• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne gorme mi, Düşük mü, adet mi ?

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Merhabalar.
Geçen ayin 20si adetinin 1. Günüydü ve 4 5 gun sürdü. Daha sonraki günlerde 28 ı gibi falan planladiğimiz gibi bi adım atti k bi kaç kere içime boşaldı. Şimdi beklenen adet tarihim 17siydi fakat 2 gün öncesinde yani 15inde adetim geldi.
Öncelikle göğüs ağrısı büyümesi , hafif bulantı, kasiklarda batma, baş ağrısı, alt karında şişkinlik vardı ve hamile gibi hissediyodum. Ara ara bu batmalar oluuodu fakat 2 gün üst üste oldu ve aşırı halsiz ve yorgun bi şekilde yatıyodum. 15 ı öğlene doğru uyandim göğüs agrım geçmişti ve bi baktım ki yoğun bi kan var. 2 gün yoğun kanama oldu ve ilk defa hep pıhtı gördüm pecetde.
Bugün kanamanın 3.günü ve 2 3 saattir kanamam azalarak kesildi. Hala kasigimda batma var ve şişkinlik var.
Bu ne olabilir kızlar çok istiyodum kanı görünce hayal kırıklığı oldu. Başına gelen var mı bu yoğunluk hamile olma ihtimalim var mi?

Muhtemelen üşütmüşsünüzdür.
Kafaya taktıkça olmaz taktıkça olmaz biliyosunuz dimi? Biraz rahat olmaya çalışın derim.

İyi günler ben bir hafta once adet olmam gerekiyordu ama olmadim dun olmuş gibi oldu ama sanki normal edetimden farkli gidiyor hiç kaşık ve bel ağrım olmaz hep karin ağrım olur ama su an sadece kasik ve bel ağrım oldu doktora gitigimde iltihap falan yok demisti ay cok kararsizim

Back
X