- 1 Ocak 2017
- 766
- 290
- 103
- Konu Sahibi bilge_nmbs
-
Şeyler:) 3 luler
Yalnız onlar 3ler diyince de anlıyorlarŞeyler:) 3 luler
Kız anladımŞeyler:) 3 luler
Amann yaaa :):):):)Yalnız onlar 3ler diyince de anlıyorlar
WtfYa arkadaşlar iki gecedir tam uykuya dalıyorum kabus görüp nefes nefese uyanıyorum. Hepsinde evdeyim ışıklar kapalı eşim beni dövüyo kızıyo sonra düşüyo gibi olup uyanıyorum. 3 4 kere aynı şeyi yaşadım. Bugün uyumaya korkuyorum aynısı olucak diye. Aklıma şu geldi. Biz köpek sahiplendik daha yavru çişini tutamıyo yatağa işedi ben sildim falan ama illaki yatak emdi çişi. Bide yerlere çiş yapıyo basıyo sonra ben kucağıma falan alıyorum üstüme bulaşıyodur illaki. Acaba bu yüzden korkutuyo olabilirler mi
Seneyle dinin ne alakası var yıl ilerledikçe inancımız değişmiyor. İnancımı sorgulamak size düşmez ben buna inanıyorumŞimdi anlamadığım o korkutanlar hep mi sizin evde yaşıyor yoksa kedi köpek işeyince mi peydah oluyor bunlar sene 2023 dü değil mi bu arada
Hemen siliyorum zaten ama bazen benim olmadığım odaya yapıp üstüne basıyor ben görmedenTam yatmaya hazırlanıyorken okuduğum şey tövbe tövbe :)
Bilinç altınız oyun oynuyor. Kendinizi rahatlatacak, keyfinizi yerine getirecek seyler yapın uyumadan önce.
Ayrıca eğitilene kadar biraz dikkat mi etseniz yaptığı an silseniz hemen kokar sonra
Anladım ne demek istediğini, ama bununla bir alakası olabılecegını sanmıyorum yinede için rahat etmiyorsa iyice temizle heryeri ayetwl kursı oku uyumadan, ayrıca çogu zaman bilinçaltımız oyun oynar bize :)Ya arkadaşlar iki gecedir tam uykuya dalıyorum kabus görüp nefes nefese uyanıyorum. Hepsinde evdeyim ışıklar kapalı eşim beni dövüyo kızıyo sonra düşüyo gibi olup uyanıyorum. 3 4 kere aynı şeyi yaşadım. Bugün uyumaya korkuyorum aynısı olucak diye. Aklıma şu geldi. Biz köpek sahiplendik daha yavru çişini tutamıyo yatağa işedi ben sildim falan ama illaki yatak emdi çişi. Bide yerlere çiş yapıyo basıyo sonra ben kucağıma falan alıyorum üstüme bulaşıyodur illaki. Acaba bu yüzden korkutuyo olabilirler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?