- 20 Mart 2008
- 5.900
- 8.421
- 723
- Konu Sahibi patladimof
Telgraf zannettim bi anben. yağmur. onyedi. benim. derdim. çoook. ama. konuşamıyorum. insanlık okadar. kötü. olmuşki. hiç. kimsenin. merhameti. kalmamış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telgraf zannettim bi anben. yağmur. onyedi. benim. derdim. çoook. ama. konuşamıyorum. insanlık okadar. kötü. olmuşki. hiç. kimsenin. merhameti. kalmamış.
Madem artık kadın haberdar rahatsız olduğunuzdan, yine gürültü duyarsanız sopa ile vurabilirsiniz bence.Arkadaslar... hepinize tessekkur ederim butun mesajlari okudum. Anneme rahatlikla anlattim sonunda olayi. Odamizin ustunde seslerden usandik dedim... kendiside kadinla bir iki konusmuslugu var. kadin afrikali, eve tasindiginda anneme kocamdan ayriyim demisdi ordan biliyorum ayri oldugunu (soranlar icin soyluyorum) ama devletten gecinmek icin ayriyiz diyerek sallayanlarda var (tek ebeveyn olarak cocuklarima bakiyorum maksatli) neyseee iste... birde tek bir adamla beraber (soranlar icin soruyorum, oyle her zaman yabanci bir adamla beraber olcak biri degil)... sonuc olarak kadinin artik haberi var rahatsiz oldugumuzdan... bu seferde gece camasir makinesini acmaya basladi (kendi seslerini bastirmak icin) boyle bir sonuca basvurdu galiba :):):) yani ben artik pes ediyorum yoksa dahada sesler ustune sesler olucak... hepinize cevaplari icin tskr ederim. Daha fazla ilerlerse kapilarina kendim gidicem artik annem yetmedi galiba..
çelik kapı takınca diğer odalar da mı ses yalıtımı oldu merak ettim de:)Ah guzelim sen suna afrikali deseydin en basta, bizim binadada var bitane ama bizimkisi daha farkli... Kadin musluman 2 cocugu var kocasindan ayri, kendine bir erkek arkadssi yapmis hergun gulusmeler konusmalar bide onlar konusunca cok yuksek sesle konusuyolar... Benimde karsi komsum dusun yani
Celik kapi takdirdim (taa turkiyeden getirttirdim dusun artik) sesler fazla gelmiyo. Salona biraz geliyo duvarlar yan yana, ama odalara gelmiyo
Bende biran kendimden suphelendim. Her gece kizim 3/5 kez hatta daha fazla uyanir. Bende cabuk uykuya dalsin diye ayagimda salliyorum. Sallamazsam sonu oyun oynayarak devam ediyor cunku.Yani şimdi bina çok ses geçiriyor olabilir. Ama cok cocuklu bir ailenin evde cocuklar varken bol gurultulu sevisecegini sanmiyorum. Siz sadece yatak gicirtisi mi duyuyorsunuz yoksa inlemeler de eslik ediyor mu. Sadece yatak gicirtisi varsa o şey başka bir şey olabilir.
Mesela benim annem ütü yapardı ütü masasının bir yagagi kısa kalıyor. Tik tık tık tık gayet ritmik ses çıkardı. Alttaki de yukarı vurur dururdu. Annem anlamazdı noluyor diye.![]()
Igrenc otesi ya... yani tamam fantazisi bilmem nesi herseyin vardir elbet ama ne bilim apartmanda bide hersey duyulcagini bilerek yapanlarda oluyor bence..Ayy benimde öyle bi komşum olmustu.Yan komşumdu.Gece gündüz günün her saatinde sesleri geliyordu.Saat ogleden sonra saat 3 herkes eviyle işiyle meşgul olur bunlarda yok her dakika sesler geliyordu.işin garibi de en çok adamın sesi geliyordu.Tam o şey olurken adamın tuaf bi bağırma sesi geliyordu sonra gittikçe kısılıyordu sesbu adamın işi gücü yok mu diyordum evimin bütün odalarından sesleri rahatlıkla duyuluyordu.Adam her dakika evdeydi ve sürekli günde 3-4 kere yapıyorlardı.Yemek yiyoruz sofrada adamın sesi geliyor.Evime gelen misafirden,annemden babamdan utanırdım.Biraz adaplı olur insan.Adam çalışmıyordu.evde kariyla hallenmekten çalısmaya vakit bulamıyordu galiba
yine gündüz gozu adam kadını odaya kilitledi çocukları da vardı Bunlar yine başladılar ama kadın yeter artık ya geleceksen gel artık bu nedir ya diye bağırdı
sonra çocuklar kapıya dayandı anneeee kapıyı aaaaccc falan diyorlardı adam hemen şey oldu kadın yazık ne zor durumda kim bilir dedim.Adami her gördüğümde cinim tepeme yapışırdı.insan evladı gibi şey yapmıyordu kadın da bezmişti canindan.ordan taşındık da kurtulduk
![]()
Sjsjshshshshshhs gece gece delirdim yorumaTelgraf zannettim bi an
Sjsjshshshshshhs gece gece delirdim yoruma
Sır gibi saklanıyor söyleyemem djsjsenin fotoğraf da beni benden aldı hangi ajans ahsjsjs
Sır gibi saklanıyor söyleyemem djsj