Üst komşudan gelen ses seviyesi

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
133
Ankara
Merhaba arkadaşlar , üstte tek bir kadın yaşıyor yaşlı ya yakın ,bu kadının terlikleri yürümesi sürekli bişeyler çekmesi indirip kaldırması aksamlari son ses açık tv si , sa ah erkenden kalkıp yatak odada enaz kirbes dakika bişeyler çekip düşürmesi , pat küt sabah 5.30,HER SABAH istisna yok. suan da da gündüz ama sanırım tahammülüm kalmamış artık sürekli çekiyor gumburtu lu bi sesler yapması, yani bu normal mi benim aşağıya bu tarz seslerim gitmiyordur eminim. Sizin evlerinde de böyle sürekli çekme düşürme ittirme ve terlik sesleri oluyor mu ? Hoş mu görmeli yoksa rahatsız olmakta haklimiyim

Rahatsız olmakta haklısın bazı insanlar apartman-site hayatına hiç uygun değil direk müstakil kafalarına göre yaşayabilecekleri bi eve geçmeleri lazım. Benim yan komşumda haftaiçi her Allahın günü düğün evi gibi bangır bangır müzik dinletir bütün siteye koskoca kadın ne anlıyosa millete dinletmekten tamamen salaklık, ergen ergen tavırlar. Saygı denen bişey yok böyle insanlarda

Ben de üst komşumdan şikayetçiyim.
Devamlı ağlayan, oyun oynarken her şeyi fırlatan 15 aylık bir oğlu var. Ki 3 aylık kızım olmasına rağmen ağlama sesine katlanamıyorum. Ama yapacak bir şey var mı? Yok. O da istemez yani böyle olmasını.
Ama senin durumun öyle değil, bence konuşmalısın.

Yaşlı oluşundan kaynaklanıyordur herhalde.
Normalde nasıl?
Mesela apartmanda veya sokakta gözlemledigin kadarı ile eli ayagı pek tutmuyor mu?

Yaşlılık zor...veya hasta mıdır?

Ben de üst komşumdan şikayetçiyim.
Devamlı ağlayan, oyun oynarken her şeyi fırlatan 15 aylık bir oğlu var. Ki 3 aylık kızım olmasına rağmen ağlama sesine katlanamıyorum. Ama yapacak bir şey var mı? Yok. O da istemez yani böyle olmasını.
Ama senin durumun öyle değil, bence konuşmalısın.
Tv sesi için gitmiştim , itiraz ediyor ben zaten dikkatliyim diyor kulağında cızırtı varmış !!! Bu eve taşınalı iki ay oldu bu takırtı gümbürtü sürtme olayları ilk zamanlar normal karşılıyordum , ta ki sabahları dayanılmaz olunca , artık baktım sürekli aynı ses sürekli çekiyor ediyor , açıkcası tv sesi için gittiğimde itiraz ederken bende çocuk yok bi tek ben varım sesim Yok Benim tv den başka demişti , ama bu sesler artık dayanılmaz hal alıyor benim açımdan , temizlik desem o değil , hafta içi evde olmadığımızı biliyor istediğini yapsın ama konuşmak içim sizlerden cesaret istiyorum , ve merak ediyorum başka üst komşulardan da bu tarz sesler geliyor mu diye ?

Tv sesi için gitmiştim , itiraz ediyor ben zaten dikkatliyim diyor kulağında cızırtı varmış !!! Bu eve taşınalı iki ay oldu bu takırtı gümbürtü sürtme olayları ilk zamanlar normal karşılıyordum , ta ki sabahları dayanılmaz olunca , artık baktım sürekli aynı ses sürekli çekiyor ediyor , açıkcası tv sesi için gittiğimde itiraz ederken bende çocuk yok bi tek ben varım sesim Yok Benim tv den başka demişti , ama bu sesler artık dayanılmaz hal alıyor benim açımdan , temizlik desem o değil , hafta içi evde olmadığımızı biliyor istediğini yapsın ama konuşmak içim sizlerden cesaret istiyorum , ve merak ediyorum başka üst komşulardan da bu tarz sesler geliyor mu diye ?

Yaşlılar çılgıncasına açıyor zaten sesi. Muhtemelen haklısındır.
Bir gün yap bi kek, git kapısına. Konuş bence.
Anlayışlı bir insansa dikkat eder.
Etmezse her gürültüde vileda ile tavana vurarak bezdirme yoluna gidersin.

