Makineyede alıştık ama ev süpürmesine ayak seslerine dayanamıyoruz ya yeniyiz diye hiç önemsemiyorlar herhalde.Terbiyesiz insanlar ya ne biçim insanlar var ya gece 3te 4te makine mı calistirilir hiç mi terbiye bilmiyorlar almamislar gece gece sinir oldum şikayet et canim
Aynen öyle gündüz hiç ses soluk yok ama aksam bi başlıyorlar sabaha kadar bagrıs cagrıs hep bunların sesine uyanıyoruz bende yapcam aynısını gündüzleri söylediğiniz çok mantıklı şeytan diyor eline bi sopa al tavana tavana vurDemek ki sabaha kadar oturup, gündüz uyuyorlar. Madem öyle siz de sabah erkenden kalkıp müziği sonuna kadar açın, arada dışardan zillerine falan basın. Gündüz uykuları haram olsun gece erkenden yatarlar
Yeni eski farketmez saygı duyacak terbiyesizler o saatte yatan olur hasta olur bebek olur her şey olur gündüzleri çuvala mi girmişMakineyede alıştık ama ev süpürmesine ayak seslerine dayanamıyoruz ya yeniyiz diye hiç önemsemiyorlar herhalde.
Ben ilk kez o saatte ev süpürüldüğünğ burada gördüm zaten şuan seslerden kafam Agrıdı keşke dinleme imkânınız olsa da dinleseydinizYok artık! Ziline basın ve "lanet olası süpürgeyi bir daha gece vakti çalıştırırsanız evinizi havaya uçururum" deyin bence. Bunlar güzellikten anlamaz
Gündüzleri hiç tık yok hep bu saatlerde tamir Tukur sesler off valla canım sıkılıyorYeni eski farketmez saygı duyacak terbiyesizler o saatte yatan olur hasta olur bebek olur her şey olur gündüzleri çuvala mi girmiş
Sende aynisini gündüz yap aç twyi son ses makine aç müzik aç hepsini yap zillerine asagidan bas durGündüzleri hiç tık yok hep bu saatlerde tamir Tukur sesler off valla canım sıkılıyor
Valla yapcam sabahı bekliyorum şuan tvyş açtım sesini de açtım .Sende aynisini gündüz yap aç twyi son ses makine aç müzik aç hepsini yap zillerine asagidan bas dur
Şimdi yapma boşver gece millet yatiyo yapma gündüz yapValla yapcam sabahı bekliyorum şuan tvyş açtım sesini de açtım .
Haklısınız, bu zamana kadar hiç böyle takıntım olmadı ama şuan resmen taktım, insan birazda alttakini düşünür ya, nerde görülmüş bu saatlerde ev süpürüldüğü..Şimdi yapma boşver gece millet yatiyo yapma gündüz yap
:))) olabilirBenden bahsediyorsun sandım bi an
Yok degilmişim. Süpürge ve çamasır yapmam gece,:))) olabilir
:)) üsttekilerin insan olduğunu düşünmüyorum artık.Yok degilmişim. Süpürge ve çamasır yapmam gece,
Asarlar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?