- 2 Mayıs 2025
- 142
- 48
- 13
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her sey ola bilir canim. Insan vucudu:) kan vermeden bisey belli olmazAdetlerim düzenlidir 27-28 günde bi olurum. Bu ay yumurtlamadan önce ve sonra değerlendirdik 31 agustosta adet oldum ama 1 gün sürdü 1 Eylülde az kahverengi geldi. 2 Eylül hiç yok denecek kadar sadece peçeteye sildiğimde kahve rengi geliyor bu üstüne görme olabilir mi ?![]()
Hepten kesilirse mi kan vereyim emin olmak için yoksa lekelenme devam edince versem doğru sonuç alırmıyımHer sey ola bilir canim. Insan vucudu:) kan vermeden bisey belli olmaz
Eger gebelik varsa suan bile verirseniz cikar lekelenme oldugu haldeHepten kesilirse mi kan vereyim emin olmak için yoksa lekelenme devam edince versem doğru sonuç alırmıyım
Hiç böyle olmadım bende bi acaba mı dedim ama bilmiyorum en doğrusu galiba test vermek olacakEger gebelik varsa suan bile verirseniz cikar lekelenme oldugu halde
InsAllah hamilesinizdir. Eger adetiniz duzenli ise ve pcos degilseniz hamile olma ihtimaliniz yuksek. ( sadece kahverengi ya cok cok acik renk pembe lekelenme olmussa, kirmizi az da olsa geldiyse adet kanamasi sayilir)Hiç böyle olmadım bende bi acaba mı dedim ama bilmiyorum en doğrusu galiba test vermek olacak
Adetim düzenlidir o yüzden tereddütte kaldım. Ilk gün kırmızı geldi ama gün boyu değil akşama doğru kahveye döndü normalde benim adetim 10 gün sürer bi kaç gün kanama olur 5 günden sonra kahverengiye döner şimdi 1 gün hatta yarım gün kırmızı geldi tam kırmızı gibide değildi pembe gibiydi 2.ci ve 3.cü gün hep kahve rengi geldiInsAllah hamilesinizdir. Eger adetiniz duzenli ise ve pcos degilseniz hamile olma ihtimaliniz yuksek. ( sadece kahverengi ya cok cok acik renk pembe lekelenme olmussa, kirmizi az da olsa geldiyse adet kanamasi sayilir)
Bende de oyle bi durum olmustu. 1 gun hic bir zaman gelmemisti ve kirmiziya bile donmemisti. Kan verdim bisey cikmadi. Doktora sordugumda ola bilir oyle seyler demisti. Ustune cok dusmedim ben de ultrasonda bisey cikmamisti. InsAllah sizde tersi durumdur. Ama dedigim gibi kan vermeden belli olmaz. Ben de subhelenip 1 gun sonra kan vermistim zatenAdetim düzenlidir o yüzden tereddütte kaldım. Ilk gün kırmızı geldi ama gün boyu değil akşama doğru kahveye döndü normalde benim adetim 10 gün sürer bi kaç gün kanama olur 5 günden sonra kahverengiye döner şimdi 1 gün hatta yarım gün kırmızı geldi tam kırmızı gibide değildi pembe gibiydi 2.ci ve 3.cü gün hep kahve rengi geldi
İnşallah yarın müsait olursam belki gider kan veririm emin olmak içinBende de oyle bi durum olmustu. 1 gun hic bir zaman gelmemisti ve kirmiziya bile donmemisti. Kan verdim bisey cikmadi. Doktora sordugumda ola bilir oyle seyler demisti. Ustune cok dusmedim ben de ultrasonda bisey cikmamisti. InsAllah sizde tersi durumdur. Ama dedigim gibi kan vermeden belli olmaz. Ben de subhelenip 1 gun sonra kan vermistim zaten
Belki kısa sürer kesilir bilmiyorumKızlar bende 11 Eylülde olmam gerekiyordu olmadım test yaptım pozitif çıktı 3 4 tane hepsi sonra kan verdim iki gün gecikmede 2 çıktı bugün adet oldum çok ağrılı bi şekilde bildiğin adet neden böyle oldu yada gebelik varmidir hala geç dollenme mi üstüne görme mi bilmiyorum sizce
Hic gebelik belirtisi yasamadiniz mi gebe miyim acaba diye dusundurecek? mide bulantisi vs?6 haftalık hamileyim ama haberim yok reglimin ikinci günü çok sancım var diye doktora iğne olmaya gitmiştim o zaman öğrenmiştim hamile olduğumu
Dört günde devam etmişti
benim mide bulantım üçüncü ayımda başlamıştıHic gebelik belirtisi yasamadiniz mi gebe miyim acaba diye dusundurecek? mide bulantisi vs?
Sizdeki lekelenme ne şekildeydi şu an aynı şeyleri yaşıyor olabilirim yani6 haftalık hamileyim ama haberim yok reglimin ikinci günü çok sancım var diye doktora iğne olmaya gitmiştim o zaman öğrenmiştim hamile olduğumu
Dört günde devam etmişti
Ya herkes aynı olmayabilir benim lekenleme değildi bildiğiniz regli olmuştum benSizdeki lekelenme ne şekildeydi şu an aynı şeyleri yaşıyor olabilirim yani
Hadi ya dun lekelenme oldu sabah bidaha olmadi sildigimde de gelmedi sonra namaza kalktigimda hafif oembelik vardi dedim sökülüyorum uyandigimda bi baktim bisey yok pede bile gecmemisti sildigimde cok hafif kahvelik vardi yumurtlamadan beri geçmeyen bel ağrım var şu an hala o devam ediyor zaten arada kaşık bakmaları oluyor ve pıtpıt atıyor yani anlamadım göğüslerim hassas falan değil yani regl olsam göğüslerim hassaslaşır ve dolgunlaşır karnım çok agrir ama hiçbir şey yokYa herkes aynı olmayabilir benim lekenleme değildi bildiğiniz regli olmuştum ben
Bi doktora görünün derim böyle şeyler ciddi olabilir dikkat edin kendinizeHadi ya dun lekelenme oldu sabah bidaha olmadi sildigimde de gelmedi sonra namaza kalktigimda hafif oembelik vardi dedim sökülüyorum uyandigimda bi baktim bisey yok pede bile gecmemisti sildigimde cok hafif kahvelik vardi yumurtlamadan beri geçmeyen bel ağrım var şu an hala o devam ediyor zaten arada kaşık bakmaları oluyor ve pıtpıt atıyor yani anlamadım göğüslerim hassas falan değil yani regl olsam göğüslerim hassaslaşır ve dolgunlaşır karnım çok agrir ama hiçbir şey yok
Randevu aldim ztn de her ay gidiyorum ztn sjhshs hepsi bi sorun yok olabilir diyorBi doktora görünün derim böyle şeyler ciddi olabilir dikkat edin kendinize
Bende de doktorum bişey olmaz demişti bazen böyle sonuçlar ortaya çıkıyor diye ertesi günde aynı şekilde kanamam devam etmişti dediğim gibi kimisi üstüne görme kimisi de yerleşme kanaması olarada tabir ediyor ama benim annemde hamileliklerinde hep olmuş teyzemde aynı şekilde meselaRandevu aldim ztn de her ay gidiyorum ztn sjhshs hepsi bi sorun yok olabilir diyor