- 20 Aralık 2024
- 24
- -3
- 1
- Konu Sahibi yyyyyyyyyyuuuuu
-
Evler 3+1 en kötü ihtimalle bile çocukların odaları olur. Ses olur, tabii ki bizim de sesimiz bi sandalye çekince bile gidiyordur. Dua edin lütfen kurtulayım bunlardan. Çok yoruldum artık, o kadar kibar bir dille söyledim ki kadın utanmasa saçlarıma yapışacaktıKümes gibi apartman dairesine tıkışıp 4 çocuk yapan insanların gerizekalı olduğunu düşünüyorum ben. Bir evde o kadar kişi olmaz ev dubleks değilse, ses tabii ki olur. Sorun apartmanda yaşamaya inat etmeleri, sorunun hiçbir çözümü yok maalesef
Kümes gibi apartman dairesine tıkışıp 4 çocuk yapan komşunuzun gerizekalı olmama ihtimali yok zaten. Bir evde o kadar kişi olmaz ev dubleks değilse, ses tabii ki olur. Sorun kalabalık ailelerin apartmanda yaşamaya inat etmeleri, 2-3 odalı evde yaşayacaksan korunup o üçüncü dördüncü çocuğu yapmaman gerekiyor.
Uzun süredir üslubu bu kadar kötü ama haklı bir mesaj okumamıştım forumda iyi geldi
5.5 yaşındaki oğlum 2.5 yaşındaki ust kat komşumuzun oğlunun sesinden şikayetçi
Benim oğlum da küçük ve hareketli bir çocuk. Gürültüye tamamen engel olmak mümkün değil.
Ama üst kat komşumuz bizim uyku rutinimiz başladığında koridorda oğlu ile maç yapmaya başlıyor.
Yani o çocuğun daha bile erken yatması gerek ama nerdeee.
Sizi her yere klonlamak istedimÇok çocuklu ailelerin kesinlikle giriş kayta yatta müstakilde yaşamaları lazım.
Sizi anlıyorum.
benimde 2 çocuğum var,evde kurallarımız var,akşam erken uyurlar ama yinede akşam saatlerinde koşturmacalı oyun oynamazlar .
Mutlaka oyalayacak bişeyler buluyoruz eşimle,ya resim yapıyoruz beraber ya puzzle.
Çalışan anneyim ne kadar yorgun olursam olayım başkasının yaşam hakkını gürültü ile gasp edemem..
hatta çocuklarım çok ufakken 2 sene giriş katta bile yaşadım ben..Daha rahat olur diye kendim tercih etmiştim.
Evde top mu oynuyorlar yani?
Evet, hatta dün akşam gooolll diye sesleri geldi sürekli. Ama sanırım bu sefer balkona geçmişler havalar düzelince. Balkonlar baya geniş.
Ülkemiz Amerika değil maalesef, müstakil evde yaşamak için ciddi anlamda zengin olmak lazım.Çok çocuklu ailelerin kesinlikle giriş kayta yatta müstakilde yaşamaları lazım.
Sizi anlıyorum.
benimde 2 çocuğum var,evde kurallarımız var,akşam erken uyurlar ama yinede akşam saatlerinde koşturmacalı oyun oynamazlar .
Mutlaka oyalayacak bişeyler buluyoruz eşimle,ya resim yapıyoruz beraber ya puzzle.
Çalışan anneyim ne kadar yorgun olursam olayım başkasının yaşam hakkını gürültü ile gasp edemem..
hatta çocuklarım çok ufakken 2 sene giriş katta bile yaşadım ben..Daha rahat olur diye kendim tercih etmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?