Üst üste gelen mutsuzluklar

sedef52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
34
9
88
7 senelik birlikteligimiz cok guzel bir mutlu sona ermeye yakinken basimiza gelmeyen kalmadi. 15 temmuzda nisanimizi yaptik oynamaktan mutluluktan adeta deli olacak gibiydik. Sevgililik donemimiz ayri sehirlerde olmamiz nedeni ile cok skntili gecti oh dedik artik adini koyduk rahat edecek mutlu olacaktik. Nisanlim ince ayrintili takintili biri nisan yaptik artik mutluyuz derken iki hafta sonra kayinpederimin kanser oldugunu ogrendik ve durum ciddi nisanlimi kendine getiremiyorum cok mutsuz hayatin bittigini bundan sonra yasayamayacagini soyluyor 6 aydir yuzunu gulduremiyorum. Dugun yapicaktik kayinpederim durumunun ciddiyetini bilmio dugunu yaza ertelio ben sasirdim kaldim kime nasil davranacagimi ne dusunecegimi bilmiyorum

Öncelikle Allah şifa versin.
Çok zor bi durum ama (babasını kaybetmiş biri olarak diyorum) Eşiniz çok zorluklarla büyümemiş galiba. Onun diğer aile üyelerine bir erkek olarak dayanak olması gerekirken daha bişry olmamışken yıkıldım yaşayamam ölürüm baya erken olmuş.

Yaşayamayacağını düşünüyosa sizinle evliliğide konuşmaması gerekir mantıken.

Allah hayırlı şifasını versin çok geçmiş olsun bence biraz bekleyin bakalım zaman ne gösterecek nisanlin bu psikolojiyle evlenirse pek sağlıklı olmaz gibi geldi bana

+1 Bir de 7 senelik beaberlikten sonra anca nisan yaabilmeniz dusundurucu. Eminim yolunda gitmeyen seyler olmustur ama nisanlinin da surecin bu kadar uzun olmasinda etkisi olabilir. Aile sorumlulugu almaya hazir olmayabilir gibi gorunuyor nisanlin uzgunum. Kimsenin olumuyle hayat durmuyor. Bunu simdiye kadar faketmis olmasi lazimdi.
Öncelikle Allah şifa versin.
Çok zor bi durum ama (babasını kaybetmiş biri olarak diyorum) Eşiniz çok zorluklarla büyümemiş galiba. Onun diğer aile üyelerine bir erkek olarak dayanak olması gerekirken daha bişry olmamışken yıkıldım yaşayamam ölürüm baya erken olmuş.

Yaşayamayacağını düşünüyosa sizinle evliliğide konuşmaması gerekir mantıken.

Rabbim babasına şifa versin .
Nişanlınızın işte bundan sonra hayatım yok gibi laflarına itimat etmeyin , hayat devem ediyor.
Bunun farkına varmak zorunda kalmaz inşallah ama olan bu . Yada babası üzerinden zorunda kalmaz .
Kişinin fıtratından gelir gülebilmek veya gülememek . Depresif bir tavır sergiliyor sanırım .
Gülüp gülmemeyi bırakın bir sağlam sirkeleyin siz onu . Şok etkisi yaşasın !

Cok tesekkur ederim sifa dilekleriniz icin. 7 sene beklemizdeki neden onun atanmasi atandiktan sonra ev sahibi olmasi gibi etkenler var. Daha simdiden piskolojisi cok bozuldu ben artik nasil teselli edecegimi sasiriyorum babasi 52 yasinda daha yeni emekli oldu hayatta birseyler yasayamadigini dusunuo. Bu hayatta herkes yasiyacak bu tarz skntilar belki daha acisini ama benim nisanlim iyi olabilmek icin hic mucadele etmeyip benimde kendininde hayatini zindana cevirdi

Back
X