üst katin cocuk gürültüsünden sonra şimdide cinsel hayati:((((

elbette katılıyorum. ben söylediğim bu deil yanlız. yani başı örtülünnde cinsel hayatı var açıgında ayrım neyin nesi?şunuda söyleyeyim ben bu olayın olmadığını düşünüyorum. konu sahibi tutacak bi konu aramış bunu uydurmuş. anlattıklarındaki en ince ayrıntıya bakarsanız anlarsınız.yan odada olsa bu kadar olmaz.konu tuttumu tuttu sonuç bu ben böyle düşünüyorum. haaa hiçmi yok böyle şeyler vardır elbette. ama sorunları olan bir kadın ancak bunu bukadar kulak vererek dinler:ssz:

örtülü olsun veya olmasın benim demek istediğim o örtüyü taktıysa bazı şeyleri akıl edecek daha hassas olacak o örtüyü neden herkes takmıyo çünkü herkes hakkını veremiyo eğer onu taktıysan her konuda dikkat edeceksin dininde namahreminin gizli olacağını bilecek o kadar bağırmayacaksın onu demek istedim

oha yaa konuyu dini boyuta taşımışsınız.....pardonda milletin yatakodasından size ne.....ayrıca kapalı bayan istediği gibi sevişemicekmi....başı kapalı diye ağzıdamı kapalı olsun tövbe tövbe yaaa.....

ya bu kadın aptalmı koskoca kadın akıl edemiyomu duyulacağını o kadar aşağı kata sesi gidecek kadar bağırıyo o zaman bu kadın akıl edemeyecek kadar kendinden geçmiş ne diyeyim ben akıl var mantık var dikkat edilmesi gereken hassas konular var çocuk sahibi olmuş bir kadın bunu bilmiyor mu

hee bu kadar sesi bile bile yapıyor öyle mi ,öyle olmuş olsa bile bu durum onun kapalı olmasıyla alakalı bir durum değil ,kendi terbiyesizliği .
sanırım konu sahibi konuyu bu yöne çekemedi bu görevi de size verdi

yaw amma eğitimci ruhlu milletiz ha.. öğrende gel, bilmiyorsan bil, önce bir oku falan.. elinizde bir sopa eksik bazı üye kişileri.. illa ders vereceksiniz yani, bir siz biliyorsunuz en iyisini..

hee bu kadar sesi bile bile yapıyor öyle mi ,öyle olmuş olsa bile bu durum onun kapalı olmasıyla alakalı bir durum değil ,kendi terbiyesizliği .
sanırım konu sahibi konuyu bu yöne çekemedi bu görevi de size verdi

sanırım sen olgunca düşünemiyosun canım senin düşüncen bu bile bile bağırdı diye birşey demedim nerden çıkardın bunu kapalı olmasıyla alakalı değil diyosun bu kadın bazı kurallara uymayacaksa o örtüyü ne diye takmış sende diyorsun kendi terbiyesizliği diye o örtüyü takıyorsa terbiyesizlik yapmamaya dikkat edecek demek istediğim bu yani buda normal birşey kapalı olmasa da aynı şey geçerli dikkat etmesi için ama o örtüyü madem takmış terbiyesizlik yapmamaya dikkat etmesi gerekir o örtüyü taktıysa en azından:34:

Son düzenleme:
sanırım sen olgunca düşünemiyosun canım senin düşüncen bu bile bile bağırdı diye birşey demedim nerden çıkardın bunu kapalı olmasıyla alakalı değil diyosun bu kadın bazı kurallara uymayacaksa o örtüyü ne diye takmış sende diyorsun kendi terbiyesizliği diye o örtüyü takıyorsa terbiyesizlik yapmamaya dikkat edecek demek istediğim bu yani buda normal birşey:34:

