Üstün görme?

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Adetime 12 gün var ve biraz önce kahverengimsi baya bi akıntım oldu. Sonrasında bel, bacak ve karın ağrım olmaya başladı. Sizce bu yerleşme kanakana olabilir mi. Lutfen cevap verirseniz cok sevinirim.

Adetime 12 gün var ve biraz önce kahverengimsi baya bi akıntım oldu. Sonrasında bel, bacak ve karın ağrım olmaya başladı. Sizce bu yerleşme kanakana olabilir mi. Lutfen cevap verirseniz cok sevinirim.
Sanmıyorum. Yine de adet gününüzü bekleyip kan verin. Bahsettiğiniz üstün görme değil. Üzerine görmek diye tabir edilen bir durum. Adet zamanı gebe olmaya ragmen normal adete benzer gelen akıntıya deniyor.

Üstüne görme değil yumurtlama kanamasıdır o.

Gecen ayda olmuştu ama pembe renkte ara ara oluyordu oda peceteyle silince. Bu sefet daha farkli olunca bir umut işte dedim :(

Benim de devamlı gelir her ay yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünmekten strese giriyorum fakat olmuyor. Yumurta çatlama zamanında geliyormuş bildiğim kadariyla

Hayır çok erken ancak yumurtlama akıntısı olabilir ancak daha yumurtlama oluyordur daha döllenecek falan ancak regl gününde olur yerleşme kanaması test için reglinizn geçmesini bekleyin

adetine 12 gun varsa diger adetin yeni bitmis sayiliyo yani en fazla 5 gun once yerlesme kanamasi adetine bir kac gun kala belki olur ama bel agrisi kasik batmasi bir yerlesme belirtisi en azindan bende oyle olmustu 6.gün sorunun cevabini en iyi adet olacagin gun kanda alirsin henuz cok erken

Benimde her ay geliyodu gecen aya kadar adetime bi hafta kala ama maalesef degilmis

Back
X