Yaşlı oluşundan kaynaklanıyordur herhalde.
Normalde nasıl?
Mesela apartmanda veya sokakta gözlemledigin kadarı ile eli ayagı pek tutmuyor mu?

Yaşlılık zor...veya hasta mıdır?
Ya yürümesi falan dinç gibi, yani yaşlı İnsan istirahat halinde olur aslında ama yok sürekli hareket ittirme çektirme düşürme olayları hiç bitmiyor , dediğim gibi sabah 5,30 da başlayıp bitmek bilmiyor hayret ediyorum ben im eşyalar sabit durur o napıyo bu kadar, o evde 2 genç çocuklu bi aile yaşasa nasıl okurdu acaba diyorum sabrediyorum ama normal aile yaşayan evlerde ses durumları nasıl ? Ben üst kattaydım o yüzden fikir almak istiyorum

bizim alt komşuda biz çeyiz sererken kapıya dayanmıştı ne bu gürültü diye. ev yerleştiriyoruz daha düşünün. tanışmıyoruz bile. ne hoşgeldin ne bir şey direk sandalye çekip durmayın kafam şişti demişti. sonra bir keresinde de merdivene bağladım diye bisikletimin frenlerini kesmişti. en azından sonraki gün bisikletin başında görünce ben öyle düşündüm. biiskletin düşmüş kaldırıyorum demişti. inanmamayı seçtim. neyse uzun lafın kısası o günden sonra her evden çıkarken son ses tv açıp çıktım. akşama kadar.kaldıki bazen gece 1 2 gibi döneriz eve. bazen geliyor hay allah kediler kumandayı düşürmüş açılmış herhalde diyorum. yakında taşınacağız o apartmandan. giderken kapısına 1 avuç tereyağ süreceğim. çok paranoyak ve takıntılı bir kadın. kesin domuz yağı sürdüğümü düşünecek. delirsin :D

belki en başta siz tv sesinden rahatsız oldunuz diye şikayet ettiğiniz için inadına yapıyordur. tereyağ deneyin. yaşlı kadınlar çok batıl inançlı oluyor :D

bizim alt komşuda biz çeyiz sererken kapıya dayanmıştı ne bu gürültü diye. ev yerleştiriyoruz daha düşünün. tanışmıyoruz bile. ne hoşgeldin ne bir şey direk sandalye çekip durmayın kafam şişti demişti. sonra bir keresinde de merdivene bağladım diye bisikletimin frenlerini kesmişti. en azından sonraki gün bisikletin başında görünce ben öyle düşündüm. biiskletin düşmüş kaldırıyorum demişti. inanmamayı seçtim. neyse uzun lafın kısası o günden sonra her evden çıkarken son ses tv açıp çıktım. akşama kadar.kaldıki bazen gece 1 2 gibi döneriz eve. bazen geliyor hay allah kediler kumandayı düşürmüş açılmış herhalde diyorum. yakında taşınacağız o apartmandan. giderken kapısına 1 avuç tereyağ süreceğim. çok paranoyak ve takıntılı bir kadın. kesin domuz yağı sürdüğümü düşünecek. delirsin :KK70:

belki en başta siz tv sesinden rahatsız oldunuz diye şikayet ettiğiniz için inadına yapıyordur. tereyağ deneyin. yaşlı kadınlar çok batıl inançlı oluyor :KK70:
Çok ayıpladim sizi ...vicdanen nasıl rahat oluyor sunuz bu kadar kötülükle?Aksama kadar ses açıp yalandan kedi açmış fikri ne aciz bir fikir yazık ...hiç üzülmuyor musunuz bunu yapınca ?Siz Çeyiz sererken hata yapmış olabilirler ama hasta mi yaşlı mi bebek mi var biliyor musunuz?

yok üzülmüyorum. özellikle bizden önce ki ev sahibinin evden onun yüzünden kaçtığını öğrendiğimden beri hiç üzülmüyorum. herkes hak ettiğini bulur. vicdanımda gayet rahat. kaşındı kaşıyorum. hiç altta kalamam kendimi ezdiremem. sırf benden önce doğdu diyede saygı duyamam.

yani apartmanımda kim yaşıyor biliyorum tabi ki. bebek yok mesela. üst katımız yok en üst kat biziz. bitişik nizam bir apartman olmadığından sağda solda da birisi yok. yani kendisinden başka rahatsız olan yok.

