Üst üste kabuslar görmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
722
274
103
Ya arkadaşlar iki gecedir tam uykuya dalıyorum kabus görüp nefes nefese uyanıyorum. Hepsinde evdeyim ışıklar kapalı eşim beni dövüyo kızıyo sonra düşüyo gibi olup uyanıyorum. 3 4 kere aynı şeyi yaşadım. Bugün uyumaya korkuyorum aynısı olucak diye. Aklıma şu geldi. Biz köpek sahiplendik daha yavru çişini tutamıyo yatağa işedi ben sildim falan ama illaki yatak emdi çişi. Bide yerlere çiş yapıyo basıyo sonra ben kucağıma falan alıyorum üstüme bulaşıyodur illaki. Acaba bu yüzden korkutuyo olabilirler mi

Tam yatmaya hazırlanıyorken okuduğum şey tövbe tövbe :)
Bilinç altınız oyun oynuyor. Kendinizi rahatlatacak, keyfinizi yerine getirecek seyler yapın uyumadan önce.
Ayrıca eğitilene kadar biraz dikkat mi etseniz yaptığı an silseniz hemen kokar sonra

Yatmadan önce eğlenceli komik videolar izleyin bu tarz şeyleri düşünerek yatarsaniz zaten bilinçaltı devreye girer

Wtf

Hemen siliyorum zaten ama bazen benim olmadığım odaya yapıp üstüne basıyor ben görmeden

Anladım ne demek istediğini, ama bununla bir alakası olabılecegını sanmıyorum yinede için rahat etmiyorsa iyice temizle heryeri ayetwl kursı oku uyumadan, ayrıca çogu zaman bilinçaltımız oyun oynar bize :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…