum bos bı ust katın cocuk sesı oluyo oda hafta ıcı onada hamdolsun dıyorumm..eskı eve gore cok ı yıı

geelelım sanaa bence kadınla bı komsuluk kur derım sonrada anlat durumuu..
yada dre gıdıp catır catır anlatcan durumuu.aksamları cok ses geldını boyle gıcırtı gıbı dıyceksın esımde bende rahatsızı dıyceksın yadaa o ses gelınce duvara vurun sızde anlasınlar sesın gttınıı

kalorıferın borularından vurdummm, duvara vurdum...adamlar anlamıyor anam:)

nasıl bir iştah var adamda..bazen asansorde karsılasıyoruz adamla tıksınıyorum yanı gordukcee..azman mı ne:)

benimde bir arkadaşımın aynı sıkıntısı vardı.. bu söylenebilecek bişey değil bence ne kadar samimiyet kurarsanız kurun komşunuz sizin onları kıskandığınıı bile düşünebilir

benimde bir arkadaşımın aynı sıkıntısı vardı.. bu söylenebilecek bişey değil bence ne kadar samimiyet kurarsanız kurun komşunuz sizin onları kıskandığınıı bile düşünebilir

yok zaten kadınla komsulugum yok. haklısın kıskanabılırde..,

ama ne zamana kadar ben bunların sex maceralarının sesını dınlıycem kı....

az önce eşimin uzerını örtmek ıcın yatak odasına gittim...Allahım yıne o sesler...bu ınsanlar hıc yorulmazlarmı yaaa..sımdı oklavayla tavana vurcam ama bu seferde esım uykudan uyanacak...ne anlayıssız ınsanlar var yaa..

az önce eşimin uzerını örtmek ıcın yatak odasına gittim...Allahım yıne o sesler...bu ınsanlar hıc yorulmazlarmı yaaa..sımdı oklavayla tavana vurcam ama bu seferde esım uykudan uyanacak...ne anlayıssız ınsanlar var yaa..

zzor durumda kalmışsınız .o kişiyle samimi olan bir komşunuz varsa o sölesin yada evde çocuk felan yoksa evde olmadıkları bir zamanda yazın rahatsız olduğunuzu bir kağıda atın kapının altından :)

zzor durumda kalmışsınız .o kişiyle samimi olan bir komşunuz varsa o sölesin yada evde çocuk felan yoksa evde olmadıkları bir zamanda yazın rahatsız olduğunuzu bir kağıda atın kapının altından :)

benım cok komsuluk ılıskılerım yok..benım kafamı sarmıyor hıcbırı..cıkamadım ısın ıcınden 3 aydır bu boyle devam edıyor..azman heriff nolcak...

Konu sahibi bana kızma ne olur ama pokemon mu bunlar uçarak mı şey edecekler :9:
Bu konu da hoşgörülü olun bence.

Son düzenleme:

kusura bakmayında kimsenin cinsel hayatına müdahale edemezsiniz.
azman herif anlayışsız tiksiniyorum...hiç hoş değil bunlar
siz eşinizle sürekli kardeş kardeş uyuyosunuz galiba...
tek yapacağınız şey bir gün kadına çıkıp güzel bir dille yatağın çok ses çıkardığını rahatsız olduğunuzu anlatmak...
bence anlayışı önce kendimizde arayalım ki karşımızdakinden de bekleyebilelim

Konu sahibi bana kızma ne olur ama pokemon mu bunlar uçarak mı şey edecekler :9:

yok neden kızayım..sanırım eskıden somya olurdu bılırmısınz bılmem ama demır ayaklı olanlardan.zamanında hepımız kullanmısızdır.onlardan kullanıyor olsa gerek kı bu kadar ses cıkıyor..ayrıca bu dert sadece bende yokmus. yorumların hepsını okudysan bır kac kısınınde basına gelmıs bu durum...

azman:27::27:

adam karısıyla yapıyor başkasıyla yapmıyor ki:27:

kadına güzel bir dille anlat bence:34:

kusura bakmayında kimsenin cinsel hayatına müdahale edemezsiniz.
azman herif anlayışsız tiksiniyorum...hiç hoş değil bunlar
siz eşinizle sürekli kardeş kardeş uyuyosunuz galiba...
tek yapacağınız şey bir gün kadına çıkıp güzel bir dille yatağın çok ses çıkardığını rahatsız olduğunuzu anlatmak...
bence anlayışı önce kendimizde arayalım ki karşımızdakinden de bekleyebilelim

benım onların ozelıne mudahale etmem soz konusu degil...

ama ben ta alttan duydugum o sesı onlar yaparken duymuyorlarmı? hıc akıllarından gecırmıyorlarmı gece gece ses asagıya gıder dıye(gıcırdama)

benım rahatsız oldugum durumları kımseye de yasatmam..eger anlayıslı olsalardı 3 aydır perıyodık bır sekılde tekrarlamazdı..

cok guldum yorumunuza ilahi :)

napsınlar insanlar, belki sizin de sesler alt komsunuza .

yani yapacak birşey yok baktınız bunlar taarruza geçtiler odanızda muziktir radyodur acın dinleyin ya da kulaklıkla muzik dinleyin.

bnce sopa gibi bişeyle vur onlar ilk başladıında ses gider ve anlarlar ritmk deilde kızmş gibi eger cıkıp konusursan hep karsılasaksn sen rahatsz olursun gibim geliy bana

çok zor bi durum, bence taciz ediliyorsunuz. bunu çözmek için kendiniz konuşamıyorsanız pota kutularına mektup atın imzasız. yada yöneticiye üstü kapalı anlatsın eşiniz. insan tiksinir gerçekten ya, yaşamayan bilemez. benim üst katımda da vardı böyle bi kere şahit olmuştum allahtan. ama tahammül edemiyor insan, gece başka ses de yok. kendileri de duymuyor mu ya, bu ne rahaatlık.

Bence çok abartmamak gerekir.Bunlar olabilecek şeyler.
Sonuçta üstünüzde bir ailenin yatak odası var.Başka türlü seslerini duyuyorum desen haklısın derim ama yatak sesine yapılacak bir şey yok.
Bizim yatak odamızında altında bir yatak odası var ve bazen dönünce bile ses çıkarıyor yatak alttaki yanlış anlayacak vs diye tedirgin oluyorum ama yapabileceğim bir şey yok yeni aldığım yatak odası takımımı değiştiremeyeceğime göre mecburen böyle devam edecek. Hoş bir durum değil fakat anlayış gösterilmeyecek kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum.Yok ben gösteremem derseniz de çıkıp kibarca konuşacaksınız başka da yolu yok zaten.

Back
X