niye takmış sevgili hilal? yani her örtülü kadına neden azize muamelesi yapıyorsunuz.. yada açık olan bağırsa "amaaan salla zaten açık mı" diyeceksiniz? canı istediği için kapatmıştır, havalı duruyor diye kapatmıştır.. madem kapattı onu yapma- bunu yapma- ona dikkat et- bunu söyleme ırkçılığa giriyor biliyorsunuz değil mi? insanlara kıyafetlerinden ötürü extra misyonlar yükleyemezsiniz, bırakın ne isterlerse öyle yapsınlar.. bayılazağım artık :51:

sanırım sen olgunca düşünemiyosun canım senin düşüncen bu bile bile bağırdı diye birşey demedim nerden çıkardın bunu kapalı olmasıyla alakalı değil diyosun bu kadın bazı kurallara uymayacaksa o örtüyü ne diye takmış sende diyorsun kendi terbiyesizliği diye o örtüyü takıyorsa terbiyesizlik yapmamaya dikkat edecek demek istediğim bu yani buda normal birşey:34:

hiç normal değil söyledikleriniz ,kaldıki bu tip yorumu burda yapan ilk kişisiniz ,olgunca düşünemeyen de sizsiniz ,bir saatir kapalı kadınlar hakkında ahkam kesmeye kalkıyorsunuz.
kapalı bir kadın da hata yapabilir , bunu kapalılık üzerinden eleştirmek yerine insanlık üzerinden eleştirmek gerekir.
kapalı insanlar da insan ,onların da hataları var ,robot değiller ya da melek de değiller ,ve sırf kapalı oldukları için yaptıkları hatalar dile getirilince de acımasızca eleştirilmeyi de hakkediyor değiller .. sizin mantığınızla kapalı bayanlar terbiyeli olmak zorundaysa ,açıklar da terbiyesiz mi olmak zorunda oluyor orasını anlamadım .
konuyu başka yöne çekip duruyorsunuz ,kadının hareketiyle ilgili yorum yapın başındaki örtü ile değil .

Tamamen binaların izolasyon sorunuyla alakalı. Bizim bina çift girişli. yan bina ile bitişiğiz.
Üst kattakiler yaşlı karı koca.. ama kapıları öyle bir kapatıyorlar ki güm güm diye.. Her defasında irkiliyorum. Ama uyardığımda biz yaşlıyız kızım bizden gelmiyordur o ses diyorlar :O
Alt kattaki 8 ay boyunca bana cinnet geçirtti.. sandalye altlarına keçe alıp hediye ettim de bir nebze kurtuldum. Dşünün alt kattaki sandalyeye her oturduğunda bende garrrç guurrçç ses.. kadın tek yaşıyor, ama bir de misafir geldiğini düşünün :D pasiflora almıştım katliam yaratmayayım diye o derece...
Yan bina ile yatak odalarımız ve banyomuz bitişik. Gece sessizliğinde tuvaletteki seslerini duyuyorum. Bazen gelini ve oğlu geliyor yatak odamın bitişiğinde yatıyorlar... o zaman ne yapıyolar ne ediyolar bana geliyo ses :) Ben de salona ya da diğer odaya geçiyorum.
Sonuçta çılgınca sevişmiyorlar normal sesler ama binaların saçma sapan yapılmasından kaynaklı arızalar yaşanıyor.
Aslında en güzeli müstakil ev... Benim tek hayalim... Sandalye sesi yok, kapı güm gümü yok... başkalarının özel hayatlarına istemeden kulak misafiri olmak yok... Ne güzelll :)

örtülü olsun veya olmasın benim demek istediğim o örtüyü taktıysa bazı şeyleri akıl edecek daha hassas olacak o örtüyü neden herkes takmıyo çünkü herkes hakkını veremiyo eğer onu taktıysan her konuda dikkat edeceksin dininde namahreminin gizli olacağını bilecek o kadar bağırmayacaksın onu demek istedim

ne alakası var örtüyle ben bunu anlamdım. ben açıgım na mahremim yokmu? acıkda kapalıda aynı kadınsan dikkat edeceksin. tabi karakter aldıgın din ve aile egitimin normal ise. birde demişsinki :o örtüyü neden herkes takmıyo çünkü herkes hakkını veremiyo ???? hayır bir çok takan hakkıyla takamıyor. hele bu zamanda. bu konuyu artık açık kapalı olarak konuşmak saçma.

