Üst kol ve beldeki sislik icin gun aldim...

Hayalimolsun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
3
1
1
42
Kizlar merhaba.... yeni uye oldum ve sizlerle paylasmak istedim... aslinda konuya surdan basliyayim... yillardir kilolarimla mucadele ediyorum.polikistikover hastasiyim... suan 90 kilo civariyim biliyorum liposaksina cok uygun bi hasta degilim ama artik canima tak etti....gazi univ. Estetik bolumune randevum vardi dun.... ben gobek bel cevresi ve ust kol istedim.... ama gobegimin uygun olmadigini soyledi dr... halbuki ben netten benim gobegimden daha kotu oncesi ve sonrasi fotolari gordum... ama tabiki adamin vardir bi bildigi.:)... belimin biraz asagisinda sislik var yapisal olarak orasi ve kollar uygun dedi..... ameliyatim 2 martta...buara kizlar ben 2 tanemi korse alicam...onlarda cokk pahali yaa( sinir oldum.... kizlar bilgi paylasma adna olsun du da: muayene ucretsiz...ameliyat 2000 tl....korseyi biz aliyoruz....

Öncelikle hoşgeldin Hayalimolsun...
Konun hayırlı olsun, bende yeni üye sayılırım...
Ameliyatlar hakkında bilgi edinmek için üye oldum, ama burada pek kimse kimsenin umrunda değilmiş gibi...
Benim ameliyatım 2 hafta sonra...

selina sende hoşgeldin...... evet aynen öyle kimse yazmamış...... sen nerde olacaksın ameliyatını ...paylaşırmısın? ben ilk defa böyle bişey yaptırıyorum aslında baya da tedirginim.....

Kizlar ben Kombi ameliyat oldum ama pek memnun kalmadim acikcasi.Tam karin germede,yara izlerim komple karnim ve taaa arkaya kadar yapilmis ki bana Doktor bey eger öyle yaparsak bikininin altinda olur görünmez demisti,ama o kadar yüksekten kesmis ki ne giysemde iz gözüküyor,gecen hafta kontrolüm vardi, gösterdim, aaaa gercekten cok yukarda almisik, bak üzüldüm simdi dedi ama bu sorunu yine ortdan kaldirmadi.basenlerimden yag alicakti,almis ama cok az almis,hala daha cikik sis dediler iner dediler ama 5 ay oldu daha inmez. Gögüslerimi kücültüp diklestirdi, onlar güzel aslinda sadece memenin altinda büzüklük var o da sütyenin icinde kaliyor...baskada mesaj atabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…