Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ust komsunun sucu neMerhaba arkadaşlar. Ben 1 küsür senedir evliyim arada ufak tefek sorunlar yaşasakda Allaha Şükür mutlu bir evliliğim var eşimi çok seviyorum ama gelgelelim çok kıskanç ( kıskanılmak tabi ki güzel bir duygu ama aşırısı sorun oluyor) ve benim eşim aşırıyı yaşatıyor bana herşeye karışıyor ben onun verdiği kararlar hakkında ona yorum yapamaz verdiği kararları sorgulayamazmışım evin reisi oymuş falan ama o benim herşeyime karışıyor tatlı dilli biri aslında
Merhaba arkadaşlar bu üst komşumdan çektiğim nedir ya ne zaman cam silsem balkon yıkıyor yok benim çiçeklerimin üstüne birşeyler silkeliyor gidip düzgünce konuştum yine olmadı ne yapsam bilemedim.
konuyu anlayamadım ?ust komsunun sucu ne![]()
konuda bunlar yazmıyo ki sen nerden alıntıladınust komsunun sucu ne![]()
Balkon yıkamasını engelleyemezsin.Merhaba arkadaşlar bu üst komşumdan çektiğim nedir ya ne zaman cam silsem balkon yıkıyor yok benim çiçeklerimin üstüne birşeyler silkeliyor gidip düzgünce konuştum yine olmadı ne yapsam bilemedim.
durup durup düzenliyor.konuda bunlar yazmıyo ki sen nerden alıntıladın![]()
durup durup düzenliyor.
O zaman ne halt yemeye çalıştığını sorun.Emin olun bütün çözüm yollarını denedim sundum ama bir iki hafta uyguluyo sonra yine aynı