üst komşumun ağzına kürekle vurasım var

smiley04

Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
637
200
133
Merhaba arkadaşlar bu üst komşumdan çektiğim nedir ya ne zaman cam silsem balkon yıkıyor yok benim çiçeklerimin üstüne birşeyler silkeliyor gidip düzgünce konuştum yine olmadı ne yapsam bilemedim.

Merhaba arkadaşlar. Ben 1 küsür senedir evliyim arada ufak tefek sorunlar yaşasakda Allaha Şükür mutlu bir evliliğim var eşimi çok seviyorum ama gelgelelim çok kıskanç ( kıskanılmak tabi ki güzel bir duygu ama aşırısı sorun oluyor) ve benim eşim aşırıyı yaşatıyor bana herşeye karışıyor ben onun verdiği kararlar hakkında ona yorum yapamaz verdiği kararları sorgulayamazmışım evin reisi oymuş falan ama o benim herşeyime karışıyor tatlı dilli biri aslında
ust komsunun sucu ne :(

[Başka ="bre post: 36670996öer: 616269"]ben anlamadım.o_O[/QUOTE]
Baska konu yazicaktim bir önceki konu kalmış düzelttim

Merhaba arkadaşlar bu üst komşumdan çektiğim nedir ya ne zaman cam silsem balkon yıkıyor yok benim çiçeklerimin üstüne birşeyler silkeliyor gidip düzgünce konuştum yine olmadı ne yapsam bilemedim.
Balkon yıkamasını engelleyemezsin.

Bende alt komsumdan nefret ediyorum.cok gecerli sebeplerim var.anlatsam in gebert onu dersiniz.ama ben suan icin sadece her yemekten sonra asagiya softa bezi silkiyorum.nevar ne yok onun balkonunda.icim bi rahatliyo bi rahatliyo ohhh misss :KK53:

Konu açıp değiştirdin sanırım. Sorun nerde diye kalakaldım :) Kibarca uyarabilirsin balkon yıkadığınız zaman daha dikkat edermisiniz, Camıma sıçrıyor diye. Hemen küreği alma eline, toplu yaşamda bunlar sıklıkla oluyor :)

Arkadaslar konu oluştur kısmına başka konu yazmıştım dün ama konu oluşturmaktan vazgeçtim bugün komşumla ilgili konu oluştururken farketmedim o.konu kalmış başlığı yaimca birden konu oluştura bastım sonra düzelttim

Bu arada balkon demirlerinidemi yikiyorki senin camlar kirleniyor.o kadin hic apartman hayati yasmamis galiba.balkonu yikarsim demirlerini mermerini silersin sacmalik valla :KK43:

Hahahhash kadinin agzina kurekle vurmak istemesi degilde hala konu bu degildi suydu yok ben dun yazmistim bugun yanlislikla actim yok simdi degistirdim yok durmadan duzenlio bi 10 sayfa sirf bu tartisilcak galiba:KK70:

Back
X