Üste dudak

birsporcukizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
273
67
48
merhaba arkadaşlar
24 ocakta ameliyat oldum yüzüm deki çöpü şişlikler indi ama tabi burnum burnumun ucu hala çok gergin. Biraz düşük bir burnum vardı ameliyattan sonra tabi o düşüklük giderilince dudak burun mesafem açıldı. Ağzım çok aşağıda duruyor zaten henüz mimik çizgilerimde belirgin değil.
Bu durumlar düzeliyor mu? Burun ve dudak mesafesi zamanla düzeliyor mu?

Benim de en alçılı ve bantlı iken mesafe çok fazlaydı şimdi normal duruyor. Yani bantlar çıktıktan sonra o kalkıklığı gitti burnumun.

Burun ucu kalktigi zaman ust dudak ile burun ucundaki mesafe uzuyor maalesef. Olmadan once uzunsa bu goruntu daha da uzuyor. Bende ayni durumdayim. Biraz toparlandiktan sonra ust dudaga dolgu dusunuyorum.

Burun ucu kalktigi zaman ust dudak ile burun ucundaki mesafe uzuyor maalesef. Olmadan once uzunsa bu goruntu daha da uzuyor. Bende ayni durumdayim. Biraz toparlandiktan sonra ust dudaga dolgu dusunuyorum.
Olmadan önce uzun değildi hiç burun ucu kalkıklığı indikçe normale dönmüyor mu acaba

Ben de aynı şekilde üst dudağa dolgu düşünmeye başladım. İnceydi zaten sanki daha da inceldi. Burun yukarı kalkınca üst dudak da kalkar diye düşünüyordum ama tam tersi oldu aşağı çekilmiş gibi üst dudak.

Benim burnum değişti baya ama simam hiç değişmedi düzeldi sadece o dudak mesafesi göze batıyor ordan anlaşılıyor ameliyat olduğum :KK70:
O burun ucu az daha inince daha da duzelir. Amannn bosver onu takma. En onemlisi burnundan memnun olman. Burun burun diyoruz sonrada detaylara takilip gidiyoruz :))

O burun ucu az daha inince daha da duzelir. Amannn bosver onu takma. En onemlisi burnundan memnun olman. Burun burun diyoruz sonrada detaylara takilip gidiyoruz :))
Dormal de herkes burun büyüklüğünden şişliğimden şikayetçi olur benim çok küçük biraz uzasın diye dua ediyorum hiç şişlik Yok gibi sadece sert :KK70:

Back
X