Üstüne adet görme

beztebya

Canım kızım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
492
262
358
35
..
Merhaba kızlar 22 Ağustos da düğünüm oldu iki buçuk ay üçe keçdi evliyim her ay adetim düzenli oluyordu ama bu ay tam farklı oldu normalde adetim 4-5 gün sürerdi ama bu defa birinci gün 1 tane pet kullandım yarın değiştim 4-5 damla falan kan geldi üçüncü gün biraz oldu sonra bitdi yanı adetim kısa sürdü ve çok az kan geldi benden hiç böyle olmuyordu başım fena ağrıyır hep uyumak istiyorum arada sırada midem bulanıyor dün de midem bulandı küsdüm böyle arkadaşlar hamile ola bilirmiyim üstüne adet göre bilirmiyim benim gibi oldubda hamile olanlar varmı ??

Merhaba,olabilir tabi ama en garantisi kanda gebelik testi yaptırın bir sağlık kuruluşuna, hemen belli olur
inşallah pozitif çıkar...

bazen olabiliyor boyle benmde bir defasnda olmuştu adetn kısa sürmesi mide bulantısı vs. psikolojik dedi doktor.TABİ yine test ypmanda fayda var inşallah vardır :)

Bayanlar o adet değil ara kanama çoğu kişi adet diye tanımlıyor ama hamileyken adet görülmez. İki uç günlük az az gelen kanamalar halinde sürer rengi de farklı olabilir pembe ya da kahverengi gibi. Belki bu durum hamilelik boyunca devam edebilir. Yirmili yaslarda genckizlarda çok görülür ara kanama sonra düzene girer bi de hamilelikte gorulur. Eğer yaşınız küçük değilse 20 21 gibi o zaman hamile olma ihtimaliniz buyuk :)

Hamileliğin ilk ayında üstüne adet görme olabilir tabii ki fakat en kesimi gidip kan testi yaptırmak, adet dönemi gelmiş zaten belki idrar kiti ile yapılan testte de çıkar...

Benimde aynı durum gibi bişey söz konusu bende her ay adetim düzenli bir gün en fazla aksardı. 17 kasımda adet olmam lazımdı o hafta sürekli ağrım oldu kasık agrısı dedim kesin oluyorum adet olmadımmm 2 gün geçti 2 gün sonunda kan testi yaptım acaba hamileymiyim diye. 2.0 çıktı sonuc. 19 akşamı neyse adet oldum ama böyle rengi değişik agrım oldugu zmn bende pıhtı gibi gelirdi ve çok olurdm. aksine az geldi 2 gün anca sürdü 5 gün dolu dolu olurum. migde bulantım baş dnmem çok oluyoo.. 24 kasımda smdı tekrar test yaptım nye başım dönüo bulantım var dıye uyku halii o zatennn çok.. normalde geç uyurum 8 bck deimi esnemeler baslıyo.. 5 çıktı odaa.. hamilemiyim bilemiyorum.... ? :/ :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…