zaten bisikletime saldırana kadarda pek sesimi çıkarmamıştım kendisine. yaşlıdır deyip geçmiştim..
ama teselli olacaksa nasıl bir şizofren olduğuna dair şöyle bir örnek vereyim.

mesela normalde digitürk apartmanlara 10 dairelik çanak kurar. her digitürk alan o çanağı kullanır. biz digitürk bağlattığımız da digitürk çalışanları doğal olarak o çanağı kullandı diye bizim uydu bağlantımızı kesmişti makasla benim çanağım diye. digitürk bile şaşırdı.

mesela bir keresinde buraya çok kar yağmıştı. balkonda doğal olarak kar dolmuştu. karlar erimeye başlayıpta aşşağı balkona kar suyu damladı diye kapıya dayanmıştı.

bir keresinde gecenin 3ünde kapıya dayanmıştı neden çamaşır yıkıyorsunuz diye. tabiki yıkamıyorduk ona öyle gelmiş.
bunun gibi bi 20 örnek daha verebilirim ama diyorum ya son haddi bisikletimin frenlerini kesmesiydi. o vakitten beridir. kısasa kısas savaş halindeyiz.. daha doğrusu artık köpek gibi pişman ama geçti tabi..

bizim alt komşuda biz çeyiz sererken kapıya dayanmıştı ne bu gürültü diye. ev yerleştiriyoruz daha düşünün. tanışmıyoruz bile. ne hoşgeldin ne bir şey direk sandalye çekip durmayın kafam şişti demişti. sonra bir keresinde de merdivene bağladım diye bisikletimin frenlerini kesmişti. en azından sonraki gün bisikletin başında görünce ben öyle düşündüm. biiskletin düşmüş kaldırıyorum demişti. inanmamayı seçtim. neyse uzun lafın kısası o günden sonra her evden çıkarken son ses tv açıp çıktım. akşama kadar.kaldıki bazen gece 1 2 gibi döneriz eve. bazen geliyor hay allah kediler kumandayı düşürmüş açılmış herhalde diyorum. yakında taşınacağız o apartmandan. giderken kapısına 1 avuç tereyağ süreceğim. çok paranoyak ve takıntılı bir kadın. kesin domuz yağı sürdüğümü düşünecek. delirsin :KK70:

belki en başta siz tv sesinden rahatsız oldunuz diye şikayet ettiğiniz için inadına yapıyordur. tereyağ deneyin. yaşlı kadınlar çok batıl inançlı oluyor
:KK70:

Çok ilginç:KK12:, domuz yağı, batıl inanç, tereyağı .. bence bu kafa sadece sizde ve etrafınızdaki bir iki kişiye özgü birşey.:deli: Böyle şeyler haklıyken haksız duruma düşürür sizi, olayın garipliğine diyecek söz yok zaten.

Konu sahibi, siz medeni yöntemlerle halletmeye çalışın, nasıl muamele görmek istiyorsanız öyle yaklaşın soruna, yaşlı kadının kasten yaptığını sanmıyorum. Siz aranızda iyi niyetle halledemezseniz de, yine yasal bir yolla halletmeye çalışın, çocukça yöntemler sizi küçük düşürür.

Merhaba arkadaşlar , üstte tek bir kadın yaşıyor yaşlı ya yakın ,bu kadının terlikleri yürümesi sürekli bişeyler çekmesi indirip kaldırması aksamlari son ses açık tv si , sa ah erkenden kalkıp yatak odada enaz kirbes dakika bişeyler çekip düşürmesi , pat küt sabah 5.30,HER SABAH istisna yok. suan da da gündüz ama sanırım tahammülüm kalmamış artık sürekli çekiyor gumburtu lu bi sesler yapması, yani bu normal mi benim aşağıya bu tarz seslerim gitmiyordur eminim. Sizin evlerinde de böyle sürekli çekme düşürme ittirme ve terlik sesleri oluyor mu ? Hoş mu görmeli yoksa rahatsız olmakta haklimiyim
Terlik sesi normal bence insanlarin evde terlik giymesine de karisilmaz :D ama diger seyler asiriysa ve surekliyse tatli tatli konusun derim:)

