Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
üst kısmım çok zayıf kuru resmen,dizden alt kısmımda çok zayıf
Cushing hastası olabilirsiniz lütfen iyi bir dahiliyeciye görünün. İnternet'ten bakabilirsiniz nasıl belirtiler verdiğine. Tanısı güç tedavisi kolay bir hastalık sanırım.
Cushing hastası olabilirsiniz lütfen iyi bir dahiliyeciye görünün. İnternet'ten bakabilirsiniz nasıl belirtiler verdiğine. Tanısı güç tedavisi kolay bir hastalık sanırım.
var evde dambil.umarim duzelir.kilo alayim diye dusunmeye basladim cunku.e bu seferde basenler kalca cok buyuyor.o omuzlari kalinlastirmanin bir yolu olsa cok guzel olur.yuzu de tabi.kucucuk burnum vardi zayiflayinca kocaman duruyor
var evde dambil.umarim duzelir.kilo alayim diye dusunmeye basladim cunku.e bu seferde basenler kalca cok buyuyor.o omuzlari kalinlastirmanin bir yolu olsa cok guzel olur.yuzu de tabi.kucucuk burnum vardi zayiflayinca kocaman duruyor
Yine OOlaganustuhal
ve yine dış görünüş şaşırmıyorum artık...
Ama köprücük kemiği kilolu Nasıl olur canlandıramadım gözümde açıkçası.. Spor yapman lazım vücut orantısı için bunu söyleyebilirim...
alt bacak ve kollardaki incelik ve vücut yağlanması aklıma bunu getirmişti, nette abartılı görüntüler var çoğunlukla. Elbette inşallah değilsinizdir, ama ben böyle durumlarda doktora gidip tahlil yaptırdıktan sonra spor ve ihtiyaç varsa diyet yapılması taraftarıyım. İnşallah en kısa zamanda sonuç alırsınız