Üst katimda oturan yaratık aile

Lovedreams

Beni hep mutlu hatırlayın olur mu. :(
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
5.053
22.469
268
Hatunlar bu nasıl iş anlamıyorum ben terbiyesizlik resmen bunlar insan olamaz ya. Essek kadar oğulları ve kızı var her hafta sonu aynı terane bıktım artık ev sahibine söyledik üst katta oturanların daire kendileri biz karışmayız diyorlar yüksek ses müzik açtılar 2 saattir beynim patlıyor onu geçtim hayvan gibi tepiniyorlar avize sallanıyor o derece artık evde arkadaşlarımı var bilmiyorum kızların kahkahasina adamların tepinme si ekleniyor bana bi akıl verin yukarı ciksam konuşsam anlamazlar bir defa çamaşırlarıma sigara kulu atıyorsunuz dedik diye eşimle birbirlerine gireceklerdi oğlunun biri uyuşturucu kullaniyormus misal bazen eşimle gece sesimiz yukselse aşağı vuruyorlar bu olaylar esimle tartışmalarindan sonra fazlasıyla arttı nevyapmam lazım bi akıl verin ya bıktım illallah dedim bu insan olmayan yaratiklardan

Onu düşünüyorum ben ama işte çocuk piskopat gibi birşey eşimle olay çıkar diye çekiniyorum

Apartmanda benim ve onların katında oturanlar hep memur ben evdeyim bütün gün hafta içi gece sandalye çekme gicirtisi hafta sonu bu gürültüler Allahtan eşim evde değil yoksa müdahale eder biliyorum sinirli bi yapısı var bir iki komşuya söyledim onlarda kadına dediler bir iki hafta sonra yine ayni

vileda sopası hep yanımda olur.
usanmadan ses cıktıkca yukarı vururum.

vileda sopası hep yanımda olur.
usanmadan ses cıktıkca yukarı vururum.
Bir yerde insan gibi yaşamak varken bunlar sanki dağdan inmiş ayı misali yazık ya yazık hani küçük çocuk olsa bu nu yapan bir nebze hoş görürsün bu insanların biri 24 23 ve 19 yaşlarındalar ben mi öğreteyim aile terbiyesi yada medeniyeti insan hakkı gozlemeyi aile çok önemli

Hatunlar bu nasıl iş anlamıyorum ben terbiyesizlik resmen bunlar insan olamaz ya. Essek kadar oğulları ve kızı var her hafta sonu aynı terane bıktım artık ev sahibine söyledik üst katta oturanların daire kendileri biz karışmayız diyorlar yüksek ses müzik açtılar 2 saattir beynim patlıyor onu geçtim hayvan gibi tepiniyorlar avize sallanıyor o derece artık evde arkadaşlarımı var bilmiyorum kızların kahkahasina adamların tepinme si ekleniyor bana bi akıl verin yukarı ciksam konuşsam anlamazlar bir defa çamaşırlarıma sigara kulu atıyorsunuz dedik diye eşimle birbirlerine gireceklerdi oğlunun biri uyuşturucu kullaniyormus misal bazen eşimle gece sesimiz yukselse aşağı vuruyorlar bu olaylar esimle tartışmalarindan sonra fazlasıyla arttı nevyapmam lazım bi akıl verin ya bıktım illallah dedim bu insan olmayan yaratiklardan
zabıtayı ara ki biz sadece ikaz ederiz diyorlar ama ceza kesme yetrkiler var diye bilyorum. yada direkt şikaetci ol. tabii kanıt veya şahit isterler. o anları kemaraya cek. yada zabıta gelsin zabıt tuttsun.

zabıtayı ara ki biz sadece ikaz ederiz diyorlar ama ceza kesme yetrkiler var diye bilyorum. yada direkt şikaetci ol. tabii kanıt veya şahit isterler. o anları kemaraya cek. yada zabıta gelsin zabıt tuttsun.
Kanıt mi şaka mı gerçekten kanıt mi istiyorlar :KK70: ne günlere kaldık bir daha aynı sesler olduğunda telefon kamerasıyla çekip göstereceğim

Kanıt mi şaka mı gerçekten kanıt mi istiyorlar :KK70: ne günlere kaldık bir daha aynı sesler olduğunda telefon kamerasıyla çekip göstereceğim
mahkeme olursa kanıt veya şahit istenebilir. zabıta gelse daha iyi oluır da gelirler mi bilmem.. ayak diretiyorlar.
ablamın üst kat komşusu da camaşırlar veya biz daha birşey asarken kafamızdan aşagı halı , masa örtüsü silkelerdi. beya kavga ettik. zabıta mahkeme başvurun biz sadece ikaz ederi dedi.cok diretmiştim ceza kesebiliyorsunuz yok mok dediler ikaz etmeyede gelmediler. sonra ablam kadınla son kes konuştu yer belirledi oradan silkele dediler ama şimdi son durum ne bilmyrum. fotograf filan ne varsa cektim hala saklarım.

Şartlar müsaitse taşının.
Eşinizin başı da belaya girmesin.
Eşimin işinde yükselmesini bekliyoruz okulu bitince bölge sorumlusu olacak o zaman iş imkanı genişledigi için daha rahat taşına biliriz aslında ben çok istiyorum bu binadan bıktım çünkü insanları bir tuhaf ev sahibi kirayı 800 den 1200 e çıkarmaya kalktı kirayı önce ki Nisan ayında eşim itiraz etti bu nisanda kesin 900 olan kira 1100 1200 olur diye bekliyorum ve bana israf geliyor eşim biraz daha bekleyelim diyor

Eşimin işinde yükselmesini bekliyoruz okulu bitince bölge sorumlusu olacak o zaman iş imkanı genişledigi için daha rahat taşına biliriz aslında ben çok istiyorum bu binadan bıktım çünkü insanları bir tuhaf ev sahibi kirayı 800 den 1200 e çıkarmaya kalktı kirayı önce ki Nisan ayında eşim itiraz etti bu nisanda kesin 900 olan kira 1100 1200 olur diye bekliyorum ve bana israf geliyor eşim biraz daha bekleyelim diyor

O kadar arttırma hakkı yok. Dava bile açabilirsiniz.
Ama bence az ya da çok taşının o evden.
Öyle sorunlu insanlarla aynı yerde yaşanmaz.

Yani nasil kanitlayabilirsen oyle kanitlayacaksin kanit olmadan memur nasil islem yapsin?

Ama tecrubeye dayanarak soyluyorum baska bir muhite arastirarak tasinin. Tasinamam diyorsan basina bela almamak icin mecbur sindireceksin.

Hiç kendinizi kasmayın taşının bence. Ne polis ne zabıta susturmaya yetmeyecektir. Mahkeme hele, aylarca yıllarca sürecek belki. Sinir bozmaya değmez o süreç içinde. Ev sahibiniz de problemliymiş zaten bana kalırsa yeni ev arayın.

bence en temizi tasının sizin yerinizede o ust kattakilerden beter birileri tasınsında birbirlerini yesinler zaten ev sahibinizde normal biri degil o nasıl bir kira arttırmak

Bizim evimiz müstakil yani annemlerin tam karşısında oğlu alkolik uyuşturucu bağımlısı kadında durmadan çöp topluyor kokudan duramıyorlar şikayet ettiler evden iki kamyon çöp çıktı bi daha ettiler uyardılar şimdi yine aynı oldu bizde komşular birleşse imza toplayıp attiricaz ama kimse bulaşmak istemiyor bağımlı oğlu var ne yapcagi belli olmaz diye her gece kavga gürültüde cabasi kiraciymissiniz başka ev bulun çıkın Allah aşkına bu ev sahipleri ne acımasız oluyor ya 1200 lira ev kirasimi olur bu ne yaa insanlar hem ev gecindirip hem 1200 kirayı nasil verecek bide çocuk büyütecek

bence en temizi tasının sizin yerinizede o ust kattakilerden beter birileri tasınsında birbirlerini yesinler zaten ev sahibinizde normal biri degil o nasıl bir kira arttırmak
Ya mütahitler bide adamlar 1 yılda oturduğumuz muhitte 4 ayrı yüksek katlı bina yapıyorlar elbette hakları arttıracaktır da insaf yani sanki paraya ihtiyaçları varmış gibi birden 400 lira zam istiyor

Back
X