Bizim üst komşumuz düğün şarkıcısı. Hayatta en nefret ettiğim şey düğündür. Kendim bile düğünsüz evlendim sevmediğim için. Ama üst katta sürekli cıngıl cıngıl müzik oluyor. Prova falan yapıyorlar. Cennet mahallesi gibi oluyor bazen. Bir de kedisi var, kısırlaştırmıyor da hayvanı. Mauv mauv pisicik kızgınlık zamanı kendini paralıyor. Benim kedi de evde kedi var sanıp bana küsüyor :D Birkaç kez söyledik, en azından provalar bizim iş saatlerimize aktarıldı. O kadar daire var bizden başka rahatsız olan olmaması mümkün mü bilmiyorum ama çok kötü bir durum gerçekten, çok iyi anlıyorum sizi. İnsan evinde huzurlu olamadıktan sonra nerede olacak başka.

belki en başta siz tv sesinden rahatsız oldunuz diye şikayet ettiğiniz için inadına yapıyordur. tereyağ deneyin. yaşlı kadınlar çok batıl inançlı oluyor :KK70:

hadi diyelim komşu hoşgeldin etmeden direkt şikayete gelmiş. bu onun ayıbı. peki sizin yaptığınız ayıp değil mi. ayıp olmasından ziyade insan bu kadar alçalmayı kendine nasıl yakıştırır.

Allah sizin gibi komşuları uzak tutsun.

domuz yağı konusuna girmiyorum bile.

Çok ilginç:KK12:, domuz yağı, batıl inanç, tereyağı .. bence bu kafa sadece sizde ve etrafınızdaki bir iki kişiye özgü birşey.:deli: Böyle şeyler haklıyken haksız duruma düşürür sizi, olayın garipliğine diyecek söz yok zaten.

Konu sahibi, siz medeni yöntemlerle halletmeye çalışın, nasıl muamele görmek istiyorsanız öyle yaklaşın soruna, yaşlı kadının kasten yaptığını sanmıyorum. Siz aranızda iyi niyetle halledemezseniz de, yine yasal bir yolla halletmeye çalışın, çocukça yöntemler sizi küçük düşürür.

valla bana ve etrafıma özgü olduğunu sanmıyorum.bana sorsan ben zaten inanmıyorum böyle şeylere. nazarmış batıl inançmış pek önemsemem. ama belkide bizim memlekete özel bir batıl inançtır bilemem.neticede kamuoyu yoklaması yapmadım..

KV_ diğer komşularımızla bir sıkıntımız yok. aksine hepsi ile çok samimiyiz. kaldı ki alt komşumuz ile onlarda görüşmüyor. onlarda bıkkın çünkü. durum bizlik değil yani.

neyse konu zaten benim alt komşum değil konu sahibinin konusunu işgal etmeyelim :)

valla bana ve etrafıma özgü olduğunu sanmıyorum.bana sorsan ben zaten inanmıyorum böyle şeylere. nazarmış batıl inançmış pek önemsemem. ama belkide bizim memlekete özel bir batıl inançtır bilemem.neticede kamuoyu yoklaması yapmadım..

KV_ diğer komşularımızla bir sıkıntımız yok. aksine hepsi ile çok samimiyiz. kaldı ki alt komşumuz ile onlarda görüşmüyor. onlarda bıkkın çünkü. durum bizlik değil yani.

neyse konu zaten benim alt komşum değil konu sahibinin konusunu işgal etmeyelim :)
O zaman insanlara bu şekilde tavsiye vermemelisiniz, yangına körükle gitmek oluyor bu tarz öneriler, iyi niyetli bulmuyorum. Yaşlı ve yalnız bir kadını bu şekilde taciz etmeye gerek yok.

O zaman insanlara bu şekilde tavsiye vermemelisiniz, yangına körükle gitmek oluyor bu tarz öneriler, iyi niyetli bulmuyorum. Yaşlı ve yalnız bir kadını bu şekilde taciz etmeye gerek yok.
Yasli oldugu dogruda yalniz oldugunu nerden cikardiniz.esi ve oglu ile birlikte kaliyor. Kaldiki oglu 20 li yaslarinda.

Neysededigim.gibi konumuz ben ve komsum degiliz.

Ben de son ses radyo açıp çıkmayı düşünüyorum bazen ama apartmanda başkaları da rahatsız olur diye yapamıyorum ama Canım a tak etti , sizin alt komşu da fazl a abartmış ama şikayet etmiyor mu şuan akşma kadar olan tv sesinden ?

Back
X