kend adaletin AMENNA... Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2011 Mesajlar 1.823 Emoji Skoru 0 Puanlar 156 Yer Diğer 1 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kend #1 sizce üstten ders almak iyi bir fikir mi derslerimi etkilemezse üst sınıfın derslerinden almak istiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum :26:
sizce üstten ders almak iyi bir fikir mi derslerimi etkilemezse üst sınıfın derslerinden almak istiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum :26:
C cooluser Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 5 Aralık 2011 Mesajlar 13 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer Bolu 1 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kend #2 iyi bir fikir fırsatın varsa neden olmasın üstten ders almalısın
kend adaletin AMENNA... Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2011 Mesajlar 1.823 Emoji Skoru 0 Puanlar 156 Yer Diğer 1 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kend #3 cooluser .!.: iyi bir fikir fırsatın varsa neden olmasın üstten ders almalısın Genişletmek için tıkla... evet 2 yada 3 tane alabiliyorum bende degerlendirmek istiyorum bakalım hocayla konuşup alıcam
cooluser .!.: iyi bir fikir fırsatın varsa neden olmasın üstten ders almalısın Genişletmek için tıkla... evet 2 yada 3 tane alabiliyorum bende degerlendirmek istiyorum bakalım hocayla konuşup alıcam
ehlimana Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 11 Haziran 2010 Mesajlar 3.416 Emoji Skoru 208 Puanlar 363 Yer istanbul 22 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kend #4 kaçıncı sınıftasın bilemeyeceğim ama sana tavsiyem sadece bir üst sınıfından ders alman. bazı arkadaşlarımız bizim 2 alt dönemimizdendi ve çok zorlandılar. tabii ki eğer fırsatın varsa bunu kullan.
kaçıncı sınıftasın bilemeyeceğim ama sana tavsiyem sadece bir üst sınıfından ders alman. bazı arkadaşlarımız bizim 2 alt dönemimizdendi ve çok zorlandılar. tabii ki eğer fırsatın varsa bunu kullan.
C cilekkokusu Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Temmuz 2012 Mesajlar 5 Emoji Skoru 0 Puanlar 16 Yer İstanbul 25 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kend #5 ben üstten ders alarak -hem dönem içi hem yaz okulunda aldım- okulu 3 yılda bitirdim :)
YagmurunEllerii Tarifsiz kederler içerisindeyim. Kayıtlı Üye Katılım 7 Nisan 2010 Mesajlar 8.400 Emoji Skoru 455 Puanlar 163 25 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kend #6 cilekkokusu .!.: ben üstten ders alarak -hem dönem içi hem yaz okulunda aldım- okulu 3 yılda bitirdim :) Genişletmek için tıkla... İdolümsün,umarım ileride bende senin gibi başarırım bunu
cilekkokusu .!.: ben üstten ders alarak -hem dönem içi hem yaz okulunda aldım- okulu 3 yılda bitirdim :) Genişletmek için tıkla... İdolümsün,umarım ileride bende senin gibi başarırım bunu
K kpsshayali Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 15 Ocak 2012 Mesajlar 1.144 Emoji Skoru 4 Puanlar 66 Yer Ankara 15 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kend #7 bende almanı tavsiye ederim rahat edersin ben ediyooruummm