Üstüme yürüdü

ceyyceyy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
1.185
113
43
21
Merhaba sevgili kk kadınları hala elim ayağım titriyor.Konuya gireyim ben taekwondo hakemiyim bugün de maç vardı gittim bizde yan hakem,orta hakem var ben yan hakemdim yanımızda da antrenörler oturuyor solumda ki antrenör maç ortasında puan istedi, her şey buraya kadar normal ben red verdim,önce saydırmaya başladı klasiktir muhattap olmadım ben,hala saydırıyor “maçı katlettin körsün gerizekalı” en son masadan kalktı ve hafif üstüme yürüdü salonda kavga çıktı yemin ederim korkumdan ölecektim.Üstüme söyledim asla bir yaptırım olmadı gidip cimere yazdım sizce iyi yapmış mıyım?Teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsunn. Şikayet ederek iyi yapmışsın. Sana hakaret etme/ üstüne yürüme hakkı yok hiç kimsenin.

Geçmiş olsun, onun çalıştırdığı sporculara acıdım, leş ağızlı hanzo
İyi etmişsiniz, şahit beyanı da ekleyebilirsiniz sonradan ek olarak belge gönderme durumu oluyorsa

Geçmiş olsun, onun çalıştırdığı sporculara acıdım, leş ağızlı hanzo
İyi etmişsiniz, şahit beyanı da ekleyebilirsiniz sonradan ek olarak belge gönderme durumu oluyorsa
Çok teşekkür ederim kendisi zamanında bana çıkma teklifi etmiş birisi reddetmiştim bir yandan ondan böyle çirkefleşiyor.

Polisi arayın bundan sonra görsünler günlerini… Siz de tekvandocu değil misiniz iki tane yapıştırsaydınız.

Polisi arayın bundan sonra görsünler günlerini… Siz de tekvandocu değil misiniz iki tane yapıştırsaydınız.
Ben yapıştırsam,adam olmayan biri için mesleğimden olurum direkt mhk hakkımda men kararı çıkarır haklıyken haksız duruma düşerim.Şu an bana eşek gibi tazminat ödeyecek bir daha hiçbir hakeme ce bile diyemez artık.

Siyah kuşak karateciyim. Bu gibi sporcular darbeleriyle ölümcül olurlar. Yaralayıp bırakmazlar bu 1.
2.olarak da bu sporlarla uğraşanlar bilerek zarar vermesi durumunda milli sporcu ise milli sporculuktan atılır, lisansı iptal edilir, aldığı burs vs derhal kesilir.
3. karate vb sporlar bir kadınla bir erkeğin gücünü eşitlemez. Ben mesela bir erkeği dövemem. Bildiğim birkaç hamle var erkekler için ama onlar da öldürücü hamleler. Bunu da yapamam.

Sevgili konu sahibi türkiye şampiyonasinda mıydınız ben çok şaşırdım. Bir antrenörün yan hakeme saldırması mümkün değil. Orta hakem ne yaptı o esnada, derhal soruşturma açılması gerekmiyor muydu?

Siyah kuşak karateciyim. Bu gibi sporcular darbeleriyle ölümcül olurlar. Yaralayıp bırakmazlar bu 1.
2.olarak da bu sporlarla uğraşanlar bilerek zarar vermesi durumunda milli sporcu ise milli sporculuktan atılır, lisansı iptal edilir, aldığı burs vs derhal kesilir.
3. karate vb sporlar bir kadınla bir erkeğin gücünü eşitlemez. Ben mesela bir erkeği dövemem. Bildiğim birkaç hamle var erkekler için ama onlar da öldürücü hamleler. Bunu da yapamam.

Sevgili konu sahibi türkiye şampiyonasinda mıydınız ben çok şaşırdım. Bir antrenörün yan hakeme saldırması mümkün değil. Orta hakem ne yaptı o esnada, derhal soruşturma açılması gerekmiyor muydu?
İl seçmesindeydik bu antrenör zaten sorunlu taşkıncı diye biliniyor.Bizim il seçmeleri pek umursanmaz üstüm felan hepsi gördü olanı,hatta sabah toplantıda,ben artık eskisi gibi olmayacağım direkt tutanak tutanacağım diyen kort amirim sadece şaka gibi izledi öbür üstüm yerini değiştir dedi.

İl seçmesindeydik bu antrenör zaten sorunlu taşkıncı diye biliniyor.Bizim il seçmeleri pek umursanmaz üstüm felan hepsi gördü olanı,hatta sabah toplantıda,ben artık eskisi gibi olmayacağım direkt tutanak tutanacağım diyen kort amirim sadece şaka gibi izledi öbür üstüm yerini değiştir dedi.
Ha bi de il secmesindesiniz. sürekli karşılaşacaksınız yani
Allah kolaylık versin. Benim antrenörüm şeker gibi adamdı. Böyle bir tiple hiç karşılaşmadım ki çok defa turkiye sampiyonalarina katıldım oralarda da rastlamadım.

Allah yardımcınız olsun

Ha bi de il secmesindesiniz. sürekli karşılaşacaksınız yani
Allah kolaylık versin. Benim antrenörüm şeker gibi adamdı. Böyle bir tiple hiç karşılaşmadım ki çok defa turkiye sampiyonalarina katıldım oralarda da rastlamadım.

Allah yardımcınız olsun
Teşekkür ederim kendi antrenörümde aynı hakemlerle asla münakaşa etmez.

Yerini değiştir derken? Yerini değiştirmesi gereken antrenör değil mi? Hakem kafasına göre yer mi değiştirir? Kaç tane yan hakem var. Bizde 3 yan hakem, 1 orta hakem bulunur. Ve yerlerini değiştiremezler

Back
X