Üstüne görme mi, adet mi ?

happybaby35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2017
6
0
1
31
Merhaba hanımlar.
Yaklaşık 10 gündür göğüslerimde büyüme hassasiyet koyu kısımlarda kabarcıklar var. Ayrıca kasık ve karın ağrım var. Adetime 3 gün kalmasına rağmen dün kahverengi lekelenmem oldu gece koyu bir kanamam olmuştu ve şimdi de açık renkte az lekelenmelerim var. Normal adetim 4 gün sürüp yoğun kanamalı geçerdi. Ve özellikle bugün iştahsızlık baş dönmesi halsizlik ve ateş basması var !

Sizce hamile olma ihtimalim var mı

anlattıklarına bakılırsa öyle bir ihtimal var gibi :) ama bunlar psikolojik olabiliyor yada adet belirtileri olabiliyor..hemen test yapmanda fayda var :) için rahat etsinn

kızlar merhaba 2,5 aydır korunmuyoruz bu ay yumurtlama günümü yakaladım ilişki oldu ve sorum şu ki 3 gün erken adet gördüm rengi çok koyu kırmızı değil normaldi genelde adet olduğumda çok yogun kıvamda akıntıyla birlikte koyu kırmızı olurdu bu sefer miktar biraz daha azdı 6 gün sürerdi bu ay 5,gunumdeyim oldukça çok azaldığını farkettim dün itibariyle. 5.günüm bugün ve uykusuzluk mide bulantısı bastı resmen ne dersiniz fikri olan varmı

test yapman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…