Üstüne görme bir kere mi olur?

Üstüne görme ilk ay mı olur sadece yoksa her ay olur mu?
Üstüne görme çok çok ender olan bir durum. Aylarca süren kanamanız varsa ve hamileyseniz düşük tehlikesi vardır muhtemelen. Gebelikte regli kanaması gibi kanama normal değil.

Üstüne görme çok çok ender olan bir durum. Aylarca süren kanamanız varsa ve hamileyseniz düşük tehlikesi vardır muhtemelen. Gebelikte regli kanaması gibi kanama normal değil.
Geçen ay normal regl oldum ablacım gecikmedi erkendi hatta bu ay da zamanında biraz az geldi baya karnım ağrıdı öldüm sandım ev taşıyordum baya stres yaptım annem ondan olabilir dedi de kafama tilki geldi sorayım dedim.

Geçen ay normal regl oldum ablacım gecikmedi erkendi hatta bu ay da zamanında biraz az geldi baya karnım ağrıdı öldüm sandım ev taşıyordum baya stres yaptım annem ondan olabilir dedi de kafama tilki geldi sorayım dedim.
Yok canım gebelik değildir. Kendini yormuşsun bir de mevsim geçişlerinde regl etkilenir. Geçmiş olsun, kafana takmazsan düzelir.

O olay bana hala şehir efsanesi gibi geliyor
Hiç değil ben yaşadım. Adet gibi ama az gelmişti hiç hamile olduğumu tahmin etmemistim. Mide için hastaneye gidiyodum tesadüf kan testinde öğrendim hamile olduğumu 10hafta sonra kalbi durdu

Back
X