Üst katimda oturan yaratık aile

Sizi bastirmaya calisiyorlar. Bizim ustumuzde oyle sadece yuksek ses muzik yok. Adam birde apartman yoneticisi. Gece yarisi oyle bir yuruyorlarki gum gum ses geliyor. Adam saat basi banyoda balgam atar gibi sesler cikariyor. Hava boslugundan herkes duyuyormus. Oyle bir yuruyorlarki mutfak dolaplarimdan ses geliyor dusunun artik. Ev bir gun tepemize yikilacak. Ust katta madde kullanan varsa bulasmayin derim basiniza dert olur. Allah sabir versin ikimizede..
Amin canım amin çok pislik insan var Allah akıl fikir insaf versin

Ciddimisin ya kadının kocası yokken diğerinin kocasını göndermesi çok kötü birşey ya ayıp yuh yani bide kira odrmiyorlar insanın huzurunu bozuyorlar :KK43: eşimle konuştum bende yaza doğru çıkacağız büyük ihtimal İnşaAllah çıkarız biran önce
Daha neler neler ..kirayı odemiyordu ama cok lux yasiyordu.bizi ilgilendirmez nasil yasadigi fakat kirani ode istersen limuzinle bakkala git banane!!!komşumun kocası genelde erken gelirdi .o dönem ne olduğunu unuttum ama geç geliyordu .aşağıdaki kiracı da bunu bildiği halde kocasını yollayıp kapıyı yumruklatiyordu. Çok kötü zamanlar geçirdik apartman sakinleri olarak .sonunda gittiler de kurtulduk .umarım siz de en kısa zamanda tasinirsiniz. Her dk o rahtasizlikla yaşamak çok zor ..

Daha neler neler ..kirayı odemiyordu ama cok lux yasiyordu.bizi ilgilendirmez nasil yasadigi fakat kirani ode istersen limuzinle bakkala git banane!!!komşumun kocası genelde erken gelirdi .o dönem ne olduğunu unuttum ama geç geliyordu .aşağıdaki kiracı da bunu bildiği halde kocasını yollayıp kapıyı yumruklatiyordu. Çok kötü zamanlar geçirdik apartman sakinleri olarak .sonunda gittiler de kurtulduk .umarım siz de en kısa zamanda tasinirsiniz. Her dk o rahtasizlikla yaşamak çok zor ..
Maalesef canım yani ben kendi eşimi koydum evde o yokken bir adamın kapına dayanması Allah korusun eşimin gözü dönerdi heralde :( kadın kadınmış adam dada akıl yok beyin yok o zaman ne derler erkekse kadının kocası evdeyken gelsin yumruklasın el insaf ya bazı yerlerde bunu cinayet sebebi görürler ki örnekleride mevcut maalesef boşuna demiyorlar ev alma komşu al diye

Maalesef canım yani ben kendi eşimi koydum evde o yokken bir adamın kapına dayanması Allah korusun eşimin gözü dönerdi heralde :KK43: kadın kadınmış adam dada akıl yok beyin yok o zaman ne derler erkekse kadının kocası evdeyken gelsin yumruklasın el insaf ya bazı yerlerde bunu cinayet sebebi görürler ki örnekleride mevcut maalesef boşuna demiyorlar ev alma komşu al diye
Çok haklısın ,gerçekten de öyle ..komşuma dedim ki : bir daha kapına dayanırsa beni ara , döküm tavami alıp tepesine bineyim :) "amaaannn yok ,senin çocukların var yazık değil mi " dedi :))) koptum yaa ... böyleleri en ağır tavayı hak ediyo ama gerçekten çocuklarıma yazık ,çünkü gözüm dönüyo :p

Çok haklısın ,gerçekten de öyle ..komşuma dedim ki : bir daha kapına dayanırsa beni ara , döküm tavami alıp tepesine bineyim :) "amaaannn yok ,senin çocukların var yazık değil mi " dedi :))) koptum yaa ... böyleleri en ağır tavayı hak ediyo ama gerçekten çocuklarıma yazık ,çünkü gözüm dönüyo :p
Zaten çocugum ve eşim olmasa çıngar çıkartırım da onlara kıyamıyorum bunlara tava değil merdaneyle girissen yok anacım anlamazlar bak şu an yine avizem sallanıyor şaka gibi ve misafirim gelecek eşim evde değil onları almaya gitti evde olsa çıkardı kesin yukarı Allahım ya sinir hastası etti beni bu insanlar

Zaten çocugum ve eşim olmasa çıngar çıkartırım da onlara kıyamıyorum bunlara tava değil merdaneyle girissen yok anacım anlamazlar bak şu an yine avizem sallanıyor şaka gibi ve misafirim gelecek eşim evde değil onları almaya gitti evde olsa çıkardı kesin yukarı Allahım ya sinir hastası etti beni bu insanlar
Aman sakin, pismanliga dönüşecek hamleler yapma . Laftan anlayan insanlar olsalardı şuan bunları yaşıyor olmazdınız. Direkt muhatap olmak yerine polisi ara ,sorun cikmasin .

Gecmis olsun ev sizinse birkac komsu birlesip huzur bozma davasi acin
Sizin degilse tasinin gitsin ugrasmaya degmez her taraflarindan şer akıyor adamlarin.

Aman sakin, pismanliga dönüşecek hamleler yapma . Laftan anlayan insanlar olsalardı şuan bunları yaşıyor olmazdınız. Direkt muhatap olmak yerine polisi ara ,sorun cikmasin .
Canım eşim gelecek ben bişey demesemde anlayacak sıkıntıyı Allahtan misafir var yoksa düşünemiyorum bile olacakları polis çağırsam ne olacak ki canım insanlar pislik uyuşturucu kullanıyor bize musallat olmasın diye susup oturmaktan başka çare yok

Kiradayiz canım ev bizim olsa bu kadar izin verirmiyim dk sında polis dayanırdi kapılarına çıkacağız canım inş eşim yaza doğru dedi bakalım nasip Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Gecmis olsun ev sizinse birkac komsu birlesip huzur bozma davasi acin
Sizin degilse tasinin gitsin ugrasmaya degmez her taraflarindan şer akıyor adamlarin.

Canım eşim gelecek ben bişey demesemde anlayacak sıkıntıyı Allahtan misafir var yoksa düşünemiyorum bile olacakları polis çağırsam ne olacak ki canım insanlar pislik uyuşturucu kullanıyor bize musallat olmasın diye susup oturmaktan başka çare yok
En kısa sürede kazasız belasız tasinirsiniz insallah ..

Back
X