Kızlar merhaba,8 ekimde regl oldum ve şuan 3.günüm ama kanamam cok azaldı normalde şuan çok olması lazımdı 6-7 gün suruyordu.ilk defa böyle bişey oldu.Bir bebekte istiyoruz.bir belirtide yok,acaba ustune görme olabilir mi bilemiyorum yardım edin insAllah adet duzenim bozulmaz kafam karıştı
benimde 1 gün gecikmeli oldu ve az geliyor sökülemiyor gibi ama üstüne görme değil canım bu mevsim dönüşüm zamanlarında oluyor böyle ben takmıyorum o yüzden
benimde gunum gectikten sonra 5. gun kanamam olmustu iki gun surdu bildigin adet gibiydi sonra pat diye kesildi suphelendm test yaptim umutsuzca hamileymisim meger test yapin derim ama cokta umutlanmayin arkadaslarin dedigi gibi mevsim gecisinden kaynaklanan duzensizlikte olabilir
benimde gunum gectikten sonra 5. gun kanamam olmustu iki gun surdu bildigin adet gibiydi sonra pat diye kesildi suphelendm test yaptim umutsuzca hamileymisim meger test yapin derim ama cokta umutlanmayin arkadaslarin dedigi gibi mevsim gecisinden kaynaklanan duzensizlikte olabilir
benimde 1 gün gecikmeli oldu ve az geliyor sökülemiyor gibi ama üstüne görme değil canım bu mevsim dönüşüm zamanlarında oluyor böyle ben takmıyorum o yüzden
Arkadaşlar adetim 10 gün gecikince kan testi idrar testi yaptım sonuç olumsuz çıktı. 14.gün kahve rengiyle başlayan halen kopkoyu kırmızı demeye dilim varmıyor kahvem si regl basladi. Bu süreçte kasik ağrısı zaman zaman göğüste batma bazen mide bulantısı oluyor ayrıca karnımın alt kısmında da ağrı oluyor. Adet sancısı diyebileceğim bir ağrı yok. Lütfen bu durumu degerlendirebilir mısınız. Hamilelik ihtimali var mi?