arkadaşlar haftaya antalyaya tatile gidiyoruz.aslında çok tedirginim bir tanıdık falan çıkar diye ama bronzlaşmak istiyorum.rahatsız edilmeden güneşlenebileceğim yerler neresidir?
bizi bekliyorlar sanki
antalya dediğimiz yer üstsüzler bölgesi zaten bildiğim kadarıyla.ben sadece nerede rahatsız olmam,nereye gidebilirim onu öğrenmeye çalışıyorum.ayrıca buraya açıkça yazmadan öğrenme şansım varmı?
bizi bekliyorlar sanki
antalya dediğimiz yer üstsüzler bölgesi zaten bildiğim kadarıyla.ben sadece nerede rahatsız olmam,nereye gidebilirim onu öğrenmeye çalışıyorum.ayrıca buraya açıkça yazmadan öğrenme şansım varmı?
Bazı plajlarda gerçekten rahatsız edebiliyorlar, ama günlğüğü 5 lira olan özel plajlar var oralarda asla böyle sıkıntılar çekmezsin. Rahatsız eden adamı parasıyla bile olsa atıveriyolar hemen.
Plajlara giderden avlanırsın canım Antalya artık öyle bir yer değil lara tarafında bile artık o kadar rahatsız ediyorlar ki sen en iyisi iskele tarzı plajları tercih et laradaki en rahat yerler orası bi de otel beldelerini tercih etmeni tavsiye ederim ayrıca kadınlat plajı açıldı ben gitmedim ama çok rahatsız olursan da oraya gidebilirsin
üstsüz güneşlenmeye katiyyen karşıyım fakat o bikini izlerinden nefret ediyorum.
kendime ait yüksek ve teraslı bir evim olsa belki o şekilde olurdu ama diğer türlü yakışmaz bir kadına
Antalya da yaşıyorum, buradaki plajlar tahmin edeceğiniz üzere ıssız sakin yerler değil.Üstsüz güneşlenenler var evet, alayı rus, av peşindeler.Öyle herkesi üstsüz olduğu, kimsenin birbirine dönüp bakmadığı plajlar hayal etmeyin.En çok üstsüzle kemer plajlarında karşılaşırsınız muhtemelen, ama orada bile ava çıkmış türk erkekleriyle karşılaşmanız kaçınılmaz.
Phaselis çok güzel ve görülesi biryerdir, bir yanda deniz, bir yanda tarihi kalıntılar.Koruma altında olduğundan duş, şezlong vs yoktur, beach club gibi düşünmeyin.