hiç normal değil söyledikleriniz ,kaldıki bu tip yorumu burda yapan ilk kişisiniz ,olgunca düşünemeyen de sizsiniz ,bir saatir kapalı kadınlar hakkında ahkam kesmeye kalkıyorsunuz.
kapalı bir kadın da hata yapabilir , bunu kapalılık üzerinden eleştirmek yerine insanlık üzerinden eleştirmek gerekir.
kapalı insanlar da insan ,onların da hataları var ,robot değiller ya da melek de değiller ,ve sırf kapalı oldukları için yaptıkları hatalar dile getirilince de acımasızca eleştirilmeyi de hakkediyor değiller .. sizin mantığınızla kapalı bayanlar terbiyeli olmak zorundaysa ,açıklar da terbiyesiz mi olmak zorunda oluyor orasını anlamadım .
konuyu başka yöne çekip duruyorsunuz ,kadının hareketiyle ilgili yorum yapın başındaki örtü ile değil .

ben demiştim ki yazdığım yazıda örtülü veya örtüsüz fark etmez her ikisi içinde geçerlidir bu ama bu kadın hem çocuk sahibi bu ayrı insanlık üzerinden ve kadınlık üzerinden diyorum hemde başında örtü var diyorum ki o örtüyü takmadan önce dikkat edilmesi gerektiğini etrafın duymaması gerektiğini namahremin bilmesi gerekirdi diyorum çünkü günah yani haramdır başkasının duyması o örtüyü taktıysada bunu bilmesi lazım tek dediğim bu

niye takmış sevgili hilal? yani her örtülü kadına neden azize muamelesi yapıyorsunuz.. yada açık olan bağırsa "amaaan salla zaten açık mı" diyeceksiniz? canı istediği için kapatmıştır, havalı duruyor diye kapatmıştır.. madem kapattı onu yapma- bunu yapma- ona dikkat et- bunu söyleme ırkçılığa giriyor biliyorsunuz değil mi? insanlara kıyafetlerinden ötürü extra misyonlar yükleyemezsiniz, bırakın ne isterlerse öyle yapsınlar.. bayılazağım artık :51:

beraber bayılalım bence ,ben de bayılıcam yaa ,örtümüzü çıkaralım da rahatça böğüre böğüre sevişelim bari ne dersin töbe töbe yaa:37:

ne alakası var örtüyle ben bunu anlamdım. ben açıgım na mahremim yokmu? acıkda kapalıda aynı kadınsan dikkat edeceksin. tabi karakter aldıgın din ve aile egitimin normal ise. birde demişsinki :o örtüyü neden herkes takmıyo çünkü herkes hakkını veremiyo ???? hayır bir çok takan hakkıyla takamıyor. hele bu zamanda. bu konuyu artık açık kapalı olarak konuşmak saçma.

bir kere siz benim aldığım din ve aile eğitine dil uzatamazsınız benim aldığım eğitim gayet doğru düzgünki diyorum hakkını veremeyecekse takmasın onu takmış ama hakkını verememiş benim çocuğum yok evlide değilim ama duyulmasının namahrem olduğunu biliyorum birde lütfen okurken dikkat edin örtülü veya örtüsüz dedim ik kadınıda kattım ama o örtüyü takıyorsa günahı daha iyi bilmesi gerekir o örtüyü daha çok kim takar hakkını vermek allah yolunda olmak isteyen takar hepimiz allah yolunda olmak isteriz ama o örtüyü takan genelde daha dinci kadın olarak görülür dinde olan kurallarıda bilmesi gerekir:34:

kadının hareketi yanlış ve başında o örtü varken günah olduğunu bilip dikkat etmemek daha günah